ערן זהבי לאן?

אגב זה שאין לו סעיף שחרור

לא ממש מחמיא לו בלשון המעטה.

מתן2766

New member
דעתי בעניין

כאוהד מכבי אני מאוד רוצה שיישאר אצלנו. הרי זהבי הוא השחקן הכי טוב שלנו כיום והיכולת שלנו לאיים על תארים תלויה בו במידה רבה. רבה מדי.
מאידך, אם זהבי עוד חושב לצאת שוב לאירופה, זו ההזדמנות האחרונה שלו, אולי אולי גם בקיץ. אם נמכור אותו בינואר, נוכל להרוויח עליו הרבה יותר כסף, אך אנחנו נהיה בלעדיו במאבק האליפות. אם נמכור אותו בקיץ, הסיכוי שלנו לזכות העונה באליפות יגדל, אך הביקוש עליו יפחת באופן דרסטי.
אם האופציות היו שזהבי יעזוב בינואר או בקיץ, עדיף בינואר. ככה לפחות נוכל עם הכסף הרב להביא 2-3 שחקנים טובים שימלאו את החלל הגדול שהוא יותיר.
&nbsp

DRORIKO8

New member
אני הייתי שומר את הכסף לקיץ

אני לא יודע מה המלאי כרגע של שחקנים טובים,ואם יש כאלה מה הכושר שלהם בכלל(אלירן עטר למשל) וגם כמה זמן יקח להם להסתגל לקבוצה. עדיף לשמור את הכסף לקיץ להביא שחקן תותח(או כמה) ולבנות את הקבוצה מחדש. ככה יש לך יותר חשיבה לטווח ארוך.

DRORIKO8

New member
מצד שני

עונה לא טובה יכולה לפגוע במנויים של העונה הבאה,שזה מקור הכנסה לא קטן. אכן דילמה.

Benedictus3

New member
ערן זהבי

היתרון העיקרי של זהבי על רוב שחקני הליגה הישראלים הוא התנועה שלו. את זה זהבי למד היטב באיטליה, והוא מיישם בארץ. יש מעט מאד שחקנים שגדלו בארץ (וגם רוב הזרים הבינוניים שמאכלסים את הקבוצות הישראליות) שנעים כמוהו. אמנם זהבי שחקן טכני וחכם, אבל התנועה של זהבי היא מרכיב מרכזי במשחק שלו ובהצלחה של מכבי תל-אביב והיא גם הגורם העיקרי לרוב השערים שהוא מבקיע.
היתרון הזה של זהבי בכדורגל הישראלי, ילך לאיבוד בליגות האיכותיות של אירופה. באנגליה ובאיטליה (שם הוא ניסה ונכשל) משחקים חזק ואגרסיבי וזה לא כוס התה של זהבי; בספרד ובגרמניה משחקים בתנועה מתמדת, ולכן הערך המוסף של זהבי בארץ יהיה חסר משמעות בליגות האלה. באוסטריה או בבלגיה, ואולי ביוון או בהולנד זהבי יכול להצליח לא רע, אבל אני לא חושב ששם הוא יוכל להרוויח יותר ממה שהוא מרוויח כאן. מכיוון שמדובר בבחור אינטליגנטי אני מניח שהוא יעדיף להיות ראש לשועלים מאשר זנב לאריות, ויישאר במכבי תל-אביב.

למעלה