ערכת סקס...

pilpelet4u

New member
מה זאת אומרת ?

את רוצה להכין ערכת סקס ושנציע לך מה לשים בפנים ? מנסה ואם זאת לא הכוונה תגידי לי מה כן הכוונה.... קונדומים מכל מיני סוגים אזיקים מפרווה קופון סקס (יש כאלה עכשיו בהפנינג וכל מיני כאלה) קוביות הקאמה סוטרה (אני לא יודעת איך רושמים אז סלחי לי אם אני טועה) ספר הקאמה סוטרה שמן למסאז' ממרח שוקולד או קצפת או כל מה שעולה בדמיון כיסוי עיניים

ShirShir

New member
הנה כמה דוגמאות....

פה. ותפעילי את הדימיון איך לעשות את זה יותר סקסי

a l i 2 0

New member
תודה, אבל את אלה אני מכירה...

חשבתי לחפש דברים מיוחדים לקופוני סקס.. אבל תודה!

a l i 2 0

New member
רעיונות

ג'ל מתחמם לליקוק מהגוף ספר 300 טיפים שובבים לסקס- ספר קטן ומצחיק, יש בהפנינג ובחנויות מתנה צעצועי סקס- יש בלי סוף בחנויות סקס... יש מתקן כזה שיש בו מחוג, ומסביב למחוג תמונות של תנוחות שונות, ואז מסובבים אותו ומה שיוצא עושים.- בחנויות של מתנות. קופסא שבה פתקים שונים, כשעל כל אחד מהם רעיון אחר לגיוון- קשירות, סקס באמבטיה, דוגי סטייל ומה שרוצים, וכל פעם מוציאי פתק ועושים מה שכתוב. יש את הבובה הזאת של האיש החרמן שעושה קולות. פעם זה היה בהפנינג, אני לא בטוחה אם עדיין יש. יש עכבר למחשב בצורת אישה ערומה- גם בחנויות מתנות.

ShirShir

New member
וגם....

כל מה שקשור לקאמא-סוטרה. יש כל מיני מוצרים של חב' קאמא סוטרה ויש גם ספרים בנושא, קוביות משחק וכו'.

veredkd

New member
יש חנות בת"א..

יש אותה בספר "המלצה רומנטית" זאת חנות סקס פשוט מצחיקה! יש בה הכל! הומור על סקס! אביזרים קטנים ומצחיקים קלפים בובות אביזרים ספרים כל דבר אפשרי! יש לי את הספר בבית.. ואני לא זוכרת את הכתובת.. תעשי מה שאני וחבר שלי עשינו.. נכנסנו לסטימצקי חיפשנו את הספר הלכנו לעמודים האחרונים ראינו את הכתובת ומס' הטלפון.. והכל היה בסדר! חנות ממש מומלצת! כמובן שיש שם גם את הדברים האמיתיים.. <יש שוטים וכאלה..
> באמת חנות מומלצת!

למעלה