ערמונים

Apocalyptica81

New member
ערמונים

הצימר שבחרת בו מקסים, סדינים לבנים מתוחים על מיטה ענקית, שוקולד על הכרית, חלוקים חמימים על המיטה, גב מיטה עם שפע של מקום לקשירת כל הצעצועים שלנו.
אתה נכנס לצימר בזמן שאני במקלחת, מורידה את ריחות היומיום ומזמזמת לי שיר שמזכיר לי אותך. אני רואה אותך עומד, נשען על השיש ומתבונן בי דרך המקלחון השקוף, לא אומר מילה. רק מביט. המבטים שלך כמו מלטפים אותי ואני דואגת לתת לך את השואו שמגיע לך- מחליקה את הידיים על הצוואר שלי, על החזה, חופנת אותו חזק כמו שאתה אוהב כך שהפטמות הנוקשות מציצות דרך האצבעות, יד אחת נשלחת לבין רגלי, מסבנת ומרטיבה, גם מבפנים. אני משתהה ונהנת מחום המים שמוגבר על ידי מבטיך.
כשאני מסיימת אתה כבר מחכה לי בחוץ עם החלוק, עוטף אותי בו בחיבוק ונושם את שיער הרטוב, מתלונן כמו תמיד שהשמפו ממסך את הריח שלי. הטבעי.
אתה מייבש את שיערי במגבת, מספיג אותו בעדינות תוך כדי שאתה מנשק את צווארי בנשיקות קטנות ונושכניות.
כשאני יבשה מבחוץ (אבל רטובה מבפנים), אתה מוביל אותי לחדר, מוציא מהתיק צרור חמים ונותן לי אותו. כשאני פותחת אותו, נזהרת לא להכוות, אני מגלה ערמונים שחומים, מתפקעים ממתיקות, ומחייכת אליו "זכרת!".
הוא מחייך בעיניים בורקות, יודע שהביא לי את המתנה הכי אינטימית שיכל לתת לי.

אם היתי יודע

היתי פשוט מביא לך ערמונים
חשבתי שפיצוי הולם זה משהו מיני
&nbsp
טובה כתמיד

Apocalyptica81

New member
תודה

זה בגלל שאתה חושב עם הז' ולא עם הראש :)
פיצויים לא מיניים הם כמעט תמיד מעניינים יותר.
&nbsp
ולא מקבלת ערמונים יותר...

Apocalyptica81

New member
אני? סופרת?

רק של זיונים :)
&nbsp
עושה מספיק ספורט כדי לא לדאוג לקלוריות (אגב-בבטטה יש יותר מבתפ"א רגיל, אבל על הזין שלי). מבטטה פשוט יותר טעים

Apocalyptica81

New member
בדקת?!

ולא ידעתי?!
&nbsp
בשביל לזיין לא צריך זין, הכל עניין של STATE OF MIND

המון זמן לא קיבלתי מסר זועם

"אתה ופוקה מזדיינים"
"תפסיק ללקק לה" וכאלה
&nbsp
בינתיים לא קיבלתי,אבל אולי הפון מאחר בתגובותיו

Apocalyptica81

New member
מה זאת אומרת

המון זמן. אי פעם קיבלת כזה מסר?
למה אני לא קיבלתי?!
&nbsp
אני מקבלת רק זין מזוויות שונות ):

Apocalyptica81

New member
זה ממש לא מתבטא

לא במסרים ולא בכלל.
&nbsp
מפריע? למה?
הרי הצהרתי קבל עם ופורום שאין לי מאהב (כרגע)

מהמם ואינטימי וחמים...

בעיני הערמונים זה משל
לכל דבר אינטימי ולא מיני
שיכול להיות בין מאהבים...
הדברים הקטנים שיכולים להמיס אותנו
ולגרום לנו להבין כמה אושר יש בקשר כזה...

למעלה