ערוץ 13 צריך להכין לוח שידורים ולרשום שם מתי השידורים שלו נועדו לצופים מטומטמים ומזוכיסטים

evglev1

Well-known member
מנהל
ומתי יש שם רגע של שפיות.

אחרת הוא יזרק לפח סופית.
את זה יעשו טוב עיתון הארץ (בהפוך על הפוך). עיתון הארץ קראו לצפות על החדשות על המלחמה עם איראן בזמן המלחמה רק בערוץ 13 כי רון דבורין בערוץ 12 מתלהב מצה"ל לא פחות מהשדרנים של ערוץ 14 אז לא מי שרוצה לשמוע את האמת שלא ישמע לא את השטויות של ניר דבורין ולא את השטויות של שמעון ריקלין אלא רק את הניתוח האובייקטיבי של רביב דרוקר.

רוב הזמן נח

Well-known member
את זה יעשו טוב עיתון הארץ (בהפוך על הפוך). עיתון הארץ קראו לצפות על החדשות על המלחמה עם איראן בזמן המלחמה רק בערוץ 13 כי רון דבורין בערוץ 12 מתלהב מצה"ל לא פחות מהשדרנים של ערוץ 14 אז לא מי שרוצה לשמוע את האמת שלא ישמע לא את השטויות של ניר דבורין ולא את השטויות של שמעון ריקלין אלא רק את הניתוח האובייקטיבי של רביב דרוקר.
לערוץ 12 יש את המטומטמים שלהם.

ובכלל, מעניין אם בשבכ פתחו בחקירה בשביל לבדוק הסתננות של גורמים זרים לערוצי התקשורת. או כאלה שגורמים זרים מפעילים אותם.

כי לצופה הרגיל זה מידי פעם נראה שמי שמדבר שם מקבל כסף מאירן או מכל מיני גורמים זרים באירופה.

כרמיזן

Well-known member

"הניתוח האובייקטיבי של רביב דרוקר" :ROFLMAO:
האם הגעת כבר לתחתית?
תן לנו אזהרה מוקדמת, פוש צבע אדום....

evglev1

Well-known member
מנהל
"הניתוח האובייקטיבי של רביב דרוקר" :ROFLMAO:
האם הגעת כבר לתחתית?
תן לנו אזהרה מוקדמת, פוש צבע אדום....
נתתי, זה מה שטען השטיימר הידוע בשם זוועתון הארץ, לא אני, שעיתונאי שטיימר התלונן על פטריוטיות יתר של ניר דבורין שהוריד אותו לרמה של שמעון ריקלין כי ניר דבורין מפרגן לצה"ל במלחמה עם איראן מה שלא תואם לאג'נדה של זוועתון הארץ.

כרמיזן

Well-known member
נתתי, זה מה שטען השטיימר הידוע בשם זוועתון הארץ, לא אני, שעיתונאי שטיימר התלונן על פטריוטיות יתר של ניר דבורין שהוריד אותו לרמה של שמעון ריקלין כי ניר דבורין מפרגן לצה"ל במלחמה עם איראן מה שלא תואם לאג'נדה של זוועתון הארץ.

מה הקשר בין תגובתך לבין הודעתי?
יש פותר לחידה?

כרמיזן

Well-known member
כי הדעה החיובית על דרוקר היא לא שלי אלא של כתב עיתון הארץ.

ולמה אתה מביא את דעתו הפסיכוטית של עיתון הארץ?
ברור לי שזה מתוך הסכמה איתו, לא ראיתי שום גועל מהדברים שהבאת.

evglev1

Well-known member
מנהל
ולמה אתה מביא את דעתו הפסיכוטית של עיתון הארץ?
ברור לי שזה מתוך הסכמה איתו, לא ראיתי שום גועל מהדברים שהבאת.
הבאתי את דבריו כהפוך על הפוך שמה שהוא ממליץ לצפות בערוץ 13, זה דברים שאין לצפות בהם.

למעלה