ערכים שנמחקים מ-DataGrid
אני משתמש באירוע ItemDataBound() של DataGrid על מנת "לשפץ" את המראה של כמה ערכים. כגון, שדה שמציג תאריך, אני לא רוצה שיציג גם את השעות אלא את התאריך בלבד. הבעיה -לאחר שהערכים הרצויים מופיעים ב-גריד ויש אירוע אחר בדף שלא קשור ל-גריד הזה הנתונים המשופצים האלה נמחקים.(כנראה בגלל שהשגרה ItemDataBound לא נקראת ). איך אפשר למנוע את מחיקת הערכים מהגריד ? להלן הקוד :
אני משתמש באירוע ItemDataBound() של DataGrid על מנת "לשפץ" את המראה של כמה ערכים. כגון, שדה שמציג תאריך, אני לא רוצה שיציג גם את השעות אלא את התאריך בלבד. הבעיה -לאחר שהערכים הרצויים מופיעים ב-גריד ויש אירוע אחר בדף שלא קשור ל-גריד הזה הנתונים המשופצים האלה נמחקים.(כנראה בגלל שהשגרה ItemDataBound לא נקראת ). איך אפשר למנוע את מחיקת הערכים מהגריד ? להלן הקוד :
Private Sub dgProf2_ItemDataBound(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.DataGridItemEventArgs) Handles dgProf2.ItemDataBound If e.Item.ItemType = ListItemType.Item Or _ e.Item.ItemType = ListItemType.AlternatingItem Then Dim strDate As String = CType(e.Item.Cells(3).FindControl("lbl_date"), Label).Text If (IsDateValid(strDate)) Then Dim Up_Date As DateTime = Convert.ToDateTime(strDate) Dim strUp_Date As String = Up_Date.ToShortDateString e.Item.Cells(3).Text = strUp_Date Else e.Item.Cells(3).Text = "" End If End If End Sub
תודה