ערימה של חול

Hollywood 210

New member
ערימה של חול

איך מתחילים לכתוב לך כשאתה לא כאן? איך מסתכלים על תמונה שלך מבלי שתרד דמעה? מסרת את עצמך לטיפשות של אחרים כשאין לך כלום אין לך טעם לחיות, אז למה עשית את זה? הלכת במקומי. אני יכולה לראות את הפנים שלך כועסות לא מרוצות מאוכזבות. יכולת להיות פה כמו שחלמת לי לא היה חלום, איך אתה חושב שאני יכולה לחיות עכשיו? אף פעם לא רציתי גם אם אלך, הכל היה לשווא אז הכרחת אותי להתמודד כמו שתמיד רצית. אתה שמח? אולי עצוב... רואה כמה אני לא מסוגלת כמו שתמיד הייתי האמנת במשהו אווירי זה בכלל היה אפשרי? - אני לא באמת מוצאת את עצמי לפני ערימת חול זה לא הגיוני שיש בפנים מישהו נכון? אתה היית אומר שאני צודקת אבל לא כשזה אתה אז אני עוזבת, לא יכולה לשאת את זה שאני זו שצריכה להיות שם - עכשיו זה כבר לא ערימת חול, זה שיש עדיין אפשרי שיש שם מישהו? בבקשה תעמוד פה לידי ותגיד "לא" אבל אתה בפנים זועק "כן!!" אני לא יכולה לשאת את זה ועוזבת. - עומדת, עוזבת, בורחת, נעלמת, מעמידה פנים, נלחמת, מסוייטת, בוכה, מחייכת לרגע- נזכרת. מזיעה בלילות כשהדמות שלך בפתח זה רק צל שמתנדף בוכה שתצא לי מהחלומות בלילה מחייכת ביום שהכל בסדר. - תיקח אותי איתך. מתגעגעת. אני רוצה להיות לידך, גם אם זה אומר ערימה של חול שלא אפשרי שיש שם מישהו גם אם זה שיש. גם אם נתחלף - אתה זה שצריך לעמוד כאן. לא אני . ערימה של חול שותתת דם.

Womanizer99

New member
גם אני קראתי

ואהבתי
כתיבה מעולה, מצוינת.

למעלה