גם לי קורה לפעמים
בלילה, לפני השינה, שהסוכר נמוך ואני אוכלת והוא לא עולה אלא להיפך, רק יורד. ואז אני אוכלת עוד משהו ובבוקר קמה עם ערכים נורא גבוהים בד"כ... כנראה שזה בגלל הזמן שלוקח למזון להתפרק, כמו שנאמר כאן. אצל כל אחד זה שונה, וסוגי מזון מתפרקים אצל כל אחד קצת אחרת. (אצלי למשל - אני בד"כ לא אוכלת דברים מתוקים כדי להעלות את הסוכר אלא תפוח - משהו פסיכולוגי - אני לא מכניסה (כמעט) לפה שום דבר שיש בו סוכר, רק כשממש ממש נמוך לי..). בקיצור - כל אחד צריך ללמוד את הגוף שלו ואת תגובותיו לכל מיני סוגי מזון. דיאטנית בהחלט יכולה לעזור בזה.