ערן צור בלה פאצ'אנגה..

itaihasid

New member
ערן צור בלה פאצ'אנגה..

בינתיים אני רק ארשום את הפלייליסט (באדיבות אח שלי שרשם הכל..) ומחר אני ארשום את הביקורת (אותו אח שרשם טס לחו"ל..) בגן שלך פרפרי תעתוע על קו העימות תכלית בתכתית צולף בציפור חנוך מחנך עליסה+קרבות תרנגולים הג'ינס הנמוכים שולחן הכתיבה עלבון ערב ב' כסלו בערוב ימי פוריותה הוא והיא קיץ בלילות של ירח מלא עולה בדידותי רטוב וחם תמונה אימפרסיוניסטית הדרן פרח שחור ראש טיים בטי (בזכות הקריאות של משפחת חסיד)

ערן-תודה

היה ערב מהנה אתמול. היה ערב ממש טוב אתמול. כלכך הופתעתי לשמוע אותך ואת יובל מבצעים את חנוך מחנך. רציתי את זה כבר הרבה זמן. ריגשת אותי על אמת :] יובל מסנר היה מדהים-אחד המוזיקאים הטובים ביותר שיש לנו כאן בישראל (ממש גיליתי את אמריקה עכשיו חח). בכלל היה ערב טוב. כרטיס עלה חמישים שקלים. מספר האנשים היה מצומצם מאוד. במה קטנה וצפופה והכי חשוב-מלצריות עם כובעים וגופיות אדומות :]

Margarita chum

New member
זונה!!

איך אתה הולכת בלי לומר מילה!? הכניסו אותך בכלל?

שלמונזה

New member
ארררררררררררררררר ../images/Emo168.gif

טוב זה ממש לא פייר, הופעה אחת שאני לא באה וגם בגן שלך וגם ראש טיים, שתי שירים שאני מחכה ומחכה לביצוע בהופעות

ללא ספק

היה הופעה מוצלחת ביותר... הייתה אווירה יותר אינטמית בגלל המקום הקטן וערן ממש דחף את כולם לשיר את השירים- ככה היה ממש נחמד הפלייליסט היה באמת לעניין! (הדבר היחיד שחסר לי היה מים גנובים- שזה די מוזר שלא בוצע כי זה היה שם המופע). יובל מסנר והצ'לו שלו היו בהחלט תוספת מעולה והיה כיף לשמוע אותו בבדידותי. הלה פצ'נגה הזה- "הרגשתי במקסיקו!"

itaihasid

New member
ההופעה..

קודם כל תודה על הכרטיס... הגענו להופעה בהרכב שונה מההרכב הקבוע של הופעות ערן.. אני, אח, ידידה של האח ואמא
(הופעה ראשונה לידידה ולאמא) בכניסה קיבלנו מטבע של משקה שני חינם אחרי ההופעה (הדורמנית מכירה את אח שלי, וגם פיקפקה בכרטיס החינם שניתן לי אבל כפי שהיא אמרה את זה נתנה לי את חמת הספק, פעם שניה השבוע שאני מקבל את חמת הספק על ידי מישהו למרות שאני לא צריך) התמקמנו במקום הפינתי והגבוה שניתן לנו, וזה לקח הרבה זמן כי הייתה לנו את אמא. ואז הגיעו עוד 2 חברים ואחרי כל ההכנות והבלאגן התחילה ההופעה.. ערן ויובל עלו לבמה הקטנה והמוקפת קהל, ספק חם ספק מכיר את פועלם.. את מרבית השירים שרו בודדים מהקהל ואני אציין שערן הסתכל רבות לכיווני ולכיוון אח שלי (שרנו חזק ונהנו מאוד, התבאסנו שאי אפשר לעמוד) הקהל לא שיתף פעולה כמעט ושר חלק קטן מהשירים המאוד מוכרים (את המקהלה בערב ב' כסלו הם בקושי עשו) אבל כשהם שרו ראו על ערן שהוא מאוד מאושר מהעניין.. סיפורי ערן: ערן התלוצץ בהופעה על זה שהמלצריות מסתובבות בין האנשים ומפריעות אבל זה לטובה כי זה כדי להביא לאנשים בירה שתעשה אותם שמחים. את הסיפורים הקבועים והמעטים כולם מכירים חוץ מהסיפור שאני שמעתי לראשונה על "עולה" שלמרות שהיה נשמע בדיוני (וערן בסוף השיר הודה בזה) רציתי להאמין שהוא אמיתי כי זה היה הופך את ערן ליותר מגניב. הסיפור, ערן ואביו נוסעים באוטו בחזרה מבית ספר ואבא צור יורד לקנות מוצרים במכולת בעוד ערן הקטן נשאר לבד במכונית כשלפתע נכנס גבר זר לאוטו וחוטף אותו.. עוד סיפור נחמד היה על ההופעה בקניון בחיפה לפני כמה ימים שהגיע לערן גבר גדול וקירח עם ילדים ואמר לו לגבי השיר "על קו העימות" שבלי המנהיגים בן גוריון, אולמרט וחבריהם הוא לא יכול היה לשבת פה ולשיר, ערן ניסה להרגיע את האדם אבל זה הטיח בו שהוא לא יכול היה לשיר והביא לו את הדיסק במעיין תקיפה כדי שיחתום, ערן ניסה להסביר לו שאפשר להעביר ביקורות אך הדבר נפל עך אוזניים ערלות והאדם אמר שאי אפשר... וחוץ מזה הגירסאות לצולף ועולה היו מצויינות.. וכל ההופעה ביקשנו את בטי וקיבלנו, לא סתם קיבלנו, קיבלנו את גרסת יוסף המספר לבטי וזאת הייתה הגירסא הכי טובה ששמעתי את השיר/סיפור הזה אי פעם.. ערן, אם אפשר פעם הבאה את "מדינה" אתה תעשה אותי אדם מאושר..

אההה

אז אני יודעת מי אתה ואחיך.. האמת שאני לא מתה על ואז הופיעה הבטי אבל הביצוע בהופעה היה ממש אחלה:) הוא אמר מראש שכשהוא היה ילד הוא חלם שזה מה שיקרה לו לא? לפי מה שהבנתי הוא אמר לפני שזה לא באמת.. ואני חייבת להסכים לגבי הקהל- הם לא נראה לי ענו על הציפיות של ערן שחזר וביקש מכולם להצטרף אליו.. מה שכן, אני ועדי באמת השתדלנו!:)

itaihasid

New member
אני חייב לציין שכשאני קורא את זה

שוב זה נשמע כמו הכנה לבליינד דייט כושל..

אני אשים בדש חולצתי ורד אדום..חח

ישבנו ליד השירותים- אני בחולצה שחורה מנוקדת בלבן ליד עדי הבלונדינית:)

itaihasid

New member
אז גם אני יודע מי אתן...

גם אותכם הם שמו על שולחן בר גבוה שכזה..

לא בדיוק

בוא נגיד שאני ומיכלי החלטנו על איזה שולחן אנחנו נהיה מכיוון שבאנו מוקדם (כהרגלנו..) היה לנו אחלה שולחן,מזל שהייינו קרובות לשירותים. יש לנו בעיה עם בירות בהופעות,אנחנו זקוקות לשירותים ניידים...

נכון נכון

המיקום היה מצויין:) לא חשבתי על זה שאת לא יודעת מה הכינוי שלי פה:) חח מה שנכון נכון..

למעלה