ערך האדם יורד מרגע לרגע!!

השששמן

New member
ערך האדם יורד מרגע לרגע!!

שמעתם על המכירה של הילדה?! אני חושב שהעולם שלנו מתחיל להתדרדר ולרדת בהר... כבר אין לחיים שלנו על פני כדוה"א ערך.. אנשים מיתיחסים לחיים כאילו מה בקח חבל מאד שזה מה שקורה אבל זה קורה... אנשים אינם מבינים שהחיים הם כל- כך יקרים שאי -אפשר לקנותם בכסף.. אלוהים ברא אותנו כדי שנוכל לשבח אותו וחלק מזה זה דאגה וחמלה לאחרים... מקווה שאתם מסכימים איתי... השששמן...

EverMan

New member
אני לא מסכים

אם המשפחה של הילדה הייתה מוכנה למכור אותה .. אני מאמין שהילדה מגיעה למישהו אחר ! לא למשפחה הזו ! ובן אדם שרוצה ילד , ומשקיע עבורו כסף , כי הוא לא יכול להביא ילדים בעצמו לעולם , זה לא דבר רע ... אבל הם עשו את זה לא דרך המערכת .. זו הטעות היחידה ...

השששמן

New member
מה אתה מקשקש??

זה לא משנה באיזה מצב שרוים ההורים- הילדה ניתנה להם במתנה ולא בחובה... לכן אין כל תירוץ למעשה זה

אבנר.

New member
מה הפלא?!!?!?

אם יש כאלו שרצח של ישראלים ברחובות ערי ישראל הוא מאבק חופש לגיטימי בעיניהם, ולירות ביהודים ביש"ע שחוזרים מעבודתם, לצלוף בילדה בראש, לטבוח בזקנים, נשים גברים וטף - זה מאבק לאומי שיש להם סימפטיה אליו, אז על מכירת ילדה אתה תמהה?!?!?!?!?!

EverMan

New member
אבנר

בתור בן אדם שאני בטוח שתומך מאוד בתפיסה הרוויזיוניסטית , משפט לי אליך : לוחמי חירות ישראל. ובעצם אולי עוד משפט אירגון צבאי לאומי. האם שני אלה לא ביצעו פיגועי טרור זוועתיים שכוללים בתוכם הרג ילדים נשים וזקנים ? האם המאבק הלאומי שלהם היה צודק ? פיצוץ אוטובוס מלא בילדי בית ספר ? אני בטוח שבהם אתה תומך ! יופי ! אז להם אתה נותן לגיטימציה ? על אותו דבר בדיוק ? כי מה שקורה היום , זה אותו דבר בדיוק ! אותו מצב מבחינתם ! אז אל תהיה צבוע !

.המוסד

New member
בתור תמוך בציונות הרביזיוניסטית

מול אחד שתומך ב"ציונות"(ולא סתם אלא עולה מקנדה!) שאיננה ציונות כלל אני רוצה לומר לך משהו, אף על פי שתתעלם מהעובדות שבהודעה, סילוף האמת לא ישנה אותה האצ"ל פיצע פעולות טרור רק כתגובה לפיגועים של הערבים, מוצדק? לא מוצדק? זה לא היה פיגוע כעיקרון, כאמונה, זה היה ההפך מההבלגה, מילא אם האצ"ל היה מפוצץ סתם בכל הזדמנות ערבים היית צודק, אבל זה לא נכון, האצ"ל בפעולותיו נגד הערבים פעל רק כתוצאה של צורך הצורך לעצור את הרצחנות הערבית המשתוללת, לא הייתה ברירה אחרת, מה היו עושים? לא הייתה להם ברירה, האצ"ל לא פיצץ אנשים בגלל שהוא רצה מדינה בשתי גדות הירדן, אלא בגלל שהוא רצה לעצור את ההתקפות הערביות, לא הייתה דרך אחרת, לא מקובל עליי שיקבלו את פעולות הרצח הערביות כפעולה של שיחרור לאומי וזה ממש מעליב אותי באופן אישי, אתה קונה את השקר הערבי, הגדרה לאומית, שיחרור לאומי, תנועות שחרור לאומיות, ממש מעליב, ועוד יותר מעליב כשמשווים אותם לאירגוני חירות אמיתיים, שנלחמו מול כובש קולוניאליסטי, כובש אמיתי, ישראל איננה כובשת את הפלסטינים, הכיבוש נגמר, ונגמר מהר, בסה"כ שישה ימים נמשך הכיבוש לישראל כל הזכויות בשטחים, כן, כל הזכויות, הערבים צריכים לומר תודה שהם זכו להיות תחת שליטתנו, בטח הצהרה זו גורמת לך להתקומם, אבל זו האמת, אתה יכול לבדוק זאת בכל פרמטר, מחינוך ועד תמותת תינוקות, הכל הכל הכל הכל אומר דבר אחד, מצבם של הפלסטינים השתפר לאין שיעור בזכות השילטון הישראלי, זו לא אשמתנו שהתרבות הערבית-מוסלמית היא כה עלובה עד שסוקלים אנשים נואפים ברחובות, שים לב, הערבים עכשיו מבחינה מוסרית מה שאנו היינו לפני שלושת אלפים שנה, אפילו ניראה לי שהיינו אז טובים יותר אל תאמר תנועת שחרור לאומית, לתנועות שחרור לאומיות כמו האצ"ל הייתה מטרה, והיא להשיג עצמאות לאומית, לא להשמיד את בריטניה, ולא, האצ"ל לא פוצץ אוטובוסים באנגליה וגם לא רצה מילימטר מאנגליה, הם רצו את ארצם, את אדמתם, את עצמאותם, מדינה יהודית חופשית הפתוחה לקיבוץ גלויות(קנדה נכון?) אשר מגינה על עצמה ואזרחיה, לא אחת שמשליכה את ביטחונה לטיפולו של האוייב, לפלסטינים מגיעה אוטונומיה, לא צבא, לא מדינה, נכון מאוד, אני לא הייתי מוכן לחיות באוטונומיה, כי זו ארצי, הם יושבים כאן בחסד, ולמרות שאתה כבר מזמן קנית את השקר שישראל קמה על חורבן העם הפלסטיני(ועוד איזה עם) לפחות תבדוק את האמת לפעמים ישראל קמה על חורבן אנשי המוות, על חורבן החלום הפאן ערבי, וזה, זה סיבה טובה לגאווה, לא לשפלות רוח ולהסכמה עם המרצחים, וכפי שאינך יכול להקים "תנועת שחרור לאומי" במולדתך ולהתחיל לרצוח כל שאפשר בזכות מה שתנועות שחרור לאומיות עשו, כך הפלסטינים אינם יכולים לרצוח אותנו למרות שזו מולדתם, כי אם כל הכאב הערבי, היא שייכת לנו, כולה שלנו כן, אני מצדיע מכאן ללוחמי המחתרות כולם, ואני גם מקווה, שממשיך אירגוני המגן, צבא ההגנה לישראל יהרוג את כל ערביי הרצח שיוכל, ועדיף שימותו בייסורים(אע"פ שהם רבים מספור)

EverMan

New member
בתור תומך של מפא"י של פעם

"אל תאמר תנועת שחרור לאומית, לתנועות שחרור לאומיות כמו האצ"ל הייתה מטרה, והיא להשיג עצמאות לאומית, לא להשמיד את בריטניה, ולא, האצ"ל לא פוצץ אוטובוסים באנגליה וגם לא רצה מילימטר מאנגליה, הם רצו את ארצם, את אדמתם, את עצמאותם, מדינה יהודית חופשית הפתוחה לקיבוץ גלויות(קנדה נכון?) אשר מגינה על עצמה ואזרחיה, לא אחת שמשליכה את ביטחונה לטיפולו של האוייב" והיא הייתה להשיג עצמאות לאומית ? על מה אתה מדבר ? מה הפלסטינאים רוצים בדיוק ? נקניקיות לעניים ? מבצעים של מק´דונלדס ? מה אתה חושב ? האצ"ל כן ביצע פעולות נגד בריטים והוא כן הסתמך עליהם כלכלית ... כי הישוב היה תלוי בתקופתו לחלוטין בבריטים ... אז כן , הם התבססו עליו בעודם פועלים נגדו ... "לא להשמיד את בריטניה, ולא, האצ"ל לא פוצץ אוטובוסים באנגליה" מצטער להודיעך ידידי שהלח"י לא רק שרצו להשמיד את בריטניה (ולא , אני לא מדבר על תקופת המלחמה), הם רצו בחורבן של בריטניה באזור ... ומה זה האצ"ל לא פוצץ אוטובוסים באנגליה ? א"י הייתה בריטית ! זה היה שטח בריטי ! אז כן , הם כן פוצצו אוטובוסים בבריטניה ! "אותה האצ"ל פיצע פעולות טרור רק כתגובה לפיגועים של הערבים, מוצדק? לא מוצדק? זה לא היה פיגוע כעיקרון, כאמונה" א. אתה באמת חושב שהפיגועים שלהם לא מוצדקים ? שהם עושים את זה כי אין להם מה לראות בטלוויזיה ? או שנמאס להם לשחק במחשב ?! ב.לא , הפיגועים שלהם לא היו בתגובה לערבים , אתה שוכח מה כל המטרה שלהם הייתה , לבטל את מדיניות ההחזרה של ההגנה (שאומרת שצריך להחזיר על פיגועים) ולהפוך להיות אקטיבים , משמע לתקוף ללא שמותקפים ראשונים ... (שלא לדבר שהלח"י מעולם לא חיכה שיקרה לנו משהו). מוצדק ? לא מוצדק ? ובכן , זה כבר הדעה שלך , אני בטוח שיש המון אנשים בעולם שמצדיקים כיום את הפלסטנאים. "שממשיך אירגוני המגן, צבא ההגנה לישראל יהרוג את כל ערביי הרצח שיוכל, ועדיף שימותו בייסורים" -בבקשה ! תחסוך לי להגיב על המשפט הגזעני והמגעיל הזה- -=<ענבר רובין , שליט העולם ובעד אבוקדו ב₪>=-

למעלה