ערוץ 3

ערוץ 3

24 שעות ביממה. אבל אין מה לראות!!!! או שהכל בשידורים חוזרים או שזה משעמם!! כבר אין לי מה לעשות בלילות... עברתי על כל המשחקים שלי. התחלתי בשנת 80 עם איזה משחק עתיק מאוד ועברתי ל2000 עם המשחק הכי חדש שקניתי. אבל עדיין אין מה לעשות!!! סרקתי את כל הערוצים אחד אחרי השני (כולל המצרי והירדני) ואין מה לראות!!! ולמה ערוץ 3 לא משדרים משהו מעניין??? הצילו!!!

aphrodite

New member
משעמם לך בטירוף אני רואה..

יש לי דווקא בשבילך תחליף מענין,מענג,מפנק,מטריף חושים והכרחי במקום ערוץ 3........שינה.

סיימתי ללמוד

כל מה שנשאר לי זה כמה ימים מרוכזים 3 מבחנים (או 4 לא זוכר) והבגרויות. אין לי יותר בית ספר.

aphrodite

New member
פני ירוקות מקנאה!!!

תרשה לי לשאול שאלה מטופשת לחלוטין:איך ההרגשה להיות אחרי זה?

עצובה

אני מתגעגע להתעלל במורים ובאנשים תמימים שעוברים במסדרונות. רק אחרי שעוזבים מבינים עד כמה זה חסר :-(

aphrodite

New member
אולי תצטרף לדיון המרתק שלנו?

אני לא מבטיחה שלא תשתעמם אבל תאדוק. תדפדף לעמוד 2.

ערוץ2 ? הערוץ השני אתה מתכוון?

תגיד שם ולא מספר. כי אצלי ערוץ 3 הוא בכלל 64 וערוץ 4 הוא 67. ב1-4 אין כלום.

שאלה מעניינת

אבל מכיוון שהטלוויזיה בסלון מתה והוידיאו בחדר של ההורים שישנים בלילה אני לא ראיתי בלילה טלוויזיה כבר שבוע מה שאני לא עושה גם ככה... בשביל זה אני בונה לעצמי ספריית וידאיו בבית....כל הסרטים שאתה הכי אוהב ואז תעשה מרתונים... גם זה רעיון לא?

אני לא צופה בטלויזיה...

אבל רועי מכריח אותי לצפות בטלנובלה הישראלית הזו כדי שנוכל לצחוק על זה יחד, והוא פשוט לא מבין שאין לי זמן!!! אם שמתם לב גם כבר אין לי ממש זמן להכנס לאינטרנט (האם זה אומר שתקופת חסרות החיים תמה?), אז בטח שלא טלוויזיה, אני כבר לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שצפיתי בטלוויזיה. למען השם, אתה גר עכשיו בתל-אביב, בסופ``ש בעיקר, ואתה חושב על ערוץ 3?!?! צא החוצה, לך ללונה פארק עם החברה, סע לפיקניק ביער בראשית בר``ג, לך להופעות, תכתוב משהו על הגיטרה, לך לשופינג, תקרא ספר מעניין, יש כ``כ הרבה יותר דברים מענינים מקופסה גורסת תאי מח. think floyd מיכל

למעלה