ערוץ 2 באינטרנט

Michal7

New member
ערוץ 2 באינטרנט

להלן קישור לערוץ 2 באינטרנט.
יום נעים, מיכל פניקס, אריזונה

../images/Emo51.gif מיכל../images/Emo70.gif

זה משדר כל הזמן באופן קבוע? ובאותו נושא, אולי כדאי שנפתח בשרשור תחנות רדיו וטלויזיה מהארץ בשידור ישיר, כדי שאוכל להכניס הכל לקישורי הפורום. בשבועות האחרונים היו כאן כמה וכמה קישורים, אשמח אם תשרשרו לכאן.

Michal7

New member
אני לא יודעת אם זה קבוע

אבל עד עתה זה נראה ככה (אני צופה בזה עכשיו, וזה כולל אפילו את הפרסומות ...) יום נעים, מיכל פניקס, אריזונה

gozala

New member
מיכל שיגעון של דבר ו-../images/Emo51.gif

אני כבר שולחת את הקישור מסביב לגלובוס. שוב -
אם גם לערוץ אחד יש כזה דבר יהיה נהדר. כשיושבים בחו"ל ושומעים רדיו זה כבר נפלא, טלויזייה? אין מילים!

liat129

New member
רעיון מצויין עדי,

אני מאוד מעוניינת לקבל לינקים לתחנות רדיו שוות (אגב לא רק מהארץ, אפשר ורצוי גם מארה"ב) כי בזמן האחרון אני פשוט לא מצליחה לשמוע את התחנות מהארץ (זה על buffering כל 15 שניות בערך..)

ורק אני ../images/Emo182.gif

יש לי בעיה במחשב שלי, ובגללה גם Windows Media Player וגם Real One Player לא עובדים לי
כנראה שלא יהיה לי מנוס מלפרמט את כל הדיסק, ואני חוטפת חררה רק מהרעיון...

הצעה ידידותית

תעברי ל- Windows 2000 Professional (אם עדיין לא שידרגת). Windows XP Professional גם יציב, אבל מנופח לאללה (בלי תמורה משמעותית).

liat129

New member
הי מיכל,

אני משום מה לא רואה(אולי כי עכשיו בערך 3 לפנות בוקר בארץ..) את יכולה לשלוח את הכתובת המדוייקת כדי להוסיף לפיבוריט?? תודה..

Michal7

New member
זו הכתובת כפי שמצאתי.

http://192.117.122.35/live מיכל פניקס, אריזונה

shiri boston

New member
אל תתלהבו יותר מידיי...

אני נותנת ללינק הזה להחזיק עד מחר! או גג עוד שבוע. לא יכול להיות שיחזיק יותר... ערוץ 2 יכול לתבוע את החברה שדרכה הלינק מועבר (רמז... זאת חברת מחשבים).

ליילה

New member
אוי , כמה עצוב...

רק אני, חולת טלויזיה שכמותי, שאין דבר שהיה משמח אותי יותר מאשר לראות עכשיו קצת ערוץ 2, לא יכולה לראות...
אני קוראת את השרשור שלכם, ומלקקת את השפתיים בהנאה, אבל לראות... נאדה... זה כנראה כי אין לי חיבור מהיר
יכול להיות
איזה דיכאון....

אל תהיי עצובה

קודם כל עכשיו כל מה שרואים זה המסך עם הפסים הצבעוניים. ושנית, הנה סיבה מצויינת לארוז את עצמכם בסופשבוע ולעשות טיול לכאן.

shiri boston

New member
איזה פסים צבעוניים?? היה קונצרט

קונצרט ועכשיו יש סרטים מצויירים לילדים.

Doctor Evil

New member
גם אני לא מצליח.. ../images/Emo7.gif

בהתחלה רק שמעתי סאונד, אז הורדתי update של המדיה פלייר. עכשיו זה בכלל לא מצליח לפתוח את הקובץ... מה עושים?!

depechemode

New member
הוא פותח לך חלון

שאומר שהוא לא הצליח לפתוח את הקובץ, maybe corrupt?

למעלה