``ערך גנטי מבוזבז``..

בינגi

New member
``ערך גנטי מבוזבז``..

היום זרק לי מישהו שאנו משוחחים מדי פעם בעבודה את המשפט הבא וזה לשונו; ``אם אישתי היתה רואה אותך היא היתה אומרת שאתה ערך גנטי מבוזבז..`` ת`אמת?! ברגע הראשון דווקא הרגשתי די טוב עם עצמי.. לקבל כזה פידבק מאדם חילוני כשהחזות שלי חרדית מובהקת ועוד מאישיות בכירה ומלומדת במקום עבודתי.. ואז באינסטינקט החזרתי לו `אתה מאמין לי שבדיוק כך אני מהרהר לפעמים על אנשים מסויימים אבל בכיוון ההפוך..?! בקיצר היתה שיחה מעניינת ומרתקת כמובן במוגבלויות המיקום מאחר ו`העבודה מחייבת`.. איך אתם מגיבים לאמירות `מעודדות` כאלו אם בכלל?

נו, זה הרי רק היה ענין של זמן

עד שאוכלי השפנים והנבלות יבינו שהחכמה האמיתית שוכנת בקרב היראים והחרדים לדבר ה׳.

אתה חושב שהחזות החרדית..

מורידה מערכך?חסר חרדים שמשתלבים מצויין בעולם החילוני?החזות החרדית שלך לא צריכה להוריד לך את הבטחון.אם אתה לבוש שחור לבן זה מעיד שאין לך קישורים?לבוש משייך אותך למגזר מסויים!לעולם אל תרגיש שהוא מפחית מערכך.

נסיון לענות לציפור דרור

מורידה מערכך? - כן היא מורידה מערכו חסר חרדים שמשתלבים מצויין בעולם החילוני? - כן, חסר. החזות החרדית שלך לא צריכה להוריד לך את הבטחון.אם אתה לבוש שחור לבן זה מעיד שאין לך קישורים? - זה מעיד שאין לו תעודת בגרות לבוש משייך אותך למגזר מסויים!לעולם אל תרגיש שהוא מפחית מערכך. - אז אולי תתחפשי לליצן ותסתובבי ככה ברחוב. הנה קישור נחמד בשבילך ואל תגידי לי שזה לא מגוחך

למעלה