עריכת סיאנס

Athaulf

New member
עריכת סיאנס

שלום לכולם, אני לא מתכוון להלאות אתכם בסיפורים וכו´ אבל החלטתי לבצע בפעם הראשונה סיאנס ע"מ לבדוק עם יש אמת בסיפורים שלכולנו יצא לשמוע. אין טעם לנסות לשכנע אותי לא לעשות! אני פשוט מבקש עצות ממי שיודע ומבין בנושא על איך לבצע זאת כראוי ע"מ שיהיו מינימום סיכונים. בתודה מראש לעוזרים.

לא פיה

New member
אין כזה דבר "כראוי"

הסיבה שמאגים בכלל ואנשים הפורום בפרט מסתייגים מקיום סיאנס היא פשוט שאין דרך "נכונה", "ראויה" או "נטולת סיכונים" לקיום סיאנס חובבני אליו אני מניחה שאתה מתייחס. השימוש בלוח רוחות הוא מבוי סתום לאנשים שבאמת רוצים לתקשר עם ישות מהחיים שאחרי או ממישור אחר, מפני שלא ניתן לדעת עם מי אתה מתקשר או מאיפה מגיע המידע שנמסר לך. אם המטרה שלך היא רצינית וברצונך לתקשר עם ישות מסויימת אז סיאנס שתעשה בבית עם חברים לא יעשה את הטריק. זה עניין שאם בכלל ניתן לעשייה (דבר שאני לא בטוחה בו כלל וכלל) נעשה על ידי מדיומים מנוסים שפיתחו את היכולות שלהם במשך זמן ממושך ו/או נולדו עם היכולות האלו. הבעייה היא שאלא אם אתה מכיר אדם כזה בצורה אישית, קשה למצוא אחד מהימן ולא שרלטן (במילים אחרות- אל תחפש בדפי זהב). אם המטרה שלך היא איזושי רכבת-הרים רגשית, אז לוח רוחות הוא אידיאלי עבורך. הוא חסר מטרה לחלוטין מלבד הטלת אימה על עורכיו הבלתי מנוסים. אם המטרה שלך היא למצוא תשובה או הכוונה, אני ממליצה לך לערוך מדיטציה. אם תצליח לפתוח את רוחך ושכלך למישורים שמעבר, אולי הישויות אותן אתה מחפש יזדמנו אליך, ועם הזמן תוכל לקרוא להן כדי שינחו אותך- זהו דבר הנהוג אצל מאגים המאמינים שכוחותיהם מונחים על ידי כוחות מעבר לשלהם. אני מאחלת לך הצלחה בדרך אשר תבחר.

לא פיה אני חושב שאת טועה תיכנסי

אני בואי נגיד שמישו מהמשפחה שלי כבר עשה סיאנס אם עוד כמה אנשים מהמשפחה לא הקטנה המורחבת לא דודים אחרי דודים ובקיצור הם עשו סיאנס ובאה רוח היה להם לוח ולא היה אף אדם מיומן כוולם חובבנים בקיצור הם שאלו את הרוח שאלות והרוח ענתה כמובן הכוס לא זזה מעצמה כולם החזיקו את הכוס אם אצבע והכוס אכן זזה ואמרה להם דברים שקרו לקרוב משפחה אחר דבר אמת שקרה ושאף אחד מהדודים לא ידע והם שאלו את הרוח עליו שאלה והרוח ענתה להם ובסוף זה יתברר כנכון אז אני חולק על זה שאמרת שסיאנס בלי מישו מיומן לא יצליח זו טעות ופעם אבא שלי סיפר לי שהוא היה ילד הוא וחבר שלו עשו סיאנס והתמונה נפלה אבא שלי שעדיין לא רוצה לאמין בזה אומר שאזה משו או ויברציה הפילה את התמונה אבל אני עדיין בסימן שאלה כי אני לא בטוח שאני כל כך מאמין אבל אם תחדרי לי עמוק עמוק לראש אולי יש בי קצת אמונה ב"על טיבעי" אני לא אומר שזה לא אמיתי כי תמיד יש דברים מוזרים בעולם שבת שלום לכולם ביי

לא פיה

New member
שיעור בהבנת הנקרא

הצלחה תלויה בתוצאה לה קיווית. אם המטרה היתה לתקשר עם ישות כלשהי או להוציא פרטים מהתת מודע ולהפוך אותם למוחשיים (כלומר שבעצם התופעות שמתרחשות הן תוצאה של התת מודע של עורכי הסיאנס וכלל לא של התערבות חיצונית של ישות ממימד אחר) אז הסיאנס ככל הנראה יעבור בהצלחה מסחררת. כמובן שאם המטרה היא לתקשר עם ישות מסויימת או לקבל תשובות המגיעות ממקור שלא ניתן להטיל בו ספק, אז הסיאנס החובבני נכשל באופן מוחלט ולא משנה איך תבצע אותו. ברגע שכוס זזה על לוח, אפילו אם היא תזוז בכוחות עצמה (!) אולי תקבל הוכחה שקיימות ישויות שאינן במימד שלנו (ישויות "אסטראליות") אך לא תדע מיהי אותה ישות, מהיכן הגיעה, מהיכן שאבה את המידע שלה והאם כוונותיה טהורות. מקווה שעכשיו הבנת את ההבדל בין סיאנס "מוצלח" ל"כושל".

The Spirit

New member
../images/Emo163.gif אני לא מבין משהו

דרך אגב, שלום לכולם! לא שמישהו הגעגע אליי ממש, אבל בכל זאת, שלום. בקשר לסיאנס אני לא מבין למה אנשים לא מאמינים בכלל בסיאנסף וחושבים שזה יכשל בדרך כלל. בכל תחום המאגיה, סיאנס, זה העניין שהכי עבד לי חלק בלי בעיות, ועוד לפני שבכלל נכנסתי לתחום, כל השאר כבר היה הרבה יותר קשה, המדיטציות, הכישופים, הכל הכל. אני פשוט לא מבין למה זה נראה כל כך לא אמיתי לאנשים אחרים, אני ממש לא מבין, לא יכול להיות שלי יש יכולת מיוחדת יותר משל אחרים. כי זה גם קרה למספר חברים שלי. זו שאלה, שאני צריך לחשוב עליה, אל תטרחו לענות, (אלא אם כם יש לכם תשובה תשובתית...) רטוריקה-תורת הנאום.

L e s t a t

New member
ספיריטוס סנקטוס!

איפה היית ומה עשית? אני צריך לתפוס איתך שיחה, לא בפורום הזה

לא פיה

New member
אנשים כאן לא יודעים לקרוא או מה?

תקרא את ההודעה שכתבתי ל"זוהר ארגוב המלך".

למעלה