אחרי כמעט 4 ימים לעלייתו של ערוץ הקיץ החדש yes real אני בטוחה שכולם כבר הספיקו לבדוק אותו ולהתרשם ממנו. אז תנו את דעתכם. טענות? שיפורים? חיזוקים? מה כן אהבתם? איזה סדרות אתם רואים? אפשר גם לשרשר לכאן שאלות על הערוץ.
מהקיץ הקודם. וכמעט תמיד יש שידור חוזר של משהו שלא באמת מעניין. פלייבור המטומטם והכובע המטומטם שלו, למשל. בערב המצב משתפר. לפחות אפשר להשלים מטבח הגיהנום של גורדון רמזי.
יחסית לקיץ שעבר אין הרבה דברים מעניינים. בינתיים אני רואה רק את המירוץ למיליון (עונה דיי טובה עד עכשיו). חבל שהם בחרו דווקא את אחת העונות המשעממות של הישרדות לשדר בש.ח. ואני מתגעגעת למעברונים היפים של שנה שעברה
לדעתי העונה הם הביאו את המתמודדים הכי חלשים פיזית בהיסטוריה של המירוץ, הם כל כך חלשים שיש אבא ובן שכל אחד מהם נראה בני 70 והם עדיין משייטים במירוץ בלי בעיות. אני אהיה בהלם אם האסייאתים או הפעלולנים לא ינצחו(Cהנחה שלא יהיו פדיחות מטוס). אהואני בעד האסיאתים.
נתחיל מזה שאני ממש אוהבת את לוק! אני חושבת שהוא ממש חמוד,והוא באמת מראה שמגבלות פיזיות לא באמת מגבילות אותו עד כדי כך,ומגיע לו כל הכבוד ענק על זה. אני ממש שונאת את האסייאתים - ויקטור מקשיב רק לעצמו,והם רק מוכיחים שעורכי דין לא בהכרח חייבים להיות חכמים כדי להיות עורכי דין. אני מחכה שהם יעופו.
ההתנהלות שלהם עד עכשיו הייתה מאד יעילה להוציא את הבאלגן שהיה להם ביער(הם סיימו את כל המשימושת שזכורות לי במהירות) אבל יותר מזה יש משהו שאני אוהב במערכת יחסים שלהם, כן ויקטור אוהב להקשיב לעצמו אבל זה לא שהוא מאוהב בעצמו כשהוא טועה כואב לו שהוא דפק את תאמי(וגם תאמי לא פראיירית בכלל) אני מחבב מאד את שניהם. ולוק מעצבן, כל מה שהוא אומר זה חירשים יכולים לעשות הכל חירשים יכולים לעשות הכל ואז הוא מתחיל לבכות וזה בערך ככה כל פרק, והוא גם די סתום(עזבי שהוא לא הכיר את צ'כוב ועוד לא ממש הבנתי את הסיבה המוזרה שהם נתנו מה שיותר חמור זה שהבחור החליט לבזבז את העיקוף לסמן על עצמו מטרה בשביל מישהו אחר? זה פשוט היה טיפשי) חבל כי אמא שלו מגניבה.
קודם כל הם שמו סיבוב פרסה לאמנדה וקריס - כאשר הם לא ממש נזקקו לזה (הם היו במקום טוב באמצע...) אז התחלתי לראות את המשחק המלוכלך שלהם... בפרקים הבאים יש להם איזה כסח עם צוות אחר שהיה ממש לא במקום ובעיקר נגרם בגלל לוק הבכיין (זאת לעניות דעתי...)
אפשר היה לקרוא לערוץ - yes stars trash. פלייבור פלייב, ניו יורק, דיווה, קוגרית... טראש אחד גדול. מזל שלפחות גורדון רמזי, הישרדות והמירוץ למיליון נותנים קצת פוש - אבל רגע, זה בכלל שידורים חוזרים.
בחיי בעונות האחרונות יש שם יותר אסטרטגיה מכל סדרה אחרת היום, אנשים מעלים במשקל בשביל להוריד שבוע הבא בריתות ובשילוב עם הצורך להוריד במשקל כדי להצליח במשחק נוצר ריאליטי ממש נהדר(ולא הדבר המתחסד מהעונות הראשונות). ולרשום את פלייבור פלייב עם שרק הסדרות זה מעליב עונות 1 ו3 של פלייבור היו יצירות מופת, השאר זה לא טראש זה סתם זבל
אני ממש נהנית מ"המירוץ למיליון", אחלה עונה לדעתי. בפרק הבכורה לא הפסקתי לצחוק עם משימת הגבינה. אני רואה גם "הפנתרה" אבל זה באמת פתאטי, לא איכפת לי שאישה בת 40 רוצה לצאת עם ילד בן 20, שתהנה. אבל הקטע עם "נשיקת הפרידה" (ככה הם קוראים לזה?) פשוט מביך, אני מובכת בשבילם. סדרה מבית היוצר של "הרווק" שיותר נראית כמו סדרה מבית היוצר של "טילה טקילה" או משהו כזה. (ואני אומרת את זה בתור אחת שכן עוקבת אחרי הסדרה). גם די חבל שהם עושים לכל התוכניות שידורים יומיומיים, לפי דעתי היה כדאי שבמקום זה, יעשו קצת הפרשים בין ימי השידורים (הסדרות ככה נגמרות בשבוע) וכך היה אפשר להכניס גם את "הישרדות" (או כל תוכנית אחרת), שיהיה פרק פעם בשבוע, אבל מי אני שאחליט