ערוץ yes stars.....

hagayx

New member
ערוץ yes stars.....

כזה מבאס!!! אני ראיתי את כל הסדרות ביס וויקאנד מהיום הראשון שלו ועד היום האחרון!! כל כך אהבתי את הערוץ הזה!!! אבלל עכשיו הכל חרא שהערוץ משדר כל יום למי יש זמן לראות כל יום כל כך הרבה טלווזיה.. אני בטוח שיש פה אנשים שרוצים לצאת קצת מהבית או לעשות כל משהו אחר בחיים!! אני לא מצליח לעמוד בעומס של הסדרות עכשיו וזה מבאס.. שזה היה מרוכז הכל בשבת זה פשוט היה הכי נוח.. תגידו אתם אשכרה יושבים כל יום ורואים 5 שעות יס סטארס??? אם לא אז איך לעזאזל אתם עומדים בעומס הזה???? זה כל כך דפוקקקק שזה כל יום מה אנחנו ילדים מסכנים שאנחנו צריכים לשבת כל היום מול הטלווזיה שלא לדבר על אנשים פה עם עומס בלימודים.. קיצור סתם ערוץ חרא ומעצבן...אין לי מושג איך אני ימשיך עכשיו לראות את כל הסדרות היפות..:(

Im All That

New member
כל הסדרות....

יהו בשידור חוזר במשך שישי-שבת כמו ביס וויקנד!!!

קובי221

New member
אני לא מבין מה הבעיה?

מקודם השידורים החדשים שודרו בסוף שבוע, וכעת הם משודרים באמצע שבוע. כלומר השידורים החוזרים מתחלפים עם החדשים- בשישי-שבת ישנם שידורים חוזרים לסדרות ששודרו באמצע השבוע. זה לא אמור להפריע כלל, אני לא מבין מה כל 'המהומה'.

TheLost

New member
איזה שטויות את מדברת.

נתחיל מזה שיש שידורים חוזרים בכל מקום שתרצי. איזה 4 שידורים חוזרים לכל תוכנית, אוקיי? לא חייבים לראות הכל בשידור הראשון. חוץ מזה, שנכון שכמות התוכניות עצומה- זה לא אומר שחייבים לעשות הכל, לכן מרכיבים מערכת סינון ובוחרים רק את מה שבאמת רוצים לראות. להיפך, לפי דעתי היה ממש מעצבן שבסופי השבוע היה כל כך הרבה עומס, וגם השידורים החוזרים התקבצו בסביבות אותו זמן.

snier1991

New member
אי אשפר לדחוף סדרות של פריים טיים ל

ביס וויקהנד היו אולי 4 תוכניות פריים טיים בכל זמן נתון(הישרדות אוורווד פשע מן העבר סמוולוייל משמרת שלישית מגרש ביתי ומספרים) עכשיו יש מיליון סדרות פריים טיים שאי אפשר לשים בשעות של לייף סטייל תפנימי רק בגלל שלא היה ערוץ כמו סטאר תוכניות כמו הבית הלבן הגיע ליס פלוס

למעלה