אני לא נהגתי שנה
A Anna begins cc New member 10/12/13 #48 אני מהמרת על זה שזו אשמתך, נכון?.. וחוץ מזה, עכשיו יש לך את האופניים. זה יותר טוב
A Anna begins cc New member 10/12/13 #51 ועוד אחרי המקלחת השבועית.. בא לי שאת תהיי שם כדי לצלם את זה ולשלוח לי
א איש המתח New member 10/12/13 #55 רבותיי! ועכשיו! החתן! הצדיק בדורותיו!... לא, סתם. רגע, בוקר טוב. רק רציתי לספר על הזכויות שיש לשקשוקה הזו. בזכותה הצלחתי להתגבר ולצאת מן הפוך אל הפוח. איזה קור יא באבאייי... תשע מעלות! מה אני עושה פה מחוץ לאינקובטור? (בטונציה של מירי וחבשוש)
רבותיי! ועכשיו! החתן! הצדיק בדורותיו!... לא, סתם. רגע, בוקר טוב. רק רציתי לספר על הזכויות שיש לשקשוקה הזו. בזכותה הצלחתי להתגבר ולצאת מן הפוך אל הפוח. איזה קור יא באבאייי... תשע מעלות! מה אני עושה פה מחוץ לאינקובטור? (בטונציה של מירי וחבשוש)
ל לירי לא שרה New member 10/12/13 #59 בוקר טוב בעצם צהריים.. יאא איך בא לי שקשוקה, לא יפה שכיבדת רק את סוקי.
א איש המתח New member 10/12/13 #62 אולי לא תאמיני... אבל פתחתי את הבוקר עם אותה שקשוקה מאתמול. יצא משהו טוב - עם עגבניות שרי... אין כמו לזרוק כמות נכבדת של תבלין על היד (התקדמתי, כבר לא מודד בכפית)
אולי לא תאמיני... אבל פתחתי את הבוקר עם אותה שקשוקה מאתמול. יצא משהו טוב - עם עגבניות שרי... אין כמו לזרוק כמות נכבדת של תבלין על היד (התקדמתי, כבר לא מודד בכפית)
ל לירי לא שרה New member 10/12/13 #68 נו יופי תגרה אותי עוד... למה להתעלל? אין כמו לבשל כמו הסבתות שום דבר לא מדוד והכול יוצא טעים.
א איש המתח New member 10/12/13 #69 לא בכוונה. בבקשה שתייה קרה. זה בטוח יבטל לך את התאווה שאת חשה כעת.