ערוץ MTV

yanivtr

New member
ערוץ MTV

אתמול הייתה הכתבה שחשבתי שתהייה על בקי גריפין, אבל בסופו של דבר הכתבה דיברה על הערוץ. והכתב (שכחתי מי הוא) תיאר בדיוק את המצב כיום ב-MTV- נשים יפות, מוזיקה טובה, ומסרים מיניים. זהו! זה כל הערוץ. כבר ממזמן נשכחו כל תוכניות המקור של הערוץ. היום כל התוכניות משעממות, חסרות עניין עם מגישים משעממים חסרי טאקט, קאטץ, או כל דבר שימשוך אותך לראות את התוכנית. פעם הערוץ היה יותר מעניין, היה "אקשן", בידור, צחוקים... המנחים ומנחות לא נבחרו בגלל שיש להם הרבה שרירים ותחת חטוב. ועוד דבר שחידשו לי בכתבה זה ש25% מהפרסמות בערוץ MTV אירופה הם ישראליות! הקהל הישראלי חשוב מאוד לערוץ, והם אומרים את זה. אבל תראו את מי הם בחרו... את המנחה הכי לא ישראלית...

yanivtr

New member
לערוץ שלנו קוראים MTV אירופה

והוא משודר ב20 מדינות באירופה כולל ישראל... והתוכניות דומות בעקרון בכל הערוצים.

בארופה יש 52 מדינות

אם באמת הערוץ שלנו משודר ב20 מדינות האחרות הן בטח מלטה,קפריסין ודומותיהן. אני לא יודע לגבי הבדל בתוכניות אבל הערוץ שאנחנו מקבלים לא משודר במדינות הבולטות בארופה ולכן גם לא תראה שם פרסומות בעיברית.

Dool

New member
לא ממש קשור ../images/Emo3.gif

אבל לא הבנתי למה בקי גריפין "לא ישראלית".. בכל מקום אני שומע את זה אבל למה? בגלל שהיא שונה מרוב הישראלים במנטליות? במראה (שאני אישית לא חושב שהיא שונה במראה) מה? אם ההודעה יצאה פוגעת

yanivtr

New member
במנטילות, באישיות, במראה קצת

בקיצור בהכל... אפילו מבטא בקושי יש לה אפילו השם לא ישראלי

Dool

New member
נושא? אהמ בקי ../images/Emo3.gif

אני לא חושב שכולנו אותו דבר
אני ממש מעדיף את בקי
מאשר מירי בוהדנה
שאני לא סובל את ההתנשאות שלה ובכלל לא סובל אותה
בקי ממש מתוקה
והיא מאוד מתאימה לMTV

Dool

New member
ועוד בקי ../images/Emo3.gif

בקי שקטה ודי שונה מרוב הישראלים ובגלל זה יותר טוב שהיא הולכת לייצג את ישראל שם כי האחרות פשוט בושה לישראל

yanivtr

New member
נכון

היא שקטה, ומשעממת למה את חושבת רצו לבחור ישראלית? כי הם יודעים שישראלים עושים שמח, וכי הקהל הישראלי חשוב להם! אחרת הם היו בוחרים מנחה משעממת ושקטה מאירופה... ואת מתביישבת במדינה שלך, אני לא

yanivtr

New member
ואיבדתי את הפואנטה בהודעה

מה שרציתי להגיד שאם הם רצו מנחה ישראלית היו ההרבה מומעדיות שהם באמת ישראליות. ולא בקי, שהיא משעממת. עדיף כבר שיקחו מנחה מאירופה, זה אותו דבר...

Dool

New member
אני לא מתבייש במדינה שלי..

ממש לא אני פשוט לא רוצה מנחה בסגנון מירי בוהדנה שתבייש את מדינת ישראל ותזכיר לאירופה מה זה הישראלי המכוער (כי היא בדיוק עונה להגדרה הזו
)

מירי בוהדנה היא הדבר הכי רחוק

מהישראלי המכוער.. ובלי קשר-MTV לקחו את בקי גריפין בגלל שהיא ניראת טוב ואין לה מבטא.פשוט מאד.

Dool

New member
אוקיי אז היא מתנשאת

ומהדיבור וההתנהגות שלה היא חושבת שהיא אלוהים. פשוט דוחה

"מנטליות ישראלית"?

מה זה "מנטליות ישראלית"?לגנוב מגבות מבתי מליון בטורקיה? ובקי גריפין באמת לא מייצגת את ישראל אלא את עצמה.זה ג'וב לא תפקיד של שגריר.

yanivtr

New member
לא

מנטליות ישראלית זה הומור קצת מוזר, ציניות, פתיחות. ואני יתן לדוגמא את עדן הראל, ואני אפילו לא צריך להרחיב ולהסביר... ומשומה שמתי לב שאתה אוהב להגיב להודעות שלי...

Dool

New member
עדן..

אהבתי את עדן הראל בMTV
אבל נראה לי שכל ה-|"היי יזראל" שלה אולי די עיצבן את האירופאים והיא לא הייתה צריכה לאמר את זה כל כך הרבה
ובאמת בקי לא מייצבגת את ישראל לא יודע למה אמרתי את זה נכון אמטיוי רצו מגישה ישראלית אבל עדיין לא מייצגת את ישראל
אני ממש אוהב את בקי
היא נחמדה ופשוט מתאימה לשם

נראה לי טפשי שבמדינה רב תרבותית

כמו ישראל מישהו קובע מה זו ה"מנטליות הישראלית".יש בישראל מליון עולים מרוסיה,עשרות אלפי עולים מאתיופיה,אנשים ממוצא ארופאי וכאלה שהגיעו מארצות ערב וכו'.לכל בן אדם יש את האופי שלו וזה בסדר גמור.לאף אחד אין זכות לנכס את המנטליות והתרבות הישראלית לאופי ולתרבות שלו. נ.ב שכותבים בפורמים צריך לצפות לתגובות.

למעלה