ערוץ 24 ועוד שאלה

erezb1

New member
תודה דנה

אני אתחיל מחר. למרות שכבר שלחתי פקסים לכולם, אני אנסה לשווק עצמי בטיפה יותר אגרסיביות. כנראה שמחר אני אטייל בין משרדים. יום כתום ארז

erezb1

New member
ערוץ 24 ועוד שאלה

שלום לכולם אני חדש פה ורציתי להגיד שאני שמח שמצאתי אתכם. יש לי שתי שאלות. הראשונה דיי פשוטה, אני מחפש מידע על ערוץ 24, קצת פרטים, מי נגד מי (או מי בעד מי), איפה הם ואיך אפשר ליצור איתם קשר. אחרי שמתרגלים למצא הכל באינטרנט, קצת מוזר לי שאין להם אתר. ונעבור לשאלה השניה. אני מחפש עבודה בתחום של וידאו, תלת מימד ואפקטים ומשום מה לא ראיתי הצעות בתחום. עברתי על כל לוחות העבודה (כולל ICE), לא דובים ולא סולר. אם מישהו יודע איפה אפשר לחפש עבודה בענייני וידאו (ובכלל בתחום), אני מזמין לבירה. שיהיה יום כתום ארז

ophelya

New member
פשוט שלח קורות חיים

אמנם אני לא ממש מהתחום. אבלעבדתי בחברת "פוסט". מתיעה לך לשלוח קורות חייםל JCS-POST PRODUCTION או לגרויטי וכאלה פשוט תירה לכל הכיוונים. אל תחכה למודעות דרושים. בהצלחה

erezb1

New member
ומי את/ה חושב/ת שמלביש את המלך ?

פעם בחודש אני נכנס לדפי זהב באינטרנט, ולפי סיווג מקצוע מתאים (בתי פוסט,אינטרנט, משרדי פירסום...), שולח קורות חיים לכולם. בלי לשאול אם בכלל צריך. לא קל עם הקטע של הנסיון. הייתי מוכן לעבוד אפילו בתור שומר (מסך), אם היו נותנים לי. כל מה שנשאר בנתיים זה לשבת בבית ולעבות את התיק עבודות. ודרך אגב, הכותרת לא קשורה לכלום ארז

erezb1

New member
הייתי ונבהלתי

בעולם שאתר תדמית לאינטרנט לא עובר את ה 1000$, והמדיום הזה הוא אחד החשובים, קשה היה לי להאמין שזה האתר שלהם , אבל זו כמובן, רק דעתי. ולעניינן שלשמו התכנסתי, danchen, אם אתה יכול גם לכוון אותי לאותם אתרים, זרקת לאוויר, אז תרשה לי לתפוס בשתי ידיים. תודה על הכל ארז

למעלה