ערכי פרוגסטרון ו E2

נטאשה

New member
ערכי פרוגסטרון ו E2 ../images/Emo20.gif

שאלה למבינים... אני ביום ה-9 למחזור, מקבלת 4 אמפולות של גונל-אף כבר 6 ימים לא כולל היום וערכי הפרוגסטרון בערכים חדשים הם 38.8 וE2 גם בערכים חדשים 1160 בערב תהיה לי בדיקת אולטראסאונד ואז אדע מה קורה בפנים אבל בנתיים הערכים נראים לי מוזרים במיוחד הפרוגסטרון מישהו יכול להאיר את עיני עד לפגישה אצל הרופא??? ומתנצלת מראש שלא משתתפת באופן פעיל בפורום קוראת תמיד אבל לא תמיד מגיבה... תודות דלית

באמת מוזר

אני לא מבינה גדולה בהורמונים אבל הערך של הפרוגסטרון נראה לי מוגזם מאוד לשלב זה של המחזור. עשו לך בדיקת דם לפני התחלת הטיפול? מצטערת שלא עוזרת לך. מחכה לשמוע מה הרופא אומר על זה. חנה

נטאשה

New member
חנה הי

ידעתי שאת תעני לי לפחות ניסית לא....לא עשיתי בדיקת דם בתחילת המחזור השוותי את הערכים לטיפולים קודמים ותמיד זה לא עלה מעל 4 לפרוגסטרון אוף, יש לי הרגשה מאוד לא טובה למה שעתיד להיות אני בלי דיכוי, אמורה להתחיל היום סטרוטייד טוב, נהיה יותר חכמים בערב מבטיחה לעדכן מה שלומך??? דלית

שלומי מצויין, תודה

בדקתי גם בספר. הערכים ממש לא מתאימים לשלב הזה של המחזור גם בלי דיכוי. הערך של פרוגסטרון באמצע המחזור אמור להיות 3-6. מקווה לטוב.... חנה

נטאשה

New member
חנה תודה

הדמעות כבר זולגות אצלי כבר מבינה שמשהו שוב משתבש ועוד טיפול מתפקשש ואני לא עומדת בזה אבל אולי כדאי שאחכה לערב ולא אקפוץ למסקנות אני מתה מפחד ד"ש לליאור דלית

עמית@

New member
אלה ערכים שמתאימים לשלב הלוטאלי

של המחזור (דהיינו אחרי ביוץ) ולא נראה לי סביר שבייצת מה יכול לקרות הוא שהתחלת את מחזור הטיפולים עם רמות הורמונים גבוהות (כ"שאריות" של הטיפול הקודם) בגלל זה בדרך כלל עושים בדיקת דם ביום ה3 של המחזור- לוודא שהשטח נקי. בכל מקרה אני אשמח לדעת (אחרי שתהיי אצל הרופא) מה יכול לגרום לזה- כי אני מש לא יודעת
עמית

נטאשה

New member
עמית

בטוח שאני לא אחרי ביוץ, ביום התשיעי למחזור וגם שאריות מטיפול קודם לא סביר כי הטיפול הקודם שלי היה לפני 2 מחזורי טיפול, כך שהתחלתי את הטיפול הנוכחי לאחר הפסקה של חודשיים מתרופות! אני כמעט משתגעת ומתאפקת לא להתקשר לרופא כבר עכשיו נראה לי שאין צורך להטריד אותו טלפונית אני אחכה תודה על הנסיון לעזור אני מאוד מאוד מעריכה את זה מבטיחה לעדכן ביי דלית

אולי זו טעות מעבדה

ואולי פשוט לא שמו את הנקודה העשרונית במקום הנכון (3 נקודה משהו זה כבר יותר הגיוני...)? אל תילחצי לפני שתדברי עם הרופא. אני יודעת שזה קשה עד בלתי אפשרי, אבל תנסי...

נטאשה

New member
סוכריה

התקשרתי פעם נוספת וענתה לי אשה אחרת ושתיהן נתנו את אותה תשובה 38.80!!!!! בעוד שעה וחצי אדע את התשובה לחידה - מקוה.... ביי דלית

נטאשה

New member
הבטחתי עדכון....

אז, העדכון הוא שאין עדכון! הרופא שלי נדהם מהתשובה הוא גם חשב שאולי בייצתי כבר - כמו שעמית חשבה אבל מצד שני ישנם 4 זקיקים נחמדים לכן וכצפוי - מחר בדיקת דם נוספת אז, נראה מחר מה הסיפור ת ע ל ו מ ה! בנתיים, נגמרות לי הצפרניים בידיים כנראה שאעבור לרגליים בקרוב! לילה טוב דלית

נועם@בת

New member
אני משאילה לך כמה ציפורני ../images/Emo54.gif

לכסוס. העיקר שלא בייצת
נקווה שזאת טעות בלבד, כי טעויות קורות לפעמים. ובנתיים שיגדלו הזקיקים ויבייצו רק כשיגידו להם. צריך לחנך ת´ילדים כבר בשלב הטרום עוברי שלהם. שיהיה בהצלחה
|חסמה| נועם

נטאשה

New member
תודה נועם

אבל.... התוצאות של הבדיקה החוזרת מהיום: 37.20 פרוגסטרון אז כנראה שכן בייצתי, גם הרופא שלי הגיע למסקנה היחידה הזאת עמית צדקת! אבל אני ממש לא מבינה איך יכול לקרות דבר כזה כל כך מוקדם ולמה???!!! הוחלט על הפסקה של שבוע בכל הטיפול ואז להתחיל דקאפפטיל לקראת המחזור הבא ואני, מה אני אגיד לכם כבר לא מאמינה שמשהו יכול להצליח כל הזמן משתבש ואני מתחילה להתיאש החלטתי שאחרי טהטיפול השלם הבא שיהיה אני עושה הפסקה ארוכה למנוחה כבר לא עומדת בלחץ דלית

נועם@בת

New member
אוווף ../images/Emo10.gif גם אני לא מבינה

אבל כשתספרי על בטא חיובית עולה, אני אבין גם אבין
בהצלחה תחזיקי מעמד
נועם

הרמוניה

New member
מקווה שההפסקה הבאה תהיה ל9 חודשים

לפחות-ועוד איזה שנה שנתיים.... צר לי על הבלאגן מקווה שהטיפול הבא יפתור את הבעיות הרמוניה

דלית יקרה

בעיני מה שהגוף והנפגש שלך זקוקים לו זה באמת הפסקה לפעמים כבר אי אפשר להסביר מה קורה שם... את מקשיבה לגוף ואת קולטת שהוא מבקש הפסקה - לחזור לעצמו, להתנקות, לחדש תאים ולהתכונן למחזור מוצלח יותר. מצטערת על האכזבה ושולחת לך עידוד ואהבה

גם לי יוצא לאחרונה יותר לקרוא מלענו

עניין של עיתוי מחזיק לך אצבעות ומוכן לכסוס אם יועיל שתפתר התעלומה ובמהרה נדבר מבטיח מבטיחה ? ליאור

למעלה