ערוץ MTV

Dool

New member
../images/Emo45.gif

נכון וזה באמת לא מובן לי מה אנשים מתכוונים שהם אומרים "מראה ישראלי" או מנטליות ישראלית..

yanivtr

New member
אל תשחק ת'צמך תמים

כי אתה יודע מה היא בדיוק מנטליות ישראלית, וכן יש דבר כזה מראה ישראלי... ואתה סותר את עצמך, אתה בעצמך אמרת שאתה לא רוצה שמירי תראה לאירופה את הישראלי המכוער אז לפי מה שאמרת כן יש מין משהו שמייצג אותנו, המנטליות. וכמו שיש את הישראלי "המכוער" יש גם את הישראלי הנחמד שאוהב לבלות, מצחיק, פתוח ועוד, לאו דווקא ישראלי שגונב מגבות וצינורות מהבתי מלון.... ואל תדבק על מירי בהודנה כל הזמן! היו הרבה מועמדות מתאימות ולאני אוהב/שונא או מה שזה לא יהיה את אנריקה אני לא מתכוון לענות, כל מה שאני יגיד הוא יגיד הפוך אז חבל לי ולא על הזמן...

Dool

New member
לא מבין..

היא ניראת כמו חצי מהאנשים בישראל, והיא לא פתוחה אז מה? אז יש לה סגנון יותר אירופאי זה מצוין.. לגרום לעולם להבין שלא כולם בישראל הם ברברים לא מנומסים (למרות שלא חסרים בישראל כאלה
) ויש פה במדינה אנשים מכל העולם בהירי עור שחומים בלונדינים שחורים אז איזה מראה ישראלי?!

yanivtr

New member
אני מצליח לזהות ישראלי

ועוד רבים כמוני... אתה לא. יש דבר כזה מראה ישראלי. סוף פסוק וזה שהיא לא ישראלית זה חלק מהטענות שלי למה בכלל בחרו אותה, לא הכל! היא משעממת, חסרת טאקט, לא מצחיקה ולא כלום! היא בכלל לא מתאימה להיות מנחה. נכון שהיא שחקנית, אלב הנחיה של תוכנית לא דורשת כשרון משחק מיוחד! בגלל זה אמרתי שאם היו בוחרים ישראלי צברי עם מנטליות ישראלית, הוא היה יודע לעשות שמח! וד"א שאמרת שעדן עיצבנה את האירופאים כשהיא אמרה היי יזראל, אז ממש ממש ממש ממש לא! ההיפך, הם אהבו אותה, היא הייתה בין המנחות האהובות באמ.טי.וי!

X Slider

New member
אני מתגעגע וידאו קלאש ../images/Emo122.gif../images/Emo10.gif

וקצר וקולע..
וכל התכניות שאהבתי
TRL - תכנית מפגרת ! כל מה שאני שומע שם את הצעקות שלח הקהל והקהל ברחוב.. המקרר בסדר... לא רע
אבל עדיין...

NiKi†a

New member
וידאו קלאש זה התוכנית שהיתה

בה תחרות בין 2 אומנים? כזה עם האחוזים?...כי אהבתי אותה לאללה ואין אותה

X Slider

New member
כןןןןן ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

כולם להזיל דמעה למען החזרת התכניות שאהבנו

NiKi†a

New member
וואי רק בשביל זה ראיתי אמטיוי../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif

זאת היתה התוכנית הכי יפהההההה

Im The Sun

New member
אוי כמה חיכיתי כל יום בשעה 5 (או 4)

שתתחיל התוכנית האהובה עליי! מפציר במסך "תעלה, תעלה, למה אתה לא זז?!!!" שולח אס אם אס לכל העולם שיראה עכשיו דחוף אמ טי וי!! ואז ביום אחד חשך עולמי! הורידו את וידאוקלש... i would like to take a moment אני רוצה שיחזירו את התוכנית הזאת.. מחר אני כותב אימייל לאם טי וי לשאול אותם למה הם עשו לי את זה?! ואני מציע שכל מי שחושב כמוני יעשה את אותו דבר. אוי, עכשיו נזכרתי בסינים ששמו בין כל קליפ וקליפ או מתיי שיצאו לפרסומות, אפילו לזה אני מתגעגע...

NiKi†a

New member
וואי נכוןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif

אני כזה- נו תעלההההההההההה.....סעמק תצביעו!!!!!! חחחחחח......פאק אני רוצה שזה יחזור
וגם היו שירים טובים....עכשיו כל זמרת מטומטמת שמוציאה קליפ שמים אותה באמטיוי....זה מעפן ומשעמם....אני אפילו לא טורחת לראות אותן. נו שיחזירו את וידאוקלאשששששש

i love gina

New member
../images/Emo45.gif מצטרף!!!

זו הייתה התוכנית היחידה בערוץ שהייתי רואה בעקביות ובהנאה!!! זה היה ממש רעיון טוב לשים קליפ מול קליפ ואנחנו הצופים צריכים לבחור מה ינצח, כל יום- שעה שלמה!!! וזה גם היה מצחיק, עם ההערות של ניל וההערות שוליים למטה.... ואיך אהבתי לראות את אלה מישראל שכתבו.....
למה הורידו את זה בכלל???? יוחזר לאלתר וידיאוקלאש!!!!!!!! וגם סלקט הישן שהיה 10 מקומות... גם זה היה יפה..............

או סלקט איך אהבתי את זה

לזה הייתי מחכה כל יום לראות ,חבל שזה ירד אבל היה שני סלקט,הסלקט הישן היה יותר יפה חחח ואני היחיד שלא זוכר מה זה וידיאו קלאש

i love gina

New member
כן, הסלקט הראשון היה פ33 ה, לא השני

השני היה סתם משעמם.... אבל בראשון אני זוכר היה כל מה שצריך בתוכנית של הערוץ, הכל!!! פשוט תוכנית גדולה.... אבל לא כמו וידיאוקלאש.... ואיימ דה סאן, שלחת מכתב- ומה הם ענו לך כתגובה?

Im The Sun

New member
הם בינתיים שלחו לי את המכתב הזה:

Dear Viewer, Thank you for contacting MTV. Due to the volume of emails we receive each day, we are unable to reply to all messages personally. But please be assured that we do read each and every message and take your feedback seriously. Stay tuned to MTV and don't forget to visit the website again for more music news, show features, charts, ringtones and more - just click on http://www.mtve.com/european Regards MTV

i love gina

New member
חחחחח.. עאלק יחזרו אליך.....

זה כמו הגלויות האלה ששולחים לך חזרה אם כתבת מכתב לסלבריטי והם שולחים לך חזרה: ל:_מוטי_____ היקר/ה! מכתבך נגע לליבי עד מאד! אני שמח לשמוע שיש מעריץ/ה נאמנ/ת כמוך ששולח/ת מכתבים אליי , ותזכור/י שאני עושה את עבודתי במיוחד בשבילך מעריצים כמוך! שלך לתמיד X

i love gina

New member
לפני איזה כמה שנים היה לי ידיד

שהעריץ את מיכל ינאי, אז הוא היה שולח לה פול מכתבים לתיבת מעריצים, והוא כל הזמן היה מקבל את אותה גלויה חזרה, עם תמונה מצד אחד ואותו טקסט מצד שני... וזה היה כזה קורע.... היה כזה ל:________ (השלם את השם...) וכל הזמן אותו דבר הם כתבו למסכן..... חחחחחח.... איך הייתי נשפך מצחוק כשהוא היה שואל: "אבל אני לא מבין למה היא כל הזמן כותבת לי אותו דבר......"

NiKi†a

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי גדול גדול.......ענק....קרעת אותיייייי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גיחי

למעלה