ערן גפן, סחטיין

• פותח הנושא TIC
  • פורסם בתאריך

TIC

New member
ערן גפן, סחטיין

ראשית - על הפרסים. מה שמגיע - מגיע. שנית - על שמצאת לנכון לפרגן למודעת ה-!!1 של עידו מיימון מעל הבמה המכובדת. TIC.

ערן גפן

New member
סחטיין על עידו

עידו מימון הביא אותה כנגד כל הסיכויים, רעיון שלו נבחר כטוב ביותר מול אלטרנטיביות שהעמדנו משלנו. אז ברור שאפרגן לו מכל במה אפשרית :)) תודה על הברכות בנושא הזכייה, מצרף את שתי העבודות הזוכות (תקשורת והתנדבות).

efeinsch

New member
סחטיין או סחתיין?

סחת\ט\יין על שניכם, וגם כפרה עליכם (ד"ש מקובי אוז). גפן - כל הכבוד על הקמפיין המרגש וההפקה המושקעת. ניצול מדיה מושלם לדעתי. מימון - ברכות ויאללה תן בראש!!!1

MooHoo

New member
אני רק שאלה

אני מבין שהקמפיין של התפילה הוא אחד הזוכים? באמת מאד מרגש, כמעט אצילי, רק דבר אחד מפריע לי מאד, למה רק יהודים? מדוע משהו בקנה מידה עולמי, מוגבל רק לקבוצה מסוימת של אנשים? הימים ימי מלחמה, וישראל זקוקה לאהדה, אז אם כבר מרימים פרויקט כזה, למה לא לאפשר לכל אדם הדואג לשלומם של החיילים להצטרף לתפילה, ולהביע את אהדתו למדינת ישראל, לחייליה ואזרחיה? מה עם החיילים שאינם יהודים ונלחמים במלחמה הזו? ומה עם אזרחים זרים שנמצאים בישראל ונפצעים ואף נהרגים? הם ובני משפחותיהם מנועים מלהצטרף לתפילה? ההגבלה הזו יוצרת אצלי תחושה של החמצה. נכון שהוא עשה באז והגיע לכל העולם, אבל כשאני צופה בו, תחושת הגאווה מתערבבת עם תחושה של זרות, וקצת קשה לי להתחבר אליו, כמו שקשה לי להתחבר לקמיעות של ש"ס.

ערן גפן

New member
הצטרפו גם אתם

קרנית גולדווסר באמת תשמח לקבל כל רעיון לקידום המודעות לנושא. אסור לתת לאדישות להרוג אותם. אפשר להעביר באמצעותי או באמצעות צור קשר באתר habanim

ALL IN

New member
חבל"ז

אין ספק שזהו המיזם הכי יפה,משתף,מאחד,קולע ומרגש שראיתי בחיי,כן ירבו כאלה,והסרט פשוט נוגע בנקודות הנכונות,ח"ח.

סחתיין גדול לגריי אינטראקטיב

אני חושב שהקמפיין הזוכה במקום הראשון (ערוץ 10) היה באמת אחד הדברים הכי יפים שקרו השנה באינטרנט. אגב מישהו יודע האם מקאן החרימו גם את התחרות הזו?

למעלה