ערוץ 33 בלילה

yaron37

New member
ערוץ 33 בלילה

לכל אוהבי הנוסטלגיה הישראלית ערוץ 33 משדר כל הלילה שידורים מהארכיון ממש מרגש ונפלא מומלץ! צריך ללחוץ לשידור תוכניות משנות השבעים כמו םסטיבלי זמר להקות צהל מפגש אומנים תתקשרו למוקד האלקטרוני שלוחה 17 והשאירו בקשות 057/330033 תהנו תודה רון

magy

New member
שמתי לי מוסיקה ישראלית ישנה

במומה............חבל שאי אפשר לבחור מה רוצים לשמוע....ולא לקבל פס קול מוכן מראש

magy

New member
מגיע לך קפה , נתיבה.

הוא מוכן.........חם........ אתה בא לשתות.??????????

magy

New member
נתיבה, שומע את מושיק?

גם תכנית נוסטלגית.....כעת....... בכל מקום מנסים לחזור אחורה.......גם בחדשות ....גם בטלויזיה.... מה שמשגע בתכנית של מושיק.......זה השירים של פעם..... ורק לשמוע, בלי לרקוד??????????????? את הסלואים האלה..............זה כמו............. נגיד .......להריח תירס מרחוק......ולא לטעום............... בהמעטהההההההההההה
))))))))))))))))

אפשר אולי לדעת על מה

אתם מדברים? איזה מושיק? איפה? באיזה גל? אני משתגעת מלשמוע רק את גרגורי ההנאה שלכם

נתיבה

New member
לפנטזיה..מוטב מאוחר ועל כן ביום ששי

משעת חצות מושיק טימור פותח קלוב ששי, בגל ב´ וכל הלילה מאוד נחמד, מביא חברים ומטלפנים בנושא מסויים. לפי התאריך..שבדרך כלל שייך לנוסטלגיה. ובין 2300 ל-000 באותו יום יצחק לבני מארח. אתמול היה אצלו סמי מיכאל שסיפר על הספר החדש שלו, מים נושקים למים, ווהרבה דובר על יחסי ערבים-יהודים. הוא כבר בן 75 לכן יש הרבה נסיון שכיהודי שעלה מעיראק, וכעולה משנות ה-50 וחווה את הקמת המדינה כסופר וכבן אדם מבוגר ולא כמונו או גם הסופרים האחרים [עמוס עוז וא.ב.יהושע וגם יצחק קנז שהם בעשר או חמש עשרה שנים יותר צעירים ממנו.] יש אגב קווי דמיון בין סמי מיכאל ליוסל בירשטיין שהגיע מאוסטרליה ואני זוכר אותו הולך עם העדר של הצאן בשדות קיבוץ גבת. [נ.ב. מגי נכון תארתי את ההתמוגגות שלנו.? ובאופן מסודר להבדיל...לפחות הפעם.]

נתיבה - הזכרת את יוסל בירשטיין

אתה יודע שהוא מפליא לספר סיפורים בחוגי בית? הזמנו אותו לפני מספר שנים - העביר לנו ערב נהדר. מפליא לספר בסיפורי ירושלים ובשפה ציורית. יש עליו הרבה שנים, נסיון וחוכמת חיים.

נתיבה

New member
יוסל בירשטיין כתב ´במדרכות צרות´

ספר על הקיבוץ ישן למדי. וזה כשעוד היה בקיבוץ. שם כתב קטע אמיתי , על חבר שהיה בכסא גלגלים- שלימד גם את אשתי..אגב, ושבגלל מצבו הגופני לא היה יכול ל..והיה מביא את אשתו, [כמה אצילי] לעשות את מעשה האהבה עם חבר שלהם, ואפילו מחכה באוטו שהיה לו בגלל מצבו, ליד הכביש לעפולה. הסיפור היה וגם היום ידוע לכל האיזור. שלא אנקוב בשמו ומי שיודע יודע. כל זה הופיע בספר, ויוסל היה בצרות צרורות...הוא כנראה חשב שכולם יודעים ולא יעשו רעש. ואגב קיבוץ נען..שם היה חבר הסופר יגאל מוסינזון. כשכתב סיפור על איך המזכיר יצא לחפש מקום לבית הקברות..עשו לו ´חסמבה´...והוא נאלץ לעזוב את נען.

קניה

New member
יוסל בירשטיין איש מקסים../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif

שעד כמה זכור לי היה מופיע בפגישות בתיות ומספר סיפורים יפיפים ובתו היפיפיה היתה מציירת את כל מה שהוא מספר תוך כדי איש מקסים ובכלל משפחה מיוחדת.

נתיבה

New member
אני שותה ותפשתי התעטשות..פתאום

מה ריססת משהו..? אולי עם הפליטר של שקדי..? רואה לו היה לנו מצלמה מחוברת, היינו גם רואים לך..!

magy

New member
לא יצא לי להכיר את הפליטר

המרסס של שקדי.......
))))))))))

נתיבה

New member
זה נגד היתושים..מהרפת.! והלול.!

פעם בקיבוץ הצריפים היו ליד הלולים..והיו שם גם לא נעים להגיד...פשפשים.

magy

New member
אתה רציני מדי, נתיבה

בכדי להבין את ההלצה שלי......
)))))) ידעתי על מה אתה מדבר...וחיפשתי שעות תמונה של המרסס הנ"ל.... אבל בלי תוצאות..... יש רק מרססים חדשים........ אין יותר את המכשיר ההוא............הישן........של פעם......

MADAM BI

New member
מה שהיה הכי מרגש בתכנית על הגבעתרון

הוא ששקדי פתאום נכנס לפורום שלנו שם ואמר שאפשר לראות אותו בין חברי הגבעתרון דאז הבעיה שלא ידענו מי מהם הוא

magy

New member
למה בפורום שלנו , הוא לא כתב?

גם אנחנו רצינו לראות אותו..........

magy

New member
בקשר לפורום בעלי חיים

אילו הייתי נכנסת לשם.......הייתי שוכחת שגם הפורום הזה קיים. הולכת לאיבוד שם............בין החמודים........ ואף פעם לא נגמר לי .......להגיד לזכותם......שבחים ...... ועוד משהו........אתמול בערב, בערוץ שלוש....הייתה תכנית על דברים יוצאי דופן ..... משונים.....ומיוחדים....... אחד הדברים היה........אישה שסורגת סודרים, צעיפים, שמלות ועוד בגדים.....מצמר........ אבל איזה צמר???? לא של כבשים....... ולא צמר גפן..... מפרוות כלבים...... בהתחלה.....התחילה עם הכלב שלה......אספה את כל מה שנשר וסורק... העסק התרחב מאוד.......ואנשים מגיעים אליה עם חבילות גדולות של נשורת פרווה של הכלבים שלהם.......והיא סורגת.... לא רוצה לדמיין כמה היא גובה עבור זה....יש לה בבית נול..... היא צובעת.....את הבגדים ...ובעלי הכלבים......לובשים את הבגדים......המחממים....כאילו הכלב על גופם......

שקדי, בגבעתרון

שר בחור שהיה איתי בצופי רמת-גן לא יודעת אם עדיין אבל בוודאי בשנים קודמות מעניין מה קרה לו

למעלה