ערן, שני עיניינים:

the Sman

New member
ערן, שני עיניינים:

1) אתמול ניסיתי לשלוח למישהו סיוע. היה לי יותר מ-20 מיליארד כסף, אבל לא משנה מה הקלדתי זה לא נתן לי לשלוח כסף, ורשם את ההודעה: "אתה יכול לשלוח רק 10% מסכום הכסף שיש לך!". כל הניסיונות שליחה שלי היו בין 0 ל-2 מליארד כסף, וכאמור היה לי יותר מ-20 מיליארד כסף. 2) האם זה נקרא רמאות??? אם לא - אני מתנצל שקראתי לאותו שחקן רמאי, אבל אם כן אז בבקשה תפעל. השחקן גרם למדינתי ולעוד מדינות נזק רב בעזרת שתי המדינות (אולי יותר?) איתן התקיף. הסיבה שאני כותב את ההודעה בפורום, היא שאני רוצה לדעת אם אנשים אחרים חושבים שאותו שחקן רמאי, ואם עוד מישהו נתקל בבאג של שליחת כסף (או לחילופין: האם מישהו הצליח לשלוח?). תודה מראש, שחר.

the Sman

New member
עוד באג ששמתי לב אליו עכשיו

תראו מה רשום לי במדינה: כמה שעות נשארו עד שהמדינה שלך תיכנס להיכל התהילה: 159 אתמול בבוקר נכנסתי למקום ראשון, ככה שנותרו לי עוד פחות משישה ימים להיכנס להיכל התהילה, אבל 159/24 שווה כמעט 7. לדעתי היום בבוקר השעון להיכל התהילה התאפס משום מה, למרות שנשארתי מקום ראשון. זה די מעצבן שבילתי אפשרי להיכנס להיכל התהילה.

almogon8

New member
זה נשמע רמאות

מה זה משנה כמה מחשבים יש לו הוא משחק בשתי מדינות

KicK Ass9

New member
תרשום את זה לערן גם במייל

דעתי: 1) אם ניסית עד 2 מיליארד וזה לא שלח אז זה כנראה באג 2) אם זה 2 מחשבים, לא רשת, אז לא נראה לי שזה רמאות 3) הקטע עם היכל התהילה קרה לעוד מישהו, שזה התאפס לו בבוקר

the Sman

New member
מקפיץ

כמה שעות נשארו עד שהמדינה שלך תיכנס להיכל התהילה: 166 זה עוד פעם התאפס לי, למרות שאני כבר יומיים במקום ראשון

gindis

New member
תשובה

1. היתה בעיה בסיועים והיא תוקנה אתמול. תנסה שוב. 2. אם יש לך הוכחות לרמאות תרשום אותם ביצירת קשר ואני אבדוק.

KicK Ass9

New member
לע ענית בקשר להיכל התהילה

the Sman

New member
הוא ענה לי במייל

"שלום רב, בדקתי את הקוד והכל נראה תקין. אני אבדוק מחר שוב פעם. רק שתדע שכאשר יש מקום ראשון אחר אז הוא מחליף אותך והשעון מתאפס. בברכה, ערן" תודה רבה לערן על ההתייחסות.

למעלה