בתור תמוך בציונות הרביזיוניסטית
מול אחד שתומך ב"ציונות"(ולא סתם אלא עולה מקנדה!) שאיננה ציונות כלל אני רוצה לומר לך משהו, אף על פי שתתעלם מהעובדות שבהודעה, סילוף האמת לא ישנה אותה האצ"ל פיצע פעולות טרור רק כתגובה לפיגועים של הערבים, מוצדק? לא מוצדק? זה לא היה פיגוע כעיקרון, כאמונה, זה היה ההפך מההבלגה, מילא אם האצ"ל היה מפוצץ סתם בכל הזדמנות ערבים היית צודק, אבל זה לא נכון, האצ"ל בפעולותיו נגד הערבים פעל רק כתוצאה של צורך הצורך לעצור את הרצחנות הערבית המשתוללת, לא הייתה ברירה אחרת, מה היו עושים? לא הייתה להם ברירה, האצ"ל לא פיצץ אנשים בגלל שהוא רצה מדינה בשתי גדות הירדן, אלא בגלל שהוא רצה לעצור את ההתקפות הערביות, לא הייתה דרך אחרת, לא מקובל עליי שיקבלו את פעולות הרצח הערביות כפעולה של שיחרור לאומי וזה ממש מעליב אותי באופן אישי, אתה קונה את השקר הערבי, הגדרה לאומית, שיחרור לאומי, תנועות שחרור לאומיות, ממש מעליב, ועוד יותר מעליב כשמשווים אותם לאירגוני חירות אמיתיים, שנלחמו מול כובש קולוניאליסטי, כובש אמיתי, ישראל איננה כובשת את הפלסטינים, הכיבוש נגמר, ונגמר מהר, בסה"כ שישה ימים נמשך הכיבוש לישראל כל הזכויות בשטחים, כן, כל הזכויות, הערבים צריכים לומר תודה שהם זכו להיות תחת שליטתנו, בטח הצהרה זו גורמת לך להתקומם, אבל זו האמת, אתה יכול לבדוק זאת בכל פרמטר, מחינוך ועד תמותת תינוקות, הכל הכל הכל הכל אומר דבר אחד, מצבם של הפלסטינים השתפר לאין שיעור בזכות השילטון הישראלי, זו לא אשמתנו שהתרבות הערבית-מוסלמית היא כה עלובה עד שסוקלים אנשים נואפים ברחובות, שים לב, הערבים עכשיו מבחינה מוסרית מה שאנו היינו לפני שלושת אלפים שנה, אפילו ניראה לי שהיינו אז טובים יותר אל תאמר תנועת שחרור לאומית, לתנועות שחרור לאומיות כמו האצ"ל הייתה מטרה, והיא להשיג עצמאות לאומית, לא להשמיד את בריטניה, ולא, האצ"ל לא פוצץ אוטובוסים באנגליה וגם לא רצה מילימטר מאנגליה, הם רצו את ארצם, את אדמתם, את עצמאותם, מדינה יהודית חופשית הפתוחה לקיבוץ גלויות(קנדה נכון?) אשר מגינה על עצמה ואזרחיה, לא אחת שמשליכה את ביטחונה לטיפולו של האוייב, לפלסטינים מגיעה אוטונומיה, לא צבא, לא מדינה, נכון מאוד, אני לא הייתי מוכן לחיות באוטונומיה, כי זו ארצי, הם יושבים כאן בחסד, ולמרות שאתה כבר מזמן קנית את השקר שישראל קמה על חורבן העם הפלסטיני(ועוד איזה עם) לפחות תבדוק את האמת לפעמים ישראל קמה על חורבן אנשי המוות, על חורבן החלום הפאן ערבי, וזה, זה סיבה טובה לגאווה, לא לשפלות רוח ולהסכמה עם המרצחים, וכפי שאינך יכול להקים "תנועת שחרור לאומי" במולדתך ולהתחיל לרצוח כל שאפשר בזכות מה שתנועות שחרור לאומיות עשו, כך הפלסטינים אינם יכולים לרצוח אותנו למרות שזו מולדתם, כי אם כל הכאב הערבי, היא שייכת לנו, כולה שלנו כן, אני מצדיע מכאן ללוחמי המחתרות כולם, ואני גם מקווה, שממשיך אירגוני המגן, צבא ההגנה לישראל יהרוג את כל ערביי הרצח שיוכל, ועדיף שימותו בייסורים(אע"פ שהם רבים מספור)