ערכי סוכר לפי השעה...

ערכי סוכר לפי השעה...

היי, לאט לאט אני לומד לפענח מה הגוף שלי רוצה עם כל ענייני הסוכר/אינסולין. שמתי לב למשהו מוזר, בבוקר ובצהריים הגוף שלי הרבה יותר סלחני למה שאני אוכל. אני מזריק בבוקר פחות מבערב ואוכל יותר ולפעמים אפילו זורק איזה עוגיה או שתיים ועדיין הערכים שלי נשארים בדר"כ מתחת ל100 ואותו הדבר בצהריים, לא מעט פעמים הלכתי להעביר את הטעם המגעיל מהאוכל בבסיס בשקם עם איזה חטיף גרנולה שלפעמים יש בו גם כל מיני דברים "רעים" חוץ מגרנולה ושוב הערכים כמעט תמיד טובים מאוד. לעומת זאת, בערב, כל הגזמה אפילו הכי קטנה משפיעה באופן ישיר על הערכים שלי בשעות הערב. נתקלתם במשהו כזה אצלכם? סתם רציתי לשתף תודה רבה

זו תופעה ידועה

בשל ההורמונים שאחראים על מצבי הערות והשינה - נדמה לי שגם ד"ר לזר נשאלה שאלה דומה - רק אין לי כוח לחפש עכשיו אם לא תמצא אחפש לך מחר.

marli1

New member
תופעה ידועה

נדמה לי שההסבר הרשמי מדבר על הורמונים וחומרים אחרים שהגוף מפריש בשעות שונות של היום. וגם בגלל שבמשך היום מבצעים יותר פעילות גופנית. לדעתי יש גם את העניין שלוקח זמן עד שהאוכל מתעכל ולכן עד הערב הגוף צובר הרבה שאריות מקודם. כמו קנייה בכרטיס אשראי בתשלומים. מגיע יום שלא מגהצים את הכרטיס אבל יש 30 תשלומים דחויים...

למעלה