ערוץ 2 ?? מישהו ראה

מצב
הנושא נעול.

omer landau

New member
ערוץ 2 ?? מישהו ראה../images/Emo13.gif

ערוץ 2 ?? מישהו ראה

הרגע הייתה כתבה בערוץ 2 על הרכבת תקציב ה 24 ראו קליפים קצרים של רכבות ודיברו על זה שהרכבת בעבר לא השתמשה נכון בתקציב שלה ומשקד האוצר שכר חברה בינלאומית שתתן ביקורת על פעולות הרכבת אביתר...עמד כתב ליד התחנה שלך וראו את עבודות הבנייה ברקע וכמו כן הדמייה של תחנת נתבג אבל בקליפ ראו רכבת נוסעת אני מקווה שהפעם הרכבת תשתמש באופן יעיל בתקציב שלה ותצמח קצת

אוהד11

New member
ראיתי את הכתבה ואת השרים הזחוחים

ערוץ 2 ?? מישהו ראה

הרגע הייתה כתבה בערוץ 2 על הרכבת תקציב ה 24 ראו קליפים קצרים של רכבות ודיברו על זה שהרכבת בעבר לא השתמשה נכון בתקציב שלה ומשקד האוצר שכר חברה בינלאומית שתתן ביקורת על פעולות הרכבת אביתר...עמד כתב ליד התחנה שלך וראו את עבודות הבנייה ברקע וכמו כן הדמייה של תחנת נתבג אבל בקליפ ראו רכבת נוסעת אני מקווה שהפעם הרכבת תשתמש באופן יעיל בתקציב שלה ותצמח קצת
אך את הדבר הכי חשוב לא שאל הכתב: מדוע מחירי הנסיעה ברכבת יקרים לעומת האוטובוסים ?! מדוע, לדוגמה, נסיעה מת"א לראשל"צ עולה פי אחד וחצי לעומת אוטובוס ? כך גם לגבי חיפה-ת"א ות"א-ב"ש ועוד יעדים !

omer landau

New member
שאלה בנושא...

אך את הדבר הכי חשוב לא שאל הכתב: מדוע מחירי הנסיעה ברכבת יקרים לעומת האוטובוסים ?! מדוע, לדוגמה, נסיעה מת"א לראשל"צ עולה פי אחד וחצי לעומת אוטובוס ? כך גם לגבי חיפה-ת"א ות"א-ב"ש ועוד יעדים !
שאלה בנושא...
לכל המבינים בנושא... אני אקח לדוגמא את קו תל אביב כפר סבא הרכבת של 8:48 בבוקר עד לתל אביב ההגנה איך הרכבת מתמחרת את הכרטיסים?? האם היא כוללת הוצאות כלליות של דברים שלא קשורים בקו זה בטח כן אבל כמה עולה סך הכל עד לאגורה האחרונה להפעיל את הרכבת הזאת האם עשו חישוב כזה ברכבת או שהם מסתמכים על כללי מחירי עובדים לחודש עלות דלק חודשית תיקונים ... מעניין אותי לראות כזה דבר

כן. ראיתי. הוא העתיק ממני את הזוית

ערוץ 2 ?? מישהו ראה

omer landau

New member
../images/Emo6.gif חוצפןןןן דמיינתי רכבות

חוצפןןןן דמיינתי רכבות
חולפות מאחוריו נכון שתיהיה אחת לשעה אבל עדיין אני חושק בהדמייה של נתבג למה הם לא מעלים לאתר שלהם גלריות בוא לא נדבר על קטעי וידאו שזה יקרה עוד ...... איזה יופי הליקוי ירח זה דבר כזה מדהים אני אוהב את הקשור לזה ויש תעופה בחקירה בנישנל גיאוגרפיק מומלץ לראות סדרה ממש יפה כל יום שלישי ב 11

מצב
הנושא נעול.
למעלה