אני מעדיפה פולים... חושבת שזה יותר רומנטי להפליץ ביחד לאחד ריחות לריח מיוחד ששייך רק לך ולו...
ס סאנשיין29 New member 4/6/15 #31 אני מעדיפה פולים... חושבת שזה יותר רומנטי להפליץ ביחד לאחד ריחות לריח מיוחד ששייך רק לך ולו...
ד דניאל35אי New member 4/6/15 #41 יש לי אחד טוב שמשמש אותי לאחרונה די הרבה   אם לא מפריע לך להשתמש ביחד  
A Apocalyptica81 New member 4/6/15 #43 זה בסדר אביא את המוט שלי כך שלא נריב, מקסימום אפשר להחליף ביניהם.
ה הביתשלפיסטוק New member 4/6/15 #48 סליחה שאני מתערב. את יכולה לנקד בבקשה? שמשמש : SEMESAMES vs SEMISMES
ד דניאל35אי New member 4/6/15 #50 לא שמתי לב שיכולה להיות עוד משמעות     אף גבר לא מישש אותי המון המון זמן    
א אדם 1000 New member 5/6/15 #52 איך זה ששיח-בנות אינטימי שכזה... ...עובר כאן בטבעיות, בחיוכים ובסבבה... ואילו שיח בן-בת בעל אופי דומה לא מתקיים כאן (אלא רק במחשכי ה"פרטי")?
איך זה ששיח-בנות אינטימי שכזה... ...עובר כאן בטבעיות, בחיוכים ובסבבה... ואילו שיח בן-בת בעל אופי דומה לא מתקיים כאן (אלא רק במחשכי ה"פרטי")?
A Apocalyptica81 New member 8/6/15 #56 קודם כל כי אנחנו מכירות היטב.   שנית- יש עוד הרבה דברים שמתקבלים בנחת עבור בנות כחלק מהשיח החד מיני.
קודם כל כי אנחנו מכירות היטב.   שנית- יש עוד הרבה דברים שמתקבלים בנחת עבור בנות כחלק מהשיח החד מיני.
א אדם 1000 New member 8/6/15 #59 אני שומע יותר מפעם אחת את הדעה כי הגברים הם גזע לא מפותח, יחסית לנשים. לפחות בעניינים הללו של שיג ושיח אני נאלץ - בצער - להסכים לכך.
אני שומע יותר מפעם אחת את הדעה כי הגברים הם גזע לא מפותח, יחסית לנשים. לפחות בעניינים הללו של שיג ושיח אני נאלץ - בצער - להסכים לכך.
א אדם 1000 New member 9/6/15 #61 באיזה שלב של ההיכרות.. ..את יודעת האם הוא שייך לחלק של המפותחים? מה הם סימני ההיכר?
א אדם 1000 New member 9/6/15 #63 תכתבי... זה מעניין זהו פוסט שהתחיל לפני שבוע כך שבמילא רק שנינו כאן...