ערוץ 33 עכשיו....

ערוץ 33 עכשיו....

או - בלילות של ירח מלא.... פתאום - תוך כדי עבודה אני משוטט כמו חיית טרף - עם השלט - בין הערוצים פתאום ערוץ 33 שלף מהאריכיון את מאיר אריאל זצ"ל.... וואו - אין על רעמת התלתלים הזאת - שהכל כבר נכתב עליה אבל עדיין לא מספיק.... ככה מתחיל לילה....

תגיד,

אתה זה שעובד בפיצוצייה נכון? חשבתי על זה- איך אתה מצליח גם לעבוד וגם לראות טלויזיה ביחד? אין אנשים כל רגע, או אנשים שצריך לשמור שלא ייגנבו? ואם אתה צריך פיפי, אתה לבד שם לא? זה כסף טוב? יש תופעות מזעזעות? תהיות

שאלה טובה...

אז התשובה די פשוטה בעידן המתכת - תקופת הברזל זה לא מי יודע מה מסובך.... איך? יש מסך טלוויזה בחצי חנות - מסך LSD - 42 - של מפעל הפיס שם בשעות הערב - יש הגרלות למינהן - וביעקר אוים של כדורגל כל מי ששולח Winner... כשאין שם אף אחד - רוב הזמן - אז אני פשוט שם אותו על ערוץ 24 או על "מוסיקה בבחירה אישית... כשאני עובד בלילות - אז יש הרבה זמן שהוא "זמן-מת" בערך משעה 3 לפנות בוקר עד איזה 6.... חוצזמה זו פיצוציה באריאל - ומקסימום - כשיש ממש הרבה אנשים אז אולי איזה ילד מפלח לו איזה סוכריה על מקל.....
לפחות ככה אני מקווה...
לגבי האנטרנט - כמעט ושכחתי - פשוט ממש מאחוריי - בזמן שאני בקופה אז יש מחשב - שמחובר לאנטרנט - אז זה צריך בשביל גם כל הקטע של הטוטו - כשיש עידכונים ממשחקים ולגבי משחקים שמבוטלים\ טיפים ושאר מיני...
תודה ששאלת...

טוב - אז דרושה עובדת העונה לשם...

תקווה.....
או גולוגולוגולו...... ראית שגם עניתי לך ב"מסר" את המשך התשובה - כי פשוט אחרי שכתבתי את כל ההודעה - קלטתי שהיא מזה ענקית..... אמרתי אני חייב לחתוך חלק מזה - כזאת תשובה ארוכה לשאלה כה פשוטה - הנהנתי בראשי לעצמי....

למעלה