רוב הזמן נח
Well-known member
ומתי יש שם רגע של שפיות.
אחרת הוא יזרק לפח סופית.
אחרת הוא יזרק לפח סופית.
את זה יעשו טוב עיתון הארץ (בהפוך על הפוך). עיתון הארץ קראו לצפות על החדשות על המלחמה עם איראן בזמן המלחמה רק בערוץ 13 כי רון דבורין בערוץ 12 מתלהב מצה"ל לא פחות מהשדרנים של ערוץ 14 אז לא מי שרוצה לשמוע את האמת שלא ישמע לא את השטויות של ניר דבורין ולא את השטויות של שמעון ריקלין אלא רק את הניתוח האובייקטיבי של רביב דרוקר.ומתי יש שם רגע של שפיות.
אחרת הוא יזרק לפח סופית.
לערוץ 12 יש את המטומטמים שלהם.את זה יעשו טוב עיתון הארץ (בהפוך על הפוך). עיתון הארץ קראו לצפות על החדשות על המלחמה עם איראן בזמן המלחמה רק בערוץ 13 כי רון דבורין בערוץ 12 מתלהב מצה"ל לא פחות מהשדרנים של ערוץ 14 אז לא מי שרוצה לשמוע את האמת שלא ישמע לא את השטויות של ניר דבורין ולא את השטויות של שמעון ריקלין אלא רק את הניתוח האובייקטיבי של רביב דרוקר.
את זה יעשו טוב עיתון הארץ (בהפוך על הפוך). עיתון הארץ קראו לצפות על החדשות על המלחמה עם איראן בזמן המלחמה רק בערוץ 13 כי רון דבורין בערוץ 12 מתלהב מצה"ל לא פחות מהשדרנים של ערוץ 14 אז לא מי שרוצה לשמוע את האמת שלא ישמע לא את השטויות של ניר דבורין ולא את השטויות של שמעון ריקלין אלא רק את הניתוח האובייקטיבי של רביב דרוקר.
נתתי, זה מה שטען השטיימר הידוע בשם זוועתון הארץ, לא אני, שעיתונאי שטיימר התלונן על פטריוטיות יתר של ניר דבורין שהוריד אותו לרמה של שמעון ריקלין כי ניר דבורין מפרגן לצה"ל במלחמה עם איראן מה שלא תואם לאג'נדה של זוועתון הארץ."הניתוח האובייקטיבי של רביב דרוקר"
האם הגעת כבר לתחתית?
תן לנו אזהרה מוקדמת, פוש צבע אדום....
נתתי, זה מה שטען השטיימר הידוע בשם זוועתון הארץ, לא אני, שעיתונאי שטיימר התלונן על פטריוטיות יתר של ניר דבורין שהוריד אותו לרמה של שמעון ריקלין כי ניר דבורין מפרגן לצה"ל במלחמה עם איראן מה שלא תואם לאג'נדה של זוועתון הארץ.
כי הדעה החיובית על דרוקר היא לא שלי אלא של כתב עיתון הארץ.מה הקשר בין תגובתך לבין הודעתי?
יש פותר לחידה?
כי הדעה החיובית על דרוקר היא לא שלי אלא של כתב עיתון הארץ.
הבאתי את דבריו כהפוך על הפוך שמה שהוא ממליץ לצפות בערוץ 13, זה דברים שאין לצפות בהם.ולמה אתה מביא את דעתו הפסיכוטית של עיתון הארץ?
ברור לי שזה מתוך הסכמה איתו, לא ראיתי שום גועל מהדברים שהבאת.
הבאתי את דבריו כהפוך על הפוך שמה שהוא ממליץ לצפות בערוץ 13, זה דברים שאין לצפות בהם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.