ערוץ 24

YanivYair

New member
ערוץ 24

מישהו רואה את הערוץ הזה? אני רואה אותו דיי הרבה ומאוד מסקרן אותי למה אין קליפים של נטאשה? רק מסמרים ונוצות של מיכה ואוהבת לא אוהבת של ארקדי. אני יודע על עוד קליפים ודברים בסגנון שיש להם השאלה למה הם לא משודרים? למישהו יש מושג???.מישהו שם לב לזה גם כן?

exit_from_here

New member
אממ

לדעתי הבעיה היא שנטאשה עצמה לא הכינה קליפים,הקליפים שאני ראיתי של נטאשה זה מהופעות בערוץ 1 וכו',וערוץ 1 לא מסכים למכור את הקליפים וההופעות שלו.

YanivYair

New member
להתחיל לספור?

נרקומנים. ארקדי לבד מטל ברמן. מיכה מאותה הופעה שנלקח ממנה מסמרים ונוצות. עשי לי את המוות עם אלפנט בחדר ההקלטות שלא לדבר על הודעת האיחוד בלילה גוב והרשימה עוד ארוכה......

P o M i K i

New member
ערוץ 24 מיתמקד יותר במוזיקה ישראלית

חדשה... סתכלו שגם משינה אין, חוץ מהשיר החדש שלהם "משהו קטן וטוב"

YanivYair

New member
חדש לי

שכנסיית השכל, מוניקה סקס, זקני צפת, פורטיס, דו תורן וכו' וכו' נחשבים לחדשים . ואני לא מדבר על התקליטים החדשים שלהם, אלא על הישנים והמקבילים לתקופה של הנטאשות .

P o M i K i

New member
הם ממשיכים להוציא שירים

לאומת החברים של נטאשה שהיתפרקו ויצאו בקרירת סולו, מה שבעמת מוזר זה שלברי סחרוף יש קליפים כימאת לכול השירים בשתי הדיסקים הראשונים שלו והם כימאת לא משדרים אותם... בכול מיקרה בקשר לקליפים, להרבה להקות בלי הרבה כסף הם עושים קליפים באולפן, ככה בישביל שהיה להם מיגוון של שירים לשדר כול הזמן בלי שזה יותר מידי יחזור על עצמו... אז סתכלו טוב ותראו שיש המון קליפים שמצולמים באותו אולפן אולי תאורה קצת שונה, אבל לרוב האומנים הפחות מוכרים שם יש קליפים דומים...

exit_from_here

New member
תגובת קוטנר:

ואני מצטט "לחברים של נטאשה יש קליפ אחד בלבד (נרקומנים) והוא משובץ".

exit_from_here

New member
אם כבר קליפים,

כבר הרבה זמן חשבתי על סרט על רדיו בלה בלה,סטייל the wall,יכול להיות נחמד לא?

YanivYair

New member
אולי זה קשור

בכל מקרה בשעה לילה מאוחרת הופיעו סוף סוף הנטאשות עם נרקומנים המדובר וארקדי בקליפ שעדיין לא שובץ , שקי איגרוף.כן ירבו ...יש קשר לשיחה עם קוטנר??? בקשר להצעה שלך הועלה בזמנו רעיון להעלאת מחזה המסוסס על סיפור התקליט בתיאטרון ב"ש רעיון שמשום מה ניגנז.

שאלה טובה...

חבל שאין לנטאשה קליפים... אני מקווה לראות את נרקומנים...

למעלה