ערוץ 2 או ביפ

רינת4

New member
לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!

בלי באפי חיי יהיו חסרי תוכן ומשמעות... זה כולל גם את אנג´ל? אני שמחה להודיע,שהחל מיום ראשון באים להתקין אצלי כבלים(כמובן שדיגיטל)ואני אצטרף לאלו שיכולים לראות פרקים ישנים של באפי(יש!). מישהו יכול להגיד לי בבקשה באילו שעות זה משודר,ואיזו עונה? תודה.

למה בלי?

אני מבינה את הרגשת החוסר-באפי שלך, אבל (ומצטערת אם אני נשמעת כמו מורה עכשיו..) אם רוצים אז יכולים. אם אתה באמת רוצה באפי אתה תשיג את זה, חסרות דרכים?.. היא בסך הכל היתה די מציאותית.. אתה באמת רוצה לבזבז שנה עכשיו על לחכות שבאפי תשודר בסטאר וורלד? במיוחד שזה לא ´באפי´ ישודר אלא ´באפי המאוד מאוד מצונזרת´ תשודר, אם היא תשודר. אז מה זה שווה לך בכלל? ואל. ואל.

רינת4

New member
יש בדיגיטל

אינטרנט מהיר,נכון? אז לא תהיה לי בעיה להוריד את הפרקים...

רינת4

New member
אני יודעת,אבל

אני והוא באותה סירה... גם אני אצטרך לחכות,ואם הם יצנזרו הכל, אז זה יהיה ממש מבאס לחכות ובסוף להתאכזב. אבל זה לא מעצבן לראות פרקים על מסך של מחשב? אני מניחה שזה יותר טוב מכלום...

Idomania

New member
הנה משהו אופטימי..

אוקיי בפרומו לפרק האחרון של העונה החמישית בסטאר כתוב season finale זתומרת סיום עונה ולא סיום הסדרה אז מי אולי בכל זאת תראה את העונה השישית והמצונזרת בסטאר וורלד

כי הסדרה לא הסתיימה!

היא לא הסתיימה, אולי בסטאר וורלד מסיימים לשדר את העונות שלה, אבל היא לא הסתיימה. אני לא רואה את הטעם לצפות, או אפילו לקוות לעונה שישית בסטאר וורלד. כמו שאמרתי, גם אם היא תהיה, הם יהרסו, במובן של השמדה חסרת תקנה.. לא רואה איך אפשר להבהיר את זה יותר. ואל.

Idomania

New member
אני מבין!!

רק אמרו פה שבפרומואים אמרו שבגלל לא אמרו סיום עונה כנראה שסטאר לא ישדרו את העונה השישית... קיצר אני מבין בדיוק למה את מתכוונת ראיתי את העונה השישית ולפי מה שאני מכיר את סטאר הם יכולים לקצץ את הפרקים בטירוף! אבל בכל זאת עדיף מעט מכלום...

Mr Freeze

New member
בקשר לפרומו (ללא ספויילרים)

גם אני הופתעתי מהמהפך בגישה. אתם יודעים מה אני חושב? אני חושב שלא רק אנחנו תפסנו את נוסח הסיסמא "הפרקים האחרונים של באפי..." כחשוד. אני מעריך שבאפי היא סדרה נצפית מאוד במדינת היעד הודו (בכל זאת, עונה חמישית, פרק זמן כמעט קבוע בין עונה לעונה...). ההודים אולי פחות פתוחים, אבל הם לא טיפשים. משהו אומר לי שכמה מעריצים הפציצו אותם בטלפונים (זה מה שכל מעריץ ישראלי היה עושה, לא?). נחכה ונראה. בכל מקרה, כפי שנאמר - עונה 6 בסטאר לא שווה כלום. יותר מדי יצונזר. בר.

idan3k

New member
באמת מהפך חשוד... ביותר...

הפרקים האחרון של באפי, הפרקים האחרון של באפי ככה 3 שבועות... ופתאום - פרק סיום העונה. באמת יכול להיות שמשהו השתנה בזמן הזה... אבל עדיין זה לא אומר כלום. יכול ליוהת שישדרו ויכול להיות שלא...

trilliane

Well-known member
מנהל
יותר טוב כלום מכמעט

וזה משפט שממש נכון בהקשר הזה. אתה רוצה לראות סדרה מסורסת? לדעת שהתכוונו להראות לך משהו אחד, ואתה בעצם צופה במשהו אחר? מה טוב בזה? זה יגרום למי שיצפה בזה לא להבין חצי מהעונה, כל החוויה נהרסת... כמו לראות רק חצי סרט, או לראות סרט עם סצינות חתוכות... איך זו יכולה להיות חוויה טובה? זה רק הורס את מה שאתה רואה, הרבה יותר גרוע מאשר לא לראות בכלל. אם ג´וס והכותבים התכוונו להראות לנו משהו מסויים והתערבו להם מבחוץ וערכו להם את הפרקים מחדש, זו כבר לא אותה באפי, זה משהו אחר. אז בעונה 5 זה היה צינזורים עוד יחסית נסבלים, אבל בעונה 6 אני פשוט לא רואה איך זה יהיה נסבל אם הם ימשיכו את הצנזורים לפי אותה מדיניות. בלאו הכי ייקח להם לפחות חצי שנה לשדר את עונה 6, אז עדיף כבר לנסות להשיג אותה בכל דרך אחרת, ורק לא לראות אותה בסטאר. זה פשוט לא שווה את זה (אגב, העונה עצמה לא כזו עונה טובה, בעיני רבים היא העונה הכי פחות טובה של באפי, ואני נוטה להסכים, לפחות חלקית). ולמי ששאלה האם לא מעצבן לראות פרקים על המחשב - לא, ממש לא. למה שזה יהיה מעצבן? בפרט כל עוד יש לך מחשב מספיק חדש ומהיר שיכול להריץ פרקים באיכות טובה כמו שצריך, וצג מספיק גדול שנוח לצפות בו (אגב, יש הרבה אנשים שיש להם אפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה, אם ממש רוצים). כשאת רואה פרקים על המחשב, את רואה אותם בקצב שלך, יכולה לעצור בכל שניה, להעביר אחורה או קדימה בקלות... אין פרסומות מעצבנות... אפשר להעלות במקביל את התסריט של הפרק, ואם יש מילים לא מובנות באמצע, לעצור רגע ולבדוק מה הם אומרים שם (עשיתי את זה לא מעט פעמים). מאד נוח, לפחות לדעתי האישית.

למעלה