ערוץ 5+ (מינוס!)

omerd

New member
ערוץ 5+ (מינוס!)

רציתי להביע את כעסי ואכזבתי מהנהלת ערוץ 5 ומכל מי שקיבל את ההחלטה להקים את ערוץ הספורט החדש! עם עליית הערוץ הזה (שכשמו אמור היה להיות תוספת לערוץ הספורט) הבטיחו שם בהנהלה שערוץ הספורט לא יפגע, ומהיום שעלה כל ארוע ספורט מעניין וכל משחק שבאמת עורר עניין הופיע בערוץ החדש!! זו ממש חוצפה! משחקים כדוגמת גביע הליגה האנגלי(שכבר שנים משודר הגביע הזוטר הזה בערוץ 5 ושלפחות בו זכינו לראות כדורגל אנגלי) עברו לערוץ 5+, משחקי NBA, משחקים בליגת האלופות (המשחקים המעניינים ולא משחקי דמה), תוכנית סיכום המחזור בכדורגל, צעדים ומה לא!! אני קורא בזאת לכולם להצטרף לחרם הצרכנים והצופים כנגד הערוץ החדש!! ולהוכיח לקברניטי הערוץ שלא ניתן עוד יד לסחיטת הכסף הבלתי נגמרת!! נלמד אותם שנית שאותנו לא יסחטו גם לא במסווה של "פלוס" בתקווה שגם הנסיון הזה יגמר כמו הנסיון הקודם לגבות תשלום עבור כדורגל(משחקי הליגה האנגלית)!! ואל תשכחו מה צפוי לנו בקיץ הקרוב, המונדיאל הבא עלינו לטובה, בואו נקדים תרופה למכה ונראה להם מה אנחנו חושבים! אל תסכימו לסחיטה! מיילן טנזר, לתשומת ליבך! צופה מאוכזב!

ylikonen

New member
למרות שאני מסכים לרעיון

אני יודע במליון אחוז שזה לא יעזור מלא ירכשו ויחברו את הערוץ הזה וכל המיעוט שעושה עצומה בכלל לא ישפיע בכל מקרה רציתי לכתוב שהם כן שידרו משחקים טובים בליגת האלופות ליברפול - דורטמונד ליברפול - בואבישטה סלטיק - יובנטוס (זה היה המשחק) ועוד מלא מה עדיף לראות? את פנרבחצה? בכל מקרה אני מקווה שזה יעזור

rizla

New member
למרות ש...

נכון שהסיכוי הוא קטן אבל בכל-זאת... כשרכשתי את מנוי הכבלים שלי, בין השאר הובטח לי ע"י עריץ הספורט שהוא "יהיה שם כשזה קורה", הובטחו לנו מיטב השידורים הישירים ועל סמך זה התחברנו לכבלים. כעת, מקובל בעולם המודרני לפתוח ערוצים נוספים, אבל להעביר לשם את כל מה שהובטח לנו בערוץ המקורי? זו כבר חוצפה רצינית אך היא לא מפתיעה את מי שמכיר מקרוב את מערכת ערוץ הספורט, ואת המנכ"ל מיילן טנצר, שלא יהסס לדרוך על הצופים תמורת תוספת למשכורת שלו. אז תגידו לי, איפה תיראו את המונדיאל? למי יש זכויות שידור? אם הזכויות אצל ערוץ 5, אני חושש שאנחנו בבעיה...

ylikonen

New member
יש עוד ערוצים בכבלים חוץ מערוץ 5

בטוח יהיו שידורים ביורוספורט, בערוץ התורכי, הגרמני, מידי פעם בספרדי ואיזה ערוץ ערבי בכל מקרה אני לא יודע אבל אולי יהיה גם בערוץ הראשון חלק מהמשחקים

omerd

New member
אפשר ומוכרחים לנסות!

חייבים לנסות ולגרום להם להבין שזה לא ילך! עובדה שזה הלך עם המשחקים של הליגה האנגלית, ולדעתי זה ילך גם פה, אמנם עכשיו זה חינם אז אף אחד לא מתלונן כשתיכנס חבילות הערוצים אני בספק אם אנשים ישלמו.. בקשר למשחקי ליגת האלופות, אני זוכר מקרה אחד של ריאל מדריד-רומא ששודר ב5+ (אמנם לא זכור לי מה שודר באותו ערב בערוץ 5) אבל לפחות על הנייר קשה למצוא משחק יותר מעניין מזה!! ועוד דוגמא קטנה, כרגע העברתי לערוץ 5 - משחק NBA, הכל טוב ויפה חוץ מזה שהמשחק...אטלאנטה-קליפרס...זה אומר הכל לא?! ובעניין נוסף, המונדיאל, עד כמה שידוע לי עוד לא נקנו הזכויות אבל נראה שלא יהיה סיכוי לערוצים הציבוריים מול הכסף הגדול של גלעדי וכל בעלי תוכניות ה"pay per view"..

rizla

New member
למי ששכח או לא ידע

לפני מספר שבועות שודר משחק כדורגל בערוץ 5+ ובמקביל גם בערוץ הירדני. ערוץ 5, בדרך לא דרך, חסם (!!!) את שידורי הערוץ הירדני בזמן המשחק בטענה שרק להם, ערוץ 5, יש זכויות על השידור. עד היום לא שמעתי תגובה של מועצת הכבלים והלווין למקרה הזה, שבוודאי חורג מהסכמי הכבלים של כולנו. זו רק דוגמא לגישה המסריחה שלהם על-חשבון הצופים. אותי זה לא מפתיע ולמרות זאת זה מעצבן וחצוף.

תשלחי מייל למועצת הכבלים והלווין

זו כתובת האתר שלהם, שלחי להם מייל בנושא והם יעשו את מיטב המאמצים להתעלם ממנו. שלחי להם שוב מייל - וכלום. המשיכי להתמיד, הם מצידם לא יטרחו לעולם לענות לך, אבל תמונה של השר הזחוח רובי ריבלין הבדרן תמשיך להתנוסס עם כיתוב מטופש הטוען שהם רוצים לשמוע את דעתך וכו´ ...

למעלה