ערכת ביוץ

שרלוט 1

New member
ערכת ביוץ../images/Emo53.gif

שלום. סליחה שאני פותחת הודעה חדשה. אני מקווה שזה גם הפורום המתאים לשאלה ואשמח אם תוכלו לעזור לי. החלטנו לנסות להשתמש בערכת ביוץ כדי לברר בדיוק את היום . השתמשתי בערכת "מדי טסט" ושלשום הופיעו שני קווים קו אחד חלש וקו הבקרה יותר חזק. אתמול הופיעו שני קווים זהים בחוזקם ובצבעם. היום שוב קו הבקרה יותר חזק. האם זה אומר שהביוץ התרחש אתמול? או שאני צריכה להמשיך לבדוק גם מחר? סליחה על השאלה הארוכה אבל אשמח לקבל עזרה ממשהי שאולי מכירה את הערכה.

הבדיקה החיובית מאתמול

מעידה שארעה עליה חדה בהורמון LH (LH SURGE) שמקדים את הביוץ. זה אומר שהביוץ יתרחש ב-24-36 השעות הקרובות. אם אתם מנסים באופן טבעי (בלי טיפולים) כדאי שתתארגנו, את ובן זוגך, לסדרה של מפגשים אינטימיים באופן מיידי ודחוף. רצוי שהזרעונים ימתינו בחצוצרה לביצית, ולא ההיפך, כי יש להם אורך חיים ארוך יותר (הביצית מחזיקה מעמד לא יותר מ-12-24 שעות והזרעונים יכולים לשרוד בתוך גופך עד שלושה ימים - ויש הטוענים אפילו 5). אם אין בעיות זרע, כדאי ל.... היום ומחר.(טוענים שאחה"צ זה הזמן הטוב ביותר). בהצלחה רבה.

שרלוט 1

New member
הבהרה לתשובה

שלום. תודה על התשובה. רציתי רק לברר אם שני קווים באותו חוזק וצבע בערכה מעידים על כך שהיתה עליה של ההורמון LH? (חשבתי שקו אחד אמור להיות יותר חזק מהשני) תודה.

@חן@

New member
כנראה שהביוץ התרחש אמש.

כמשתמשת מכורה (בעבר), של ערכות אלו אני יכולה לומר כמעט בוודאות על סמך הנתונים שאת מציגה שהביוץ אכן התרחש אתמול, אין כל סיבה להמשיך ולבדוק, חבל על המקלות הם עולים הרבה כסף!! בהצלחה, ובתקווה שלא תצטרכי את אלה שנשארו. שלך, חן.

@חן@

New member
תיקון

שני הקוים מסמנים שהביוץ מתחיל מרגע הופעת שני הקוים ועד ל - 48 שעות שאחריו.

למעלה