ערכת כלים ל-VESPA

ערכת כלים ל-VESPA

לבקשת מור (ולרווחת רוכבי וספה אחרים) ששאל איזה כלים כדאי לסחוב למקרה חירום. ----------------------- כלים: - מברג פיליפס (כזה עם מתכת איכותית ואחיזה טובה) - מברג שטוח (כנל) - פלאייר קטן משולב עם cutter - מפתח שבדי קטן - מפתח 13 - מפתח פלאגים רצוי מאלו שמשולב בהם בוקסת 13 - פנס קטן חלקי חילוף: - כבל הילוכים - כבל גז - כבל מצמד - כבל ברקס קדמי (למי שאין לו דיסק...) - נועל כבל (סופיות) - פלאג רזרבי - נורות - אני שם בסבוניה שהכנתי עם שתי שכבות ספוג דק כאשר הנורות ביניהן - פיוז 7.5 אמפר - גלגל רזרבי תקין ומנופח עזרים\שונות: - חצי מטר חוט ברזל - חליפה זוהרת למקרה שנתקעת בלילה - פליקר או נצנץ עם בטריות כמו שיש לרוכבי אופנים מאחור - למקרה שאתה תקוע בכביש חשוך או אם נשרפה לך נורה אחורית . אפשר לקבע את זה איפה שהוא מאחור, ולהמשיך לרכב, בידיעה שעדיין רואים אותך מאחור - נייר ניגוב או מטליות לחות --------- נראה לי שזהו... כל האמור לתיקונים קלים כמובן אם קרה משהו קרדינלי אפשר לנגב את המצח בנייר ניגוב, ולקרוא לגרר.... אם אזכר בעוד כלי אוסיף להודעה..

בטח

יש גם ארבע פעימות מהדור החדש - אוטומטי עם וריאטור וכל הנוחות ויש גם מסדרת ה PX, שתי פעימות, 4 הילוכים

אבן חצץ

New member
לא לא לא לא

לא מהחדשים, אני שואל אם יש ישן 125 אם ההילוכים וכל זה, ואם כן איפה אפשר לעשות על כזה כלי סיבובון קצרצר (אפילו בכסף)

בזמנו אכן ייבאו את ה-PX 125,

אבל בכמויות מצומצמות מאוד כנראה, ונשארו מהם כמה אקזמפלרים בודדים ברחבי הארץ. היו כאן בארץ הקודש אפילו כמה PX 50 סמ"ק! לחבר טוב שלי היתה פעם כזאת בגיל 16, והדביל אחרי כמה שנים השתדרג, ודירדר את הוספה לאיזה וואדי בחיפה.

For Martha

New member
../images/Emo45.gif תודה !

מה אתה אומר,לא כדאי גם איזשהו מפתח אלן ?

For Martha

New member
תודה!

אם יש עוד כלים שתחשוב עליהם בהמשך רשום אותם,טוב? תודה שוב.

ixmix

New member
שכחת.

חבילת קונדומים, למקרה שמישהי לא תעמוד בסקסיות המתפרצת של הכלי המתפרק ומדיף ניחוח שמן שרוף.

shay6748

New member
בכלים השמורים באמת

יש את הגומי המקורי שבא עם הוספה....

mz 2t power

New member
שכחת אזיקונים....

תמיד טוב שיהיה....... יכול לשמש למגוון רחב של דברים. וגם כמה אומי 13 מ"מ(לא יודע איך להגדיר את המידה שלהם,אלו שמחזקים את הגלגל לתוף,אותם אומים משמשים לחצי מהדברים בוווספה כגון: האומים שמחברים את ראש המנוע האום שמחזק את האגזוז לצילינדר האום שמחזק את המגינים של הכנפיים ובטח שכחתי עוד כמה מקומות שהם נמצאים בהם

mz 2t power

New member
רודי י'קמצן!!!!!! ../images/Emo3.gif

מה אחד שניים?לפחות עשרה אזיקונים!!! מה יעזרו לך שניים?אחד תסגור יותר מידי בטעות,תחתוך אותו ונשארת עם אזיקון אחד לרפואה......

למעלה