ערן זהבי - ראש לשועלים?

zubumafu

New member
ערן זהבי - ראש לשועלים?

לפי הטור הזה, התשובה היא כן:
[URL]https://www.facebook.com/147109028796097/photos/a.386396644867333.1073741828.147109028796097/432683450238652/?type=1&theater[/URL]

אז בעצם, מי מודל לחיקוי עבור הכדורגלן הישראלי? ליאור רפאלוב, ש"חי את החלום" בקלאב ברוז'? מה בכלל ההבדל בין לשחק בקלאב ברוז' לבין לשחק במכבי תל אביב? ורוב השחקנים הישראלים בכלל עוברים לאירופה בגלל שיקולים כלכליים, אז מה בכלל הופך אותם לגיבורים?

Benedictus3

New member
אני לא מת על ניתוח של שחקנים מקבוצות אחרות

אם הם לא מועמדים לעבור אלינו... כשמדובר במכבי תל-אביב, אז על אחת כמה וכמה... זהבי שחקן ישראלי ברמה גבוהה, אבל שחקן אירופאי ברמה בינונית מינוס. היתרון של זהבי על רוב שחקני הליגה הוא התנועה שלו. אני לא חושב שהבעיטות החזקות שלו הם סימן היכר, גם לא המסירות המדוייקות - הגם שבנושאים אלה מעטים השחקנים שמסוגלים לעשות את מה שהוא עושה, אבל ההבדל העצום בינו לבין שאר שחקני הליגה הוא בתנועה. הבחור נע ללא הפסקה ואת זה הוא למד באירופה, ועל כך מגיע לו כל הכבוד.
בדיוק בגלל אותה סיבה הוא לא יוכל לשחק באירופה מכיוון ששם אין לו שום יתרון... כל השחקנים עושים תנועה, וביתרונות הטכניים שלו בארץ (בעיטה ומסירה) אין לו מה לחדש באירופה. הוא יכול להצליח - כמו רפאלוב - בקבוצה בינונית בליגה בינונית (והליגה הבלגית היא לא יותר מליגה בינונית) אבל שום דבר מעבר לזה. מבחינתו, עשה בשכל שנשאר בביצה המקומית.
מעבר לאלה - זהבי מצטייר בעיני כנבאדם שתפור על קבוצה כמו מכבי תל-אביב. האישיות היהירה שלו היא כמו כפפה ליד של המועדון היהיר ביותר בהיסטוריה של המזרח התיכון... התנועות האינפנטיליות שלו מול הקהל, הדיבור המתנשא וכל השאר הם סימן ההיכר של הקבוצה ששנאה נפשי ושאני מאחל לה רק רע... ולכן השורה התחתונה היא. עם כל הרצון לניתוח אובייקטיבי, כאוהד ספורט אני לא יכול ולא רוצה להיות אובייקטיבי ולכן.... מצא מין את מינו.. שיהיו בריאים ושנצליח בעונה הבאה להחזיר אותם למיימדים אליהם הם היו רגילים במשך 4 עשורים....

DRORIKO8

New member
כן הוא ראש לשועלים

אבל גם ראובן עטר היה ראש לשועלים וגם אלירן עטר הוא ראש לשועלים. אין שום בעיה עם ראש לשועלים. חיפה כמו איך שהיא נראית יותר קרובה לזנב שלהם.

למעלה