ההופעה..
קודם כל תודה על הכרטיס... הגענו להופעה בהרכב שונה מההרכב הקבוע של הופעות ערן.. אני, אח, ידידה של האח ואמא
(הופעה ראשונה לידידה ולאמא) בכניסה קיבלנו מטבע של משקה שני חינם אחרי ההופעה (הדורמנית מכירה את אח שלי, וגם פיקפקה בכרטיס החינם שניתן לי אבל כפי שהיא אמרה את זה נתנה לי את חמת הספק, פעם שניה השבוע שאני מקבל את חמת הספק על ידי מישהו למרות שאני לא צריך) התמקמנו במקום הפינתי והגבוה שניתן לנו, וזה לקח הרבה זמן כי הייתה לנו את אמא. ואז הגיעו עוד 2 חברים ואחרי כל ההכנות והבלאגן התחילה ההופעה.. ערן ויובל עלו לבמה הקטנה והמוקפת קהל, ספק חם ספק מכיר את פועלם.. את מרבית השירים שרו בודדים מהקהל ואני אציין שערן הסתכל רבות לכיווני ולכיוון אח שלי (שרנו חזק ונהנו מאוד, התבאסנו שאי אפשר לעמוד) הקהל לא שיתף פעולה כמעט ושר חלק קטן מהשירים המאוד מוכרים (את המקהלה בערב ב' כסלו הם בקושי עשו) אבל כשהם שרו ראו על ערן שהוא מאוד מאושר מהעניין.. סיפורי ערן: ערן התלוצץ בהופעה על זה שהמלצריות מסתובבות בין האנשים ומפריעות אבל זה לטובה כי זה כדי להביא לאנשים בירה שתעשה אותם שמחים. את הסיפורים הקבועים והמעטים כולם מכירים חוץ מהסיפור שאני שמעתי לראשונה על "עולה" שלמרות שהיה נשמע בדיוני (וערן בסוף השיר הודה בזה) רציתי להאמין שהוא אמיתי כי זה היה הופך את ערן ליותר מגניב. הסיפור, ערן ואביו נוסעים באוטו בחזרה מבית ספר ואבא צור יורד לקנות מוצרים במכולת בעוד ערן הקטן נשאר לבד במכונית כשלפתע נכנס גבר זר לאוטו וחוטף אותו.. עוד סיפור נחמד היה על ההופעה בקניון בחיפה לפני כמה ימים שהגיע לערן גבר גדול וקירח עם ילדים ואמר לו לגבי השיר "על קו העימות" שבלי המנהיגים בן גוריון, אולמרט וחבריהם הוא לא יכול היה לשבת פה ולשיר, ערן ניסה להרגיע את האדם אבל זה הטיח בו שהוא לא יכול היה לשיר והביא לו את הדיסק במעיין תקיפה כדי שיחתום, ערן ניסה להסביר לו שאפשר להעביר ביקורות אך הדבר נפל עך אוזניים ערלות והאדם אמר שאי אפשר... וחוץ מזה הגירסאות לצולף ועולה היו מצויינות.. וכל ההופעה ביקשנו את בטי וקיבלנו, לא סתם קיבלנו, קיבלנו את גרסת יוסף המספר לבטי וזאת הייתה הגירסא הכי טובה ששמעתי את השיר/סיפור הזה אי פעם.. ערן, אם אפשר פעם הבאה את "מדינה" אתה תעשה אותי אדם מאושר..