ערוצים 1 ו-2 במודיעין

niralayfer

New member
ערוצים 1 ו-2 במודיעין

אני יודעת שהנושא הזה נדון כאן בעבר, אבל אני מעוניינת לשמוע טיפים ממי שהתנתק לאחרונה מהכבלים/לווין. יש לנו YES, ואני רוצה להתנתק ולהיות מחוברת רק לערוצים 1 ו-2 (כמובן גם 10 אך הבנתי שזה לא אפשרי). אני יודעת שתבל (הוט) אמורים לחבר אותנו כחלק מההסכם עם עיריית מודיעין, אבל הם דורשים 150 ש"ח עבור החיבור בגלל שהשקע הנוכחי שיש לנו זה של YES ולא שלהם. מישהו יודע אם זה חוקי? אם יש דרך להימנע מהתשלום? מה עמדת העיריה בנושא? תודה.

אם השקע הנוכחי שייך ליס שהם יחברו

אותך לערוץ 1 ו 2, אנחנו קנינו דירות מקבלן, והשכנים שלא רצו להתחבר לחברות הכבלים,הזמינו את חברת יס (כי יש פה תשתית של יס) וחיברו אותם ללא תשלום. אותם שכנים אמרו אז שעם ערוץ 1 היה בעיה (לא ראו טוב), ולכן לבסוף הם התחברו להוט. אני כיום מחוברת ליס עד דצמבר וגם אני מעוניינת לנתק אותם ולנסות איך יהיה. לחבר תמיד אפשר.

ולגבי ערוץ 10

קראתי באתר ווי נט שהם יעברו לשידור לוויני כמו ערוץ 1 ו-2 עד סוף השנה כך שבכל בית בישראל יהיו שלושה ערוצים. נחכה ונראה...

אמץ

New member
תיקון קטן

לא שידור לוויני (כי אז תצטרכו צלחת כדי לקלוט), אלא שידור טריסטריאלי (או קרקעי בעברית) שאותו ניתן לקלוט באנטנה רגילה. אבל תזכרו שמה שתבל נותנים לכם בעצם מגיע מתשתית הכבלים שלהם ולא מאנטנה על הגג, ככה שהם בעצם יכולים כבר לתת את 10 היום ושינוי אופן השידור לא משנה להם. אני לא בטוח שבגלל ש-10 יעברו לשידור קרקעי אז תבל יסכימו לתת גם את 10 (אלא אם כן החוק מחייב אותם). מה שכן, מי שעובד עם אנטנה משלו (על גבי הטלויזיה או במרפסת (מה שלא ממש רואים הרבה במודיעין), יצליח לקלוט גם את 10 כשיתחילו לשדר כך.

למעלה