ערכות טיובלס

ערכות טיובלס

קניתי ערכת טיובלס של ג'ו ושכעשיו שהסתכלתי על זה אני מבין שזה לא מתאים לכל צמיג . האם יש איזה דרך כן להפוך צמיג רגיל לטיובלס עם הערכה הזאת??? יש בערכה פס גומי ועוד איזה סרט דבק ואת הגיפה. יש לי צמיג אחד של קנדה קינטיקס. וצמיג אחד של irc mibro. וחישוקים של alexrims dp20. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא...

P a p i r

New member
שוב אותה המלצה. לך לחנות שיעשו לך טיובלס

אני מבין שאתה מאד רוצה לעשות דברים לבד. אבל אתה מסתבך וזה לא נחמד כשצמיג קורס לך באמצע הרכיבה, במיוחד אם זה בירידה. יש צמיגים שיותר מתאימים ויש כאלה שלא, לא בהכרח צמיגים של טיובלס אבל עדיף.

nintense

New member
ניצן אני בטוח שעמית יודע...

שאת כל הבעיות שכתב ניתן לפתור בחנות, אם הוא שואל בפורום, אני מניח (ואני בטוח שגם אתה) שהוא מעוניין לנסות לבד, אז תנסה בבקשה לתת תשובות טיפה יותר מועילות, או לא לתת בכלל (אתה לא חייב). תודה ניר

טיובלס

השאלה הייתה אם אפשר לעשות את זה בכל צמיג ולא רק בצמיגי טיובלס . אם מישהו יכול לענות לי על השאלה ולא בצורה של תלך לחנות אני אשמח כי אם אין אפשרות של להפוך צמיג רגיל אני פשוט יחזיר את הערכה לחנות. תודה

timon1

New member
נדמה לי שקנדה מזהירים

על חלק מהצמיגים שלהם שחומרים לטיובלס על בסיס לטקס [ג'ו למשל] עלולים לפגוע בגומי ואני מניח שבעיקר מדובר על הדגמים שאינם טיובלס.

יש לי 2 זוגות אופניים עם קנדה שעברו הסבה

לטיובלס - מדובר על NEVEGAL דקי הדופן עד היום, לאחר שנתיים, קרתה רק תקלה אחת צביטה בצמיג הקדמי בין 2 סלעים גרמה לאיבוד אוויר ולהתהפכות במהלך תחרות באגם מונפורט באחד הזוגות (דווקא לא באלה שקרתה בהם התקלה) התקנתי את הערכה של סטן ביצעתי לפי ההוראות, ובהעדר קומפרסור עבדתי קשה יותר, אך התוצאה והסיפוק היו משתלמים תתעלם מכל אלה שינסו להפחיד אותך לבצע הסבה לבד - מעניין אם גם להחלפת פנימית/פירוק גלגל קדמי הם ניגשים לחנות... ואפרופו פירוק גלגל קדמי, אני מכיר רוכב שהגלגל הקדמי התנתק לו במהלך רכיבה ועקב כך "בילה" בבית לוינשטיין מספר חודשים מה שחשוב הוא שידית הנעילה תהיה סגורה עד הסוף - רק כך מתבצעת נעילה אמיתית

למעלה