ערוץ LEONARDO היכן אם בכלל הערוץ LEONARDO משדר??
מ מלך הקלפים היחיד New member 22/1/03 #5 אתה קולט את הערוץ leonardo? איך אתה סורק? אני מבצע סריקה אוטומטית האם יש דרך אחרת?
מ מלך הקלפים היחיד New member 22/1/03 #7 סריקה ידנית האם יש הבדל בין סריקת מקלו לווינים ידנית וסריקה ע"י המקלט אוטומתית.?
מ מלך הקלפים היחיד New member 23/1/03 #11 סריקה ידנית ברשותי מקלט -NEXTWAVE-דיגיטלי+אנלוגי-מי יודע כיצד ניתן לבצע בו סריקה ידנית-
ת תומר Member 23/1/03 #10 סריקה יש סריקה רגילה ויש סריקת רשת שעוזרת למצוא תחנות חדשות לגבי סריקה ידנית אתה צריך לרשום נתוני אודיו נתוני וידאו ונתוני מחשב לפי הרשימה באינטרנט נתוני המחשב לא חייבים להיות מדויקים
סריקה יש סריקה רגילה ויש סריקת רשת שעוזרת למצוא תחנות חדשות לגבי סריקה ידנית אתה צריך לרשום נתוני אודיו נתוני וידאו ונתוני מחשב לפי הרשימה באינטרנט נתוני המחשב לא חייבים להיות מדויקים
ה החכם המקורי New member 23/1/03 #12 לא מדוייק יש שלושה סוגי סריקה 1-אוטומטי 2-ידני רגיל 3-ידני מתקדם שבו עורכים פידים.
מ מלך הקלפים היחיד New member 24/1/03 #13 מי מכיר את המקלט-NEXTWAVE שיוכל להסביר לי כיצד ממבצעים בו סריקה ידנית-למציאת ערוצים שלא נקלטים בסריקה אוטומטית
מי מכיר את המקלט-NEXTWAVE שיוכל להסביר לי כיצד ממבצעים בו סריקה ידנית-למציאת ערוצים שלא נקלטים בסריקה אוטומטית
ה החכם המקורי New member 25/1/03 #14 זה מורכב מארבע פעולות ראשיות 1-הכנסת תדר 2-הכנסת קיטוב 3-הכנסת סימבול 4-הכנסת FEC אבא של החכם המקורי.
זה מורכב מארבע פעולות ראשיות 1-הכנסת תדר 2-הכנסת קיטוב 3-הכנסת סימבול 4-הכנסת FEC אבא של החכם המקורי.