ערוץ YES REAL חוזר!!!

ערוץ YES REAL חוזר!!!

יש!! ערוץ יס-ריל עם כל תוכניות הריאלטי השוות חוזר ב- 18 ליולי!! תוכניות חדשות שיהיו הם: הישרדות 7 ואולסטארס!! הרווקה 2 !! הברבור - סדרה שבה הנשים עוברות מהפך.. הפעם הערוץ ישודר משעות אחר הצהריים שבה ישודרו תוכניות ששודרו ביסריל בחורף כמו המופע של ג'ו שמו והרווק!! במהלך הקיץ יהיו תוכניות חדשות שיצטרפו!! למטה יש קישור לכתבה!

Boran

New member
איזה תאריך נהדר

לפי דעתי התאריך הכי מושלם בשנה הישרדות 7 = העונה הכי טובה יחד עם 6 הישרדות 8 = העונה הכי גרועה ומאכזבת.

amitooshacham

New member
הברבור?

בחיים לא חשבתי שזה יגיע. בכל מקרה, אני התלהבתי מהברבור בתוכניות הראשונות, אבל זה נמאס אחרי כמה זמן.. לדעתי. ראיתי שלושה פרקים ראשונים בערך, ואת הפרק האחרון.

ran110

New member
דווקא נשמע הרבה פחות טוב מפעם שעברה

הרווקה זה תוכנית מאוד משעממת, גם הברבור לא נשמע תוכנית מעניינת, לעומת שנה שעברה שהיה חוץ מהשרדות את המירוץ למיליון, רצח בעירה קטנה ופרדייס הוטל

yes REAL

New member
כן, הוא עולה ביום שלפני יום הולדתי

ככה סידרתי לי (סתאאאאם) אבל מעבר ל"הרווק/ה" (אני ממליץ במיוחד על הרווק 5 עם טריש הפסיכית, עונה קורעת מצחוק) ול"הישרדות 7+8" יש המון סדרות חדשות ומאד שוות.

Aviad1987

New member
מתי נשמע על שאר הסדרות שיעלו?

אני לא יכול לחכות עד אוגוסט

yes REAL

New member
Forever Eden עולם בתחילת אוגוסט,

כנ"ל הרווק 5. אחרי הישרדות 7 תעלה 8, וסוף אוגוסט - תחילת ספטמבר יעלו עוד כמה סדרות ממש ממש שוות.

t-man

New member
יקי למה אמריקן איידל העונה הראשונה

ושנייה לא הוצאו למכירה מחוץ לארה"ב ולמה הוחלט ששלישית כן? תודה מראש,טל

yes REAL

New member
השנייה דווקא כן מוצעת למכירה. לעונה

הראשונה לא עשו Clearence מראש. Clearence הוא תהליך משפטי בעיקר, שבו מבטיחים תשלום זכויות יוצרים לכותבי המוזיקה שמופיעה בתוכנית. התהליך הזה נעשה בכל סדרה שיש בה מוזיקה, והוא תהליך כל כך ארוך, יקר ומייגע שלפעמים המפיץ מעדיף לא לעבור אותו בכלל. בגלל הסיבה הזאת, למשל, החליטו וורנר שלא להפיץ את "Superstar USA" מחוץ לצפון אמריקה (מלבד יפן ואוסטרליה שלהם אין בעיות כאלו), ומאותה סיבה בגירסא של "רוזוול" שמשודרת בארץ חלק מהשירים הוחלפו, ומאותה סיבה לקח ל"אלי מקביל" שנים לצאת על DVD.

למעלה