ערים תאומות

מה זה אומר עלינו, חברי הפורום שנושא

חתימת הסכם ברית ערים תאומות בין רגב לבין פאשיסט אינו מרגש אותנו, מה זה אמור להעיד, ? האם השואה כבר לא מענייננו?

לא קשור

זה שאין תגובות זה לא קשור לעניין,פשוט יש פה בחור ברמה מנטאלית של ילד בן 3 שחייב להגיב על כל שטות שנכתבת פה בפורום [למרות שאת רוב השטויות הוא כותב].אני אישית החלטתי להשאיר לו את הזכות להגיב על כל הודעה עד שיחליט מנהל הפורום לנפנף אותו.הרמה של הפורום ירדה לרמה של גן חובה בזכותו ואני אישית לא מוכן להשתתף בקרקס הזה.

sragl1

New member
מעניין מי כותב שטיות

לודאי בשלבי התעוררות . מותר לכול אדם למור את דברו. גם שטות זה ביטויי בדמוקרטייה .לנפנף זה קשה תמיד אפשר לחזור. לידעתך למי שיש מחשב עבר גיל 3. והמעניין ביותר שימך למה אתה מיתבייש בשמך שאתה רושם בפורום לודאי בשלבי התעוררות זה מעניין מי מנטלי

harty

New member
מנדי יקירי! יש לנו ראש עיר ועוזרו

שהם הדוברים שלנו בארץ ולכן ככה אנחנו נראים.הממשלה ושר הפנים משתפים פעולה ואנו כנראה לא מסוגלים בשלב זה לעשות דבר. אל תצפה מהפורום שיעזור במקרה הזה. משרד החוץ כבר אמר דברו. אנחנו כבר אכלנו אותה עם ההברקה הגאונית של ראש העיר. כל הזמן לא הוא ולא חברי מועצת העיר ידעו את העובדות ואם הם כן היו מודעים לבטח אין מבינים. אני התיאשתי גם מהממשלה. כולם יחד בסירה אחת ואוחזים זה באשכ..של השני. חייבים למכור ולהמלט מהחבורה הזאת.

למעלה