עריכה ללא קידוד מחדש

HassiD

New member
עריכה ללא קידוד מחדש

לשם שינוי - לא שאלה.

אני מניח שכולנו מכירים את האפשרות ב-virtualdub לבצע שינויים ללא קידוד מחדש, אולם אני עד עכשיו לא הצלחתי לעבוד איתה עם קבצי mkv, ורציתי להגיד שמצאתי תוכנה שמבצעת חיתוך קבצי mkv ללא קידוד מחדש (אם כי היא בתשלום), ואפילו כאשר יש בפנים כתוביות "מובנות" היא מחלקת הכל כנדרש בשניות.

התוכנה היא Boilsoft Video Splitter, שלטענתם מבצעת את זה גם על עוד פורמטים (אבל את זה לא בדקתי), ויש לה 15 ימי נסיון. (קישור לאתר)

אם מישהו מכיר תוכנה נוספת (אולי אפילו חינמית) אשמח לשמוע...

גיליום

New member
תודה

נשמעת באמת תוכנה טובה, חבל שהיא לא חינמית.
האם ניסית כבר את הנושא של חלוקת סרט הכולל כתוביות וראית שהיא יודעת לחלק את הכתוביות "הפנימיות"? זה מעניין אותי, כי זה נושא שעדיין לא התעסקתי איתו. להכניס כתוביות אל תוך MKV זו משימה קלה יחסית (MKVToolNix החינמית יודעת לבצע זאת), אבל עדיין לא יצא לי להתעסק עם חלוקה של סרט MKV שכבר מכיל כתוביות בתוכו.. האם בדקת שהכתוביות נשארות מסונכרנות ב"חלק השני" של הסרט (כלומר, אם חתכת סרט קיים ל-2 חלקים, לחלק הראשון יהיו עתה כתוביות משלו וכך גם לחלק השני..)

בברכה,
גיליום

HassiD

New member
באופן מפתיע - מחלקת גם את הכתוביות כנדרש

זה ממש הפתיע אותי, כי הכתוביות לא מוטמעות כמו בAVI ממש על הסרט, אבל כן, זה מחלק את הכתוביות כנדרש ושומר על סנכרון...

גיליום

New member
ואותי מפתיע..

אותי די מפתיע שאין פה יותר אנשים שמתעניינים ושואלים על הנושא הזה של "ערוץ כתוביות" (כמו שיש ב-MKV) וזונחים מאחור את הרעיון של "כתוביות מוטמעות" (כפי שיש ב-AVI)..
כיום,כל הפורמטים המודרניים של סרטים,תומכים בכתוביות בערוץ נפרד,בדיוק כמו אודיו ווידאו ויש לכך רק יתרונות! אם להזכיר את 2 היתרונות העיקריים: 1. הכנסת הכתוביות מהירה מאד (פחות מדקה) בהשוואה להטמעה,שלוקחת שעות. 2. בקובץ אחד, ניתן להכניס מספר רב של כתוביות,בשפות שונות ובזמן הצפיה, ניתן לבחור בכתוביות הרצויות..

בברכה,
גיליום

למעלה