ערכות קריוקי

chagiti100

New member
ערכות קריוקי

שלום רב
אני מעוניינת לקנות ערכת קריוקי באיכות טובה לא משהו פשוט חשוב לי שהמיקסר יהיה באיכות וכן המיקרופונים.
אשמח להכוונה.
תודה רבה
חגית

dify

New member
מנצלש"ת- מה זה בעצם ערכת קריוקי?

ניתן לשים כל שיר וזה ממסך את הקול של הזמר, או שצריך בשביל זה דיסקים מיוחדים שמיועדים לקריוקי?

1Reebok

New member
ערכת קריוקי -

כוללת שני מיקרופונים דינמיים, מיקסר פאסיבי פשוט, ורמקולים (לא בכל הערכות). זה רק בשביל לשיר. בשביל המוזיקה צריך לחבר לרמקולים גם, נגיד, DVD עם שירי קריוקי או דיסקים עם פלייבאקים.
העלמת הקול של הזמר זה תהליך מורכב שכדי שהוא יעבוד כמו שצריך צריך טכנאי סאונד מקצועי, מה גם שרוב טכנאי הסאונד המקצועיים יגידו לך שזה בלתי אפשרי אבל אני קצת יותר אופטימי וזורם מרובם..

1Reebok

New member
הכל אגב, בגדר "לרוב"

לרוב פשוט לא שרים יותר מדואט אז לא יהיו יותר משני מיקרופונים..

dify

New member
תודה :)

אם אני כבר בנושא, אני זוכרת שלפני כמה שנים טובות הראו לי איזשהי פונקציה באחת מתוכנות המוסיקה הסטנדרטיות במחשב שטישטשה את הקול של הזמר (לא העלימה לגמרי, ואני זוכרת שזה לא היה מאד איכותי אבל זה כן עשה איזשהו אפקט טישטוש), מישהו מכיר? אני לא זוכרת אם זה היה תוסף או משהו מובנה, מישהו יודע איך קוראים לפונקציה שכזו?

1Reebok

New member
זאת לא פונקציה סטנדרטית בתוכנות,

אז יכול להיות שיקראו לזה בשמות שונים.
אני זוכר תוכנה בשם Cool Edit pro, אולי גרסה 2 שלה, שהיתה שם אפשרות כזו.
יש אפשרות כזו גם בתוכנה MixCraft 6 אבל היא אפשרות די מתקדמת ודורשת התקנת תוספים מחוץ לתוכנה.
זה בעיקר עובד על טשטוש, מניפולציות ומחיקה של תדרים מסויימים משיר או מחלקים מהשיר, שהם התדרים שבהם הזמר שר. אני לא אכנס לפרטים טכניים אבל לעשות את זה בצורה מושלמת זה בלתי אפשרי

Arana

Well-known member
מנהל
יש דיסקים מוכנים לקריוקי

שמכילים רק פלייבק ללא הקול של הזמר/ת. בגרסאות ה-DVD יש להם גם את מילות השיר שרצות על המסך.
אפשר להשתמש לצורך זה גם ביוטיוב, יש שם גרסאות קריוקי של כל מיני שירים.

1Reebok

New member
זה נכון - רק כדאי לשים לב,

שאם זה למטרות מסיבה או משהו כזה, לפעמים בגרסאות החופשית שיש באינטרנט לפעמים היוצרים מכניסים באמצע השיר פרסומים כמו "קרררריוקי אברהם ובניו, מושלמים למסיבות ולחתונות, התקשרו עכשיו!!!!" וזה קצת מבאס

trilliane

Well-known member
מנהל
טרם נתקלתי בכאלה...

אולי הטעם המוזיקלי שלי שונה...

למעלה