ערכי בדיקת דם ובכלל...

מצב
הנושא נעול.
ערכי בדיקת דם ובכלל...

ערכי בדיקת דם ובכלל...
יום ראשון למחזור - דקא ארוך (שבועיים שקט) אחרי שבועיים - 2 אמפולות מונוגון למשך 5 ימים לאחר 5 ימים- מעקב ,נצפו 13 זקיקים בגדלים של 15,13,12. היום לאחר 6 ימים- נצפו 20 זקיקים בערך באותם גדלים. טלפון בצהריים נאמר לא להזריק היום כלום ולבוא שוב מחר E2-7600 פרוגסטרון- 3.5 מה ערכים אלו אומרים? באיזה שלב אני? האם יכול להיות שבעקבות הפסקת הזריקות איכות הביציות נפגמת?

העין ה 3

New member
שאלת שאלות קשות

ערכי בדיקת דם ובכלל...
יום ראשון למחזור - דקא ארוך (שבועיים שקט) אחרי שבועיים - 2 אמפולות מונוגון למשך 5 ימים לאחר 5 ימים- מעקב ,נצפו 13 זקיקים בגדלים של 15,13,12. היום לאחר 6 ימים- נצפו 20 זקיקים בערך באותם גדלים. טלפון בצהריים נאמר לא להזריק היום כלום ולבוא שוב מחר E2-7600 פרוגסטרון- 3.5 מה ערכים אלו אומרים? באיזה שלב אני? האם יכול להיות שבעקבות הפסקת הזריקות איכות הביציות נפגמת?
שאלת שאלות קשות
שאלות שמתאימות יותר לשאול את הרופא. בכל זאת אנסה לענות, אם כי בערבון מאוד מוגבל - להזכירך, אף אחת מאיתנו לא רופאה (בכל אופן, לא בנושא פריון...). לא יודעת להגיד איך זה יכול להיות שהזקיקים נשארו באותו גודל. האם יכול להיות שבכל זאת הזקיקים הגדולים ביותר היו במילימטר או שניים גדולים יותר? אם כן, זה לא נקרא אותו גודל. לגבי כמות הזקיקים, נהוג לספור רק את אלה שמעל 10 מ"מ ולכן, יתכן שאתמול היו רק 13 זקיקים מעל 10 מ"מ, ועוד 7 זקיקים בגודל של 9 מ"מ. היום, לאחר שעברו את ה-10 מ"מ ספרו גם אותם. איכות הביציות לא נפגמת בעקבות הפסקת הזריקות. את נמצאת כרגע בשלב של מספר ימים לפני ביוץ. לפי גודל הזקיקים יש עדיין כמה ימים ואילו ה-E2 כבר גבוה מאוד. לכן הורו לך להפסיק את הזריקות כי חששו מהיפרסטימולציה, או בעברית - גירוי יתר שחלתי. חשוב שתקפידי לשתות ה-מ-ו-ן מים!!! ועוד יותר חשוב שתעדכני אותנו מחר לגבי ההמשך. מחזיקים אצבעות (ידוע שטיפולים דפוקים הם מתכון בטוח להריון
)

קודם כל תודה רבה

ערכי בדיקת דם ובכלל...
קודם כל תודה רבה
ועכשיו לעדכון: היום E2-12000, קפץ לו מעלה מעלה וזה עוד בלי זריקה אתמול גם היום אני לא מזריקה כלום, מחר אוביטרל שאיבה ביום שישי בעזרת השם גודל הזקיקים היום: 18,17,16,15,15 והשאר 13 ו-14 אני מתה מפחד פעם ראשונה שלי
מה דעתכן על המימצאים?

נשמע טוב../images/Emo45.gif

קודם כל תודה רבה
ועכשיו לעדכון: היום E2-12000, קפץ לו מעלה מעלה וזה עוד בלי זריקה אתמול גם היום אני לא מזריקה כלום, מחר אוביטרל שאיבה ביום שישי בעזרת השם גודל הזקיקים היום: 18,17,16,15,15 והשאר 13 ו-14 אני מתה מפחד פעם ראשונה שלי
מה דעתכן על המימצאים?
נשמע טוב

אני יודעת שהם אמורים להגיע ל 18-20 פחות או יותר ושואבים ולפי הכמות יש נוכחות נחמדה של זקיקים שיבשילו לביציות. בהצלחה בשאיבה ושיהיו בע"ה בשורות טובות ( אני מחר בשאיבה 3
)- כדרך אגב איפה את מטופלת?

בהצלחה

נשמע טוב

אני יודעת שהם אמורים להגיע ל 18-20 פחות או יותר ושואבים ולפי הכמות יש נוכחות נחמדה של זקיקים שיבשילו לביציות. בהצלחה בשאיבה ושיהיו בע"ה בשורות טובות ( אני מחר בשאיבה 3
)- כדרך אגב איפה את מטופלת?
בהצלחה
הלוואי שישאבו המון ביציות איכותיות ושלפחות אחד מהם יהיה התינוק שלך בעוד 9 חודשים בעזרת השם. אני מטופלת בבלינסון . איפה את מטופלת? אל תשכחי לעדכן אותנו תרגישי טוב

העין ה 3

New member
קודם כל, שיהיה בהצלחה!

קודם כל תודה רבה
מה דעתכן על המימצאים?
קודם כל, שיהיה בהצלחה!
שוב מזכירה לך לשתות המון מים! עד יום שישי הזקיקים עוד יגדלו, ויש סיכוי שמעבר לחמשת הגדולים, אפילו אלה שהיו הבוקר 14 יספיקו להבשיל. מחזיקה אצבעות להפריות יפות ואפילו למוקפאים (בשביל הילד הבא...).

תודה תודה

קודם כל, שיהיה בהצלחה!
שוב מזכירה לך לשתות המון מים! עד יום שישי הזקיקים עוד יגדלו, ויש סיכוי שמעבר לחמשת הגדולים, אפילו אלה שהיו הבוקר 14 יספיקו להבשיל. מחזיקה אצבעות להפריות יפות ואפילו למוקפאים (בשביל הילד הבא...).
תודה תודה

מצב
הנושא נעול.
למעלה