ערכים של E-2 לפני שאיבה

אפרת**

New member
ערכים של E-2 לפני שאיבה

שאלה שמטרידה אותי קצת היום: בטווח איזה ערכים אמור להיות ה- E-2 לפני שאיבה? היום הערך שיצא לי היה קצת גבוה לדברי האחות והרופא - 18,000. ורצוי שהוא ירד אז היום אני לא מקבלת הורמונים. בתקוה שזה לא יהרוס את מה שיש. אני יודעת שלפני שאיבה הערך אמור להיות ב-5 ספרות אבל השאלה אם יש איזשהו גבול עליון שמעליו לא כדאי לעלות? אני גם יודעת שזה תלוי בכמות הזקיקים שיש. היו לי משהו כמו 20 זקיקים משהו כמו 10 בכל צד. אפרת

עמית@

New member
אפרת- באיכילוב מבטלים שאיבות

מעל 15.000 כי מסתכנים בהיפר הגון (בכל מקרה- תתחילי לשתות כבר מעכשיו והרבה) אני מצטערת אם אני נשמעת קצת חמורת סבר אבל זה מסוכן- הE2 לא חייב להיות בן חמש ספרות- ומאוד רצוי שהוא לא יהיה כה גבוה. לדעתי יש לך קצת יותר מ20 זקיקים- בגדלים שונים זה מזה אני מקווה שהוא ירד מעט לפני הכוריגון- ובכל מקרה-מהיום את צריכה לנקוט משמעת מים ומשנה זהירות. משום שהוא גבוה מאוד. לי היה 15,000 וכמעט ביטלו את כל העסק (הכוריגון מגביר מאוד את הסיכוי להיפר סטימולציה עם כאלו ערכים) בהצלחה בשאיבה עמית

אולה *

New member
ולי פעם ויתרו על כוריגון של אחרי

ההחזרה, כי ערכי ה-E2 היו די גבוהים לפני השאיבה (לא זוכרת את המספרים). אפרתי, מקווה שלא הפחדנו אותך יותר מידי, ושההורמונים שלך יתנהגו למופת לקראת השאיבה. אולה.

רומי 007

New member
אפרתוש, אני לא בעניין של מספרים

לכן אתן לך תשובה מכיוון אחר: תפסיקי כבר לדאוג. הרופאים כאן עושים לך את העבודה כמו שצריך. אם ההורמונים גבוהים אז מפסיקים את הזריקות. את בדיכוי אז לא יהיה ביוץ . תשתי המון כדי לא להכנס להיפר סטימולציה וזה כל מה שחשוב. כל השאר זה דמיון מודרך וריכוז ורגיעה לגוף ולנפש לקראת התינוק שלך. אל תחשבי על שום דבר אחר. אל תתעסקי עם ערכים, זה לא מדע מדוייק. תראי סרט טוב, תקראי ספר טוב , תדברי עם חברה טובה. 20 זקיקים זה יבול מדהים ואחרי ההפריות תספרי כמה יש "נטו". המון בהצלחה חיבוקים ונישוקים

אפרת**

New member
תודה לכל העונים

איזה כיף שיש מומחים...
תודה.

נוג

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif מכל ה ../images/Emo23.gif ../images/Emo140.gif

אושרתת

New member
אפרתושששש יאלה שתהיה כבר השאיבה

הזאת!!! גם לי קרה הרבה פעמים שאמרו לי לא לקחת כלום או שהורידו לי במינון בגלל ערכי ה- E2... אין לי שמץ של מושג במספרים,, תעדכני מתי השאיבה שאחזיק לך מליון אצבעות,,

..נעמה

New member
אפרתוש../images/Emo20.gif

בערכים אני לא מבינה. אבל מאחלת המון הצלחה. נעמה

אפרת**

New member
זה ההמשך

אתמול לא הזרקתי כלום ולשמחתי ה- E-2 שלי ירד ל- 14,000 אז זה מאפשר לי לקבל כוריגון היום והשאיבה שלי תהיה ביום שישי. אפרת

רומי^^

New member
../images/Emo50.gif, יקירתי, תראי לנו מה זה

ט"ו בשבט בשביל הביציות שלך, אה

למעלה