ערן ושלומי בחולון

Nushi1980

New member
ערן ושלומי בחולון

ערן צור ושלומי שבן - אני מאוהבת - עד חולון נסענו כי קיבלתי כרטיסים חינם - על ירמי ויתרתי כי את ערן לא ראיתי עםשלומי (תמיד יצא לי לפספס). התאהבתי בשלומי - האצבעות האלה- אני רק חושבת על עוד שימושים בהם, ומקנאה בחברה שלו מצד שני להיות חברה של שלומי שבן זה לא דבר כל כך חיובי - לחשוב שהוא אחר כך כותב שירים כמו אינטואיציה. סדר השירים - בגן שלך, שרמוטה פוריטנית, הג'ינס הנמוכים, דניאלה, שיר של אבידן שאין לו שם כרגע, תרנגולים, אינטואיציה, אריק, ירושלים, עלבון גדול, נשים כותבות שירה - כאן עלתה יסמין אבן שהיא יוצרת צעירה ומתרגשת ועוד שירים שלה - מלאכים,ערש דוואי ומכולת, חזרנו לערן ושלומי - מצוי, אנס, שוחן הכתיבה, כולם אומרים, היא והוא שוב עם יסמין שהצטרפה, ועשתה את הילדה הכי יפה בגן, שלומי עשהרווקה וערן סיים בערב ב' כסליו סיפוק אדיר ההופעה הזאת נתנה ועשתה לי חשק לעוד ולהרבה שלומי ולהכיר יותר לעומק אותו. לדעת שבחולון יש אנשים די מגעילים(באנו מוקדם וישבנו באיזה בית קפה- סיפור עצוב) וששווה לנפש הופעה - למרות שהופעה של ערן ושלומי יכולה לעשות נזקים לנשים בהריון. אהה והשוס אורי פינק ישב לידי - וכל ההופעה חשבתי לעצמי איזה קומקס הוא יכול להוציא מהשירים של ערן. וזהו...

psychocandy

New member
מלאכים בשמי חולון והג'ינס הנמוכים

ערן צור ושלומי שבן מארחים את יסמין אבן, תיאטרון חולון -------------------------------------------------------------------- איזה שילוב. קשה להסביר את האנרגיות שנוצרות כששני היוצרים האלו נפגשים על אותה הבמה. הם משלימים אחד את השירה של השני, מחברים בין הטירוף האגרסיבי של ערן לשנינות בלתי נגמרת של שבן. כל ההופעה חשבתי שוב ושוב הלוואי שהיו לי יותר מרק זוג עיניים, כדי שהייתי יכולה לראות את שניהם בו זמנית. המבט עובר שוב מערן שצועק בכל הכוח, מחזיק בבס בחוזקה, נותן ביצע ענק ל"הג'ינס הנמוכים", לשלומי שמלטף/מכה בפסנתר בנחישות, הולם בוזמנית בתוף באס שניצב לידו ב"בחצרות בחושך" , שוב לערן שמשלב בנונשלנטיות את כיכר סטרומה החולונית ב"קרבות תרנגולים", משם לשלומי שיוצר צליל בלתי נשכח ומהדהד עם צרור מפתחות על הקלידים... כל שניה מרתקת ומהנה יותר מהקודמת. יסמין אבן, לבושה בשחורים מעניינים (כמו שאני אוהבת) עולה מתרגשת על הבמה. השירה שלה לא ממוקדת, דרמטית מדי לפרקים. השירים יפים, "מלאכים בשמי חולון" מזכיר לי קצת את וים ונדרס היקר ומכניס אותי למצברוח מהורהר מבורך. אבל בניגוד לצור ולשבן, הבמה היא (עדיין?) לא מקומה הטבעי של אבן. הייתה לי תחושה שהיא יותר מדי מחפשת חיזוקים, מביטה שוב ושוב בצור ובשבן, מחפשת נואשות במה להיאחז. היא מתבלבלת וערן תומך בה, ובנדיבות לב רבה מסייע לה בכך שהוא קוטע מעט את השיר באמצע (נשים כותבות שירה?) כדי לתת לה כמה דקות להתאושש. אבל למרות שלא ממש התאהבתי בבחורה ולא הבנתי אותה כל כך (היא אמרה שהיא הופכת את "הילדה הכי יפה בגן" של גפן לזונה, אבל אני שמעתי בסך הכל את השיר בגרסה אגרסיבית יותר), למרות שהאולם בתיאטרון היה קטן וקצת חנוק, למרות האנשים שישבו מאחוריי ושרו בחוזקה את המילים והפריעו קצת לשמוע מה קורה על הבמה... היה ערב מעולה.

itaihasid

New member
מה מפריע באנשים ששרים בחוזקה?

זאת הופעה, ועוד של ערן ושלומי נראה לי שראוי לשיר איתם ולעשות כייף.. אולי אבל היה משהו אחר בהופעה הזאת (לא הייתי בה..).. אשמח אם תוכלי לספק לי תשובה...

psychocandy

New member
הבעיה היא

ששילמתי כדי לשמוע את מי שמופיע על הבמה, ולא את מי שיושב מאחורי. והאנשים מאחורי הפריעו לי לשמוע את מה שמתרחש על הבמה. אם הייתי בבארבי למשל, הייתי פשוט זזה קצת ולא מטרידה אותם - שיהנו - אבל ישבנו באולם (קטן מאוד - כבר אמרתי?) במקומות מסומנים ולא הייתה לי הרבה אפשרות תזוזה.

dpniel

New member
יסמין אבן...

כמה שמחתי לגלות ששניים מהיוצרים האהובים עליי משתפים פעולה בפסטיבל חולון. שלומי באמת מדהים על הפסנתר, כ"כ מוכשר ויותר מזה נותן שואו אדיר, ואילו ערן פשוט קרע אותי! איך לכל שיר הוא יכול להוסיף את הטירוף שלו; שר את "אריק" בגירסה זועמת ("אל תדברי על אריק!), מצטרף לשלומי ב"שרמוטה" (פוריטנית) ובעיקר הרס אותי ב"ג'ינס הנמוכים"! מי עוד הרס? יסמין אבן... מה זה היה קשור?! עם כל הכבוד, ובאמת שבשלב מסוים קצת ריחמתי עליה, היא פשוט לא מספיק טובה להופיע עם שני תותחים כאלה. הבטתי בערן בזמן שהיא שרה ודומני שהוא חש בדיוק כמוני... וכמו שאר באי האולם... קצת ביאסה. אבל היה גדול!

שלמונזה

New member
תודה לשתיכן על הביקורות ../images/Emo168.gif

נשמע שהיה מקסים, חוץ מיסמין אבן... לא נורא העיקר שנהנתן

jaas

New member
תגובה של יסמין אבן

בנות יקרות! רק היום ראיתי את התגובה שלכן להופעה שלי עם ערן ושלומי. אני מבינה שאתן מאד דואגות לי, אם טרחתן לכתוב ולשלוח כל כך הרבה מילים על הופעת האורח הקצרה שלי. כנראה שעשיתי לכן את זה... אז אנא מכן, אל דאגה, ותשנו טוב בלילות: רק דברים טובים קרו לי מאז, טפו טפו טפו. זה התחיל בתגובות נלהבות לאותה הופעה עצמה, אבל ממש נלהבות, כולל המבקר הקשוח גידי אביבי (אבל מיהו לעומתכן, אלמוניות יקרות שלי), וזה נמשך עם הצעות למימון מספר דיסקים מגורמים שונים (ומדובר כאן בכסף רב) - הצעה שהיא חלומה של כל יוצרת. ולכן, לשמחתכן הרבה, תתקלו במספר דיסקים שלי (להזכירכן - בהמשך לראשון שכבר יצא בנענע דיסק) בשנה הקרובה, הראשון שבהם ביולי הקרוב. אז אנא, המשיכו לעקוב אחרי... אתן כנראה מביאות לי מזל, מתוקות שלי! בתודה יסמין אבן

למעלה