ערן זהבי לאן?

ifa1111

New member
ערן זהבי לאן?

בעוד פחות משלושה שבועות צפוי להיפתח חלון העברות ברחבי אירופה. בנתיים ערן זהבי קורע את הליגה שלנו כמו שמעט מאוד שחקנים עשו בעבר.
מה הייתם ממליצים לזהבי לעשות בחלון הקרוב?

מבחינתי כל שניה נוספת בארץ היא בזבוז זמן מוחלט. הליגה הזאת קטנה עליו ב-10 מידות.

DRORIKO8

New member
מסכים איתך לגמרי

זהבי כבר עשה בליגה הזאת הזאת הכל, 3 אליפויות,2 גביעים ו-2 מסעות נאים באירופה זה משהו שבודדים אם בכלל הצליחו לעשות פה. הוא לא צריך עוד אליפות או עוד גביע בשביל לשדרג את המעמד שלו,הוא כבר הוכיח את עצמו מספיק. זהבי צריך לעבור לליגה של הגדולים. הוא כבר לא צעיר(השנה יהיה בן 28) וזאת ההזדמנות האחרונה שלו.

DRORIKO8

New member
עם זאת

הוא צריך לצאת רק אם מדובר בהצעה באמת אטרקטיבית,לא רק כספית אלא גם מקצועית. לליגה הבלגית או השוויצרית אין לו מה לעזוב(אלא אם מדובר בבאזל של סוזה) הנה רפאלוב ואבי ריקן ודאבור מצליחים שם,זה הפך אותם לסופרסטארים? אפילו מקום בנבחרת הם לא מוצאים. זהבי צריך לעזוב לליגה הרוסית ומעלה. הוא לא צריך לעזוב רק בשביל להגיד שהוא באירופה,כי בכל זאת יש לו לא מעט להפסיד.

טל8511

New member
מה זה הזלזול הזה בליגה הבלגית ובליגה השוויצרית?

אלו בדיוק הליגה בשבילו..

באיטליה הוא היה וראינו מה הוא היה שווה. צמרת הליגה הבלגית או השוויצרית זה בול מה שמתאים לו

DRORIKO8

New member
כמו שאמרתי

אם סוזה יביא אותו לבאזל(או לחלופין אנדרלכט) זה לגיטימי כי מדובר בקרש קפיצה, שאר הקבוצות בליגות האלה הן לא אטרקציה גדולה. אלה ליגות שבקצת יותר טובות מהליגה שלנו ולא איזה משהו סקסי שצריך לגרום לזהבי לזרוק את כל הכל אליהן. דאבור נניח היה בישראל כינור שני והמעבר לגראסהופרס היה הדבר הכי טוב בשבילו, ערן זהבי לעומת זאת הוא סופרסטאר אצלנו,יש לו פה מעמד שמאז בניון לא היה כמוהו,ואולי יותר גדול כי לעומת בניון או ברקוביץ' לזהבי הוא שליט יחיד בליגה, אם כבר להקריב את המעמד ואת ההערצה אז בשביל קבוצה שתהייה שווה את זה. לא קלאב ברוז'.

לגבי איטליה,אני לא לא רוצה לחוות דעה כי לא ראיתי את המשחקים של זהבי שם אז אני לא יודע אם הוא התאים או לא התאים. מה שאני יודע זה שזהבי של היום יותר מנוסה וטוב מזהבי של 2011

טל8511

New member
לידיעתך, קלאב ברוז'

מקום ראשון בליגה הבלגית ומשחקת בליגה האירופית ואם הם היו בליגה שלנו הם היו לוקחים אליפות בספטמבר.

אם זהבי רוצה להמשיך להצליח נגד שמעון הרוש ועוד אחרים שאין לי מושג את שמם אז בבקשה אבל זה כמו ששחקן ליגת העל ישחק בליגה ג'..איך לא משעמם לו?!
עדיף לו כבר לשחק בקבוצה כמו קלאב ברוז' (מקום ראשון בבלגיה) כי זו ואחרות בול קבוצות שמתאימות לו. איטליה, אנגליה וספרד גדול עליו מדי

DRORIKO8

New member
קלאב ברוז' זה מציאה

בשביל כל שחקן בליגה שהוא לא ערן זהבי. כי שוב,יש לו מעמד עצום שצריך מועדון מדרג שני ומעלה בשביל להקריב את המעמד הזה בשבילו. קלאב ברוז' הוא לא מועדון כזה. אז זהבי יקח אליפות בבלגיה,ברדה לקח שם אליפות ושני גביעים,מה זה הפך אותו לאיזה אגדה בישראל? לא. גם בתקופה הגדולה שלו הוא היה בצל של בעל קארה מגוחך אחר,ובצדק.

DRORIKO8

New member
עוד פעם

אני לא רוצה לחוות דעה על פאלרמו כי לא ראיתי את המשחקים של זהבי שם אז אני לא יודע אם הוא התאים או לא התאים. מה שאני כן יודע זה שהיום הוא שחקן יותר מנוסה וטוב.

מה אני מציע? לנסות,לא רק שזה לא עולה כסף, אתה גם מרוויח על זה כסף,כי אם תבוא קבוצה מכובדת ותרצה את זהבי היא תשים עליו הרבה ממה שהוא מרוויח במכבי. אם לא,אז שישאר במכבי.

רוסב

New member
אין לו מה לחפש בחור כברוז'

כאן הוא אליל ומרויח טוב עם עתיד מובטח
&nbsp
רק תראה מה קרה למסכנון הזה אלירן עטר שתקוע בחור הזה בצרפת כשעזב את מכבי

רז 1978

New member
זהבי יסיים את העונה הזאת במכבי

בשנה הבאה הוא ישחק באירופה

DRORIKO8

New member
השאלה איזה הצעה הוא יקבל

נניח הוא יקבל הצעה טובה מהליגה הצרפתית עם פי 2 כסף, הוא יעיז לוותר על זה ולחכות לקיץ?

טל8511

New member
לא מזמן היתה כתבה

בוואלה נדמה לי על זהבי.
הכתב אמר בצדק שבחיים הוא לא יכול להיות השחקן הישראלי הכי טוב בכל הזמנים כי לעשות דריבל מול הגנות גרועות כמו שיש בליגה או בליגה כזו גרועה זה לא חוכמה.
אי אפשר להשוות את זהבי לברקוביץ, רביבו, רוזנטל ואוחנה. אי אפשר להשוות בין זהבי לשחקנים הללו ששיחקו באירופה ועשו שם קריירה טובה.
זהבי הוא סוג של נמני ועד שהוא לא יעשה קריירה באירופה הוא בחיים לא יגיע להיות יחד הם השמות הנ"ל...

היתה כתבה מעולה ואלו היו רוח הדברים שלה. מצטערת שלא מוצאת את הקישור אל הכתבה

DRORIKO8

New member
בזה אני מסכים

ואני בעצמי כתבתי את זה פה. ובגלל זה אני שואל למה שזהבי לא ינסה לפחות להתקרב לגדולים? מה רע בלנסות?

ifa1111

New member
מה רע

מה רע להיות בחברת אבי נימני, עטר, אלון מזרחי ודומיהם?
אני לא מדבר מבחינת מורשת וגדולה. אני פשוט חושב שהליגה שלנו לא מאתגרת עבורו.

טל8511

New member
אין רע

אבל יותר טוב להיות בחברת ברקוביץ, רביבו ורוזנטל
וזה שמנסים לעשות ממנו שחקן ענק ובין השחקנים הטובים שהיו אי פעם זה עוול לשחקנים שהזכרתי כי לקרוע רשתות בליגה הממש לא מאתגרת שלנו זו לא חוכמה

DRORIKO8

New member
עוד יותר טוב להיות בחברת מסי ורונאלדו

אבל אם נהייה רגע רציניים אני חושב שאין אדם שפוי שיגיד לך שזהבי הוא בליגה של כל אלה שציינת. אבל אצל כל ספורטאי יש דבר כזה שנקרא אתגר. זהבי צריך להוכיח גם לעצמו אבל גם לכולם שהוא יכול להיות טוב גם ברמות הגבוהות. לדעתי הוא לא ברמה של ברקוביץ' ובניון, כשהשניים האלה שיחקו פה היית אומרת על כל נגיעה שלהם "וואו" כאילו הביאו שחקן מהפרמייר ליג לשחק בישראל. זהבי הוא לא שחקן שמהמם אותך,זה יותר הליגה שהידרדרה מאז שנות ה-90. ועדיין הוא צריך לנסות את מזלו ברמות גבוהות יותר, בדיוק כמו שנמני זה שמשווים אותו כל הזמן אליו, ניסה את מזלו באתלטיקו,בדיוק כמו שזוהר ניסה את מזלו בקריסטל פאלאס וטל בנין בקאן ובברשה. עד שלא תנסה לא תדע. לחזור לביצה תמיד תוכל,וזה מה ששלושתם עשו (גם ככה לא נשאר לזהבי יותר מדי שנים להיות בשיאו)

pgprince

New member
בעיית הגיל

הבחור בן 27 ובקיץ יהיה 28. ז"א, עכשיו זו הזדמנות האחרונה שלו לצאת לאירופה למועדון יחסית גדול.
&nbsp
עפ"י טוכמן, סעיף היציאה שלו (כ-2 מיל' יורו) תקף רק בסוף העונה ובינואר, במידה ותהיה הצעה, מכבי רשאית לדרוש כל סכום עבורו (יש דיבורים על 5 מיל' יורו).
&nbsp
לדעתי, במידה והוא לא יצא בינואר, הוא גם לא יצא בקיץ, כי אם כל הכבוד, אין ביקוש לשחקנים ישראלים בני 28+.

למעלה