ערוץ 8 עכשיו.

ערוץ 8 עכשיו.

מרוץ הזרע הגדול. שבירת מיתוס. האם יש מאבק ותחרות של הזרעים בגופה של אישה ששכבה עם מספר גברים. מסקרן? לכו לראות. מיקי

את לא תאמיני.

אני מתיחס לזרע בכבוד, יש לו קשר חזק מאוד למאגיה. זרע= און= כוח. בתוכנית מראים כי הזרע נלחם נגד זרע אחר, זאת אומרת שיש זרעים לוחמים, תפקידם למנוע מזרעים אחרים להפגש עם הביצית. במאגיה לפעמים כשיש קשר לרוח או שד שמנסה לכבוש את האישה שאני מטפל בה. אני נותן לה הוראה לשכב מהר עם מישהו לאחר הטיפול. ויש עם זה בעיות ממש רציניות, לא תמיד הן יכולות. קשה לי לשוחח על זה איתן, בעיקר אם הן צנועות מאוד או מכבדות אותי יותר מידי. המטרה שזרע אחר יכנס ויגרש משם את הכוח האחר. אני יודע שלא כל זרע מתאים, אך אין לי דרך לבחור. בחודש האחרון טיפלתי ב2 אחיות קרובות משפחה שלי מעל גיל 40 הן לא נשואות וללא ילדים. לפני 10 שנים אמרתי להן מה הבעיה שלהן מבלי להכנס לנושא המיני. (משפחה, מסורת, לא נעים) עכשיו נאלצתי לדבר איתן על הכל ולהציע להן את הצעה הזאת. הגרוע מכל שאח שלהן יושב איתנו ולהפתעתי הן היו פתוחות יותר ממה שחשבתי. האח נכנס להלם.
מיקי

אש. אכבר שאלה. געגעגתי אליך.../images/Emo24.gif

לגבר אין רחם ואין לו בעיות כאלה, הבעיות של הגברים הן קשורות לשדות אלמ"ן ראשי תיבות של שדות: אגרת, לילית, מחלת, נעמה. הן קשורות למין ופוריות גברית. אך מכיוון שאין חדירה והזרעה מינית אין שליטה בגבר. אבל באמת שיש הרבה בעיות אחרות הקשורות לזוגיות ופריון.

אני בטוחה שקראתי פעם

באחד מכרכיו של ספר הזוהר, ממש את אותו דבר. אשה ששוכבת עם גבר אחר בנוסף לקבוע, הרי הזרע של הגבר הקבוע (בעלה בודאי) "מגרש" ונלחם עד חורמה בזרע החדש. כך גם לגבי אישה אלמנה למשך זמן מסויים. ממש לוזכרת פרשה או פסוק, אבל זוכרת בהחלט שהייתי המומה לרגע מהכתוב.

היי גילי ../images/Emo96.gif בוקר טוב לכולם

אני מכיר זאת כמאבק צלם נגד צלם ברחמה של האישה. כוח כנגד כוח. חיות כנגד חיות. (החטא של אדם, חוה, שטן, לילית) לכן דינה של אישה בוגדת סקילה. (אני לא בעד חחחח) וגבר הומו סקילה. ואל תריבו על זה אחת לשבעים שנה הייתה סנהדרין יכולה לפסוק מוות. וגם היו קוראים לה סנהדרין קטלנית. לכן זה לא היה מצוי ממש. גם בארץ יש עונש מוות ורק פעם אחת השתמשו בו. זה לא הנושא. בעקרון אישה בוגדת יוצרת סגירת מזל קשה מאוד בבית. השאלה מה זאת אומרת בוגדת? הטרידה אותי שנים. כי לעיתים לא ראיתי מאגיה בכך ולא הבנתי למה? עד שחשבתי שכוחו (זרע) של הבעל דומיננטי יותר,אולי. ואם היא פרודה הרבה זמן? ויותר מזה אם בעלה התיר לה? ברוב המקרים זה לא תפס אבל בדרך של התרת נדרים ושבועות ע"י הבעל זה תפס והצליח. ומה קורה אם זה כוח חסר צורה שמשתלט על האישה בשנתה? גם זה הטריד אותי. המלצתי על קיום יחסי מין תכופים בניהם, והכוח הפסיק להטריד. דרך אגב אני מטפל גם בדתיים, מסורתיים, ומוסלמים. מעניין שיש הבנה אצלם, יותר מאשר חילוניים. באהבה לכם מיקי נ.ב. אולי אם תרצו אלמד אתכם איך רואים כישוף בקלפי תהרו.

ומה אם גבר בוגד?

מה קורה אם גבר נשוי עושה זאת לא רק עם אשתו? ומה עם בחורה לא נשואה ששוכבת עם גבר נשוי? מעניין הנושא הזה..
. חוצמזה, בטח שרוצה לדעת איך רואים כישוף בקלפים, מזתומרת... ו.. ממחר בלילה אני לופו לשבועיים...... הודעה "מסודרת" על כך תבוא בהמשך.

Tal_Ya_Tal

New member
OK../images/Emo13.gifאנרגטית../images/Emo121.gifבכל מפגש מיני יש

עירוב של אנרגיות. אם האשה רגישה אנרגטית ואם היא לא בהכחשה, היא תחוש בכך מיד. עצם השינה במיטה משותפת מערבלת את ההילות. היא תחוש אם אנרגיה אחרת חודרת לתוך ההילה שלה. בדרך כלל זה יצור דיטאצ'מנט כמו כשעומדים במעלית בקרבת מישהו לא רצוי. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
היי גילי../images/Emo24.gifב../images/Emo63.gif'מעבר המכשפים'

-מסעה של אישה, מאת טאישה אבלאר, שהיתה אף היא תלמידתו של דון חואן (כמו קסטנדה) נאמר, שכאשר גבר 'מזריע' אשה וזרעו מגיע אל רחמה (כלומר ללא אמצעי מניעה) יש לו חזקה עליה במשך שבע שנים!!!את קולטת??? טוף, עכשיו אפשר להבין מה קורה לנו
אוהבת'ותך
L&L TALYA

מסכים עם טליה, זה מאגיה.

רק שלאנשים קשה לקבל זאת. כי זה לא הגיוני. כשיש אהבה חד צדדית הרבה פעמים לאחר ניקוי וטיהור אני מבקש מהאישה לא לשכב עם המאהב 40-60 יום. אבל כן לשכב עם בעלה כמה שיותר פעמים. ברוב המקרים זה פותר את הבעיה.

אז זה בדיוק מה שקראתי אז ב"זוהר"

ואין לי מושג איפה למצוא את זה בכדי לשחזר או לצטט. זה לא נשמע לי לא נורמלי דווקא, יש שם איזה הסבר שבזמנו מאד הסתדר לי בהגיון, וכן.. זה מסביר עד כאב כולמיני סיטואציות כשחושבים על זה. בעע
אוהבתותך המונים טליה, מקווה לראותותך
בתפוח הזהב

Tal_Ya_Tal

New member
אה..../images/Emo51.gifלא בטוחה שמגיעה../images/Emo13.gifאירועים

שאני ממתינה לאישורם עומדים על הפרק. אך בכל זאת מקוה L&L TALYA

קראתי באיזה מקום

שלזרע יש קשר טלפאתי עם בעליו. כלומר, כשזרע נטמן בתוך אישה, הוא משדר לבעליו את המהות העמוקה של האישה ואת המצב הרגשי הנוכחי שלה, כך שהוא יכול "לקלוט" את האישה טוב יותר.

ערוץ 8- ואני קראתי ש..../images/Emo182.gif של זרע

שנכנסת לרחמה של אישה , משאירה " רסיס נשמה " של הגבר... וזה מה שגורם לשמירת האהבה ביניהם... אלא אם יש בגידה פיזית שהזרע המנצח בעליו זוכה באהבה "
אני חוזר הביתה אני וה..... אריאלה באהבה

סליחה מראש אבל זה הפוך.

זרע הקיים בגוף של האישה, משדר לאישה וגורם לה להקשר לגבר שהזריע. הקשר אינו קרמתי הוא מאגי. לכן יש פעמים רבות אהבות חד צדדיות מאישה שהוזרעה לגבר מזריע.

למעלה