עריכת סרטים לדיוידי

leeavidar

New member
עריכת סרטים לדיוידי

שבת שלום לכולם, יש לי צורב דיוידי ואני רוצה להפוך סרטים שאני מורידה לחלק אחד עם כתוביות. הורדתי וירטואל דאב בעיברית אבל עדיין אין לי מושג מה עושים. אני בטוחה שיש מדיכים פה ושם אז אם תוכלו להפנות אותי כי אני חדשה בנושא... תודה מראש

Ncoder

New member
הסרטים שאת מחברת ...

צריכים להיות באותו קידוד אודיו\וידאו, רזולוציה ו-FPS (לא בטוח בקשר לערבוב בין סיומות AVI ל-MKV או OGM וכ"ו...). אני מכיר את תוכנת Time Adjuster שיכולה לחבר 2 קבצי כתוביות ולהתאים אוטומטית את הזמנים של הכתובית ה-2 ל-1 (כי כל כתובית מתחילה מ-0), את החיבור עושים ע"י... לא זוכר.. אבל הממשק הוא דיי ידידותי אולי תביני כבר לבד
. חיבור סרטים בתנאי שהתנאים שלעיל מתקיימים, טעינת הסרט הראשון ב-VirtualDubMod כרגיל, גשי ל-File - Append ובחרי את הסרט השני, תוכלי להמשיך להוסיף סרטים באמצעות ה-Append ולבסוף וודאי שתחת התפריט Video מסומן Direct Stream Copy ואז שמירת הסרטים כאחד באמצעות File - SAVE AS . בהצלחה ושבת שלום גם לך.

leeavidar

New member
או מיי גאדדד

לא הבנתי כלום... יש לך מדריך שלם עם תמונות וכדומה איך עושים את הכל מההתחלה? אני ממש ממש חדשה בנושא

מחקר

New member
אני מנסה להתשתמש במה שאתה מסביר

אלא שאין אצלי append הוא כבוי למה? העלת קובץ ואין את האוםפיה הזו? לעלות עוד קובץ עם Ppend

למעלה