ערוץ 2 מהר

ranzz

New member
אמממ

אבל פי כמה וכמה בעת שיחה. ו-ה-כ-י הרבה כשהוא מנסה להינעל על הרשת ולא מצליח (זה גם הורג את הסוללה יותר מאשר שיחה).

segman1

New member
עוד כמה הסברים

טוב נתחיל מהם גלי רדיו - גלי רדיו הם גלים אלקטרומגנטיים (שזה בעצם סוג של אנרגיה) והיא מועברת בצורת גל של שדות חשמליים ומגנטיים. את הגלים מאפיינים לפי תדירות ועוצמת גל. גלים אלקטרומגנטיים שדירותם נעה בין100kHz לבין 300GHz נקראים גלי רדיו. מהי קרינת רדיו - קרינת רדיו היא קרינת אלקטרומגנטיית באנרגיה נמוכה (כמו שכתבתי למעלה) ואין לה יכולת יינון (לגרום שינויים לחומר הנחשף אליה). אנרגייה זו נמוכה יותר אפילו מקרינת האור (הנראת לעין) ומקרינת חום. אז עם גלים מתאפיינים לפי תדרות ועוצמה במה משתמשים בארץ - אתרי השידור של הרשתות בארץ משדר 800-960mhz (תלוי בחברה). ורק שתבינו שעד עכשיו אין אף-מחקר שמראה בוודאות שהקרינה מהמכשירים הסלולריים מסוכנת. סגמן

segman1

New member
אבל

בגלל השימוש הרב במכשירים ובגלל שהיום פזורים יותר מ-5000 אנטנות סלולריות בארץ ובגלל שהחשיפה היא תמידית אז זה מזיק.

d@r121

New member
יופי גם ככה אני היפוכנדר בקשר לזה

ומפחד להתקרב אליו, כי לכו תדעו מתי זה ייפלוט קרינה, אז בכלל עכשיו, בקיצור די לדבר תקתקו SMS או MMS

Pinkas XL

New member
השאלה איפה אתה מעדיף את הסרטן שלך..

בראש או במקום אחר

brunu

New member
../images/Emo7.gif

בעעע יש משהו מסוים לגביי ברזל? יענו אנשים עם ברזלים בגוף?

Pinkas XL

New member
אתה מתכוון לנשים גדולות חזה ../images/Emo35.gif

ממש אין לי מושג...

megahertz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

M00sad

New member
../images/Emo124.gif סרטן לא תקבלו מה-../images/Emo56.gif

זה יהיה בגלל כל השעות שאתם מבלים מול מסך המחשב + חימום הביצים שלכם ליד המארז עם המעבדים המהירים שלכם... אתם עוד תראו שאני צודק
כֹּה אמר MOOsad
מואהאהאהאה

למעלה