אמור לעלות מחר לאוויר. הפרסומות צועקות. מזכירות. איש לא ידע על גופת הגבר והאשה שיימצאו היום על המדרכה ברחוב יפו בירושלים. איש לא יודע עם 10 יעלה לאוויר.
לא יודעת מה לחשוב, בזמנים נורמליים הייתי חושבת : איזה כיף עוד אופציה לזיפזוף, אבל היום.... ובכלל בזמן האחרון.. הכל מתגמד מול המצב הנורא שאנו חווים. חשוב לי להאמין שפעם יהיה טוב.... ערב טוב עיניים, ערב טוב לכל מי שיציץ לפה, נראה לי שכולם נדמו, הכל נראה כל כך מגוחך - אל מול המצב...
כלל מיספר אחד: קודם-כל לקרוא. כלל מיספר שתיים: לקרוא שוב. כלל מיספר שלוש: ואם קוראים ולא יודעים מה לחשוב - אז יש לקרוא שוב. אולי פתאום יבוא כן מה לחשוב. כלל מיספר ארבע: לחשוב שוב. שאלה לדוגמה שמותר לחשוב עליה: למה פתאום צויין דווקא ערוץ 10 האמור לעלות מחר - ולמה צויינו בהקשר הזה הגופות שנמצאו היום על המדרכה - ולמה צויין שפתאום לא ברור אם הם יעלו מחר לאוויר - דווקא כשלכאורה יש להם חומר "טוב" לדווח עליו. רק לאחר מכן לקפוץ עם סתם קלדנות על זיפזופים וסתם "ערב טוב". מחר הכל כבר יהיה ברור לך. נא ראי בכך בינתיים חצי תשובה לדברים שרשמת לי אתמול בעניין הקלדניות, קלדניות, קלדניות אדמדמות, קלדניות. אני חייב לך עוד חצי תשובה.
גם קצה קצהו של רמז, על כל הנסיונות שלא לחשוף פרט מיותר טרם עת, מדליק אצלך נורות אדומות, או כלניות או קלדניות,,,, זה אולי ההסבר להודעה הסתומה (ואולי מבלבלת) שכתבתי למעלה,,,,,
אתה מחפש בכח מלחמות? ירדת מטרה10 ואתה מחפש אובייקט חדש לריב איתו. מה כל הקישקוש הזה שרשמת למעלה! באיזו זכות אתה מנסה להכתיב לי איך ומה לכתוב? מה זאת האובססיה הבוערת בך להוכיח השכם והערב עד כמה אתה חכם וידען..? אותי, כל השפרצות "הידע" ממקלדתך כלל לא מרשימות, והאמת - משעממות !
לא אטרח להשיב לך את כל מה שבאמת מתבקש להשיב, כי עדיין נראה לי שאת מתלוצצת כשאת מניחה שהיה עולה בדעתי לנהל איתך איזו מלחמה (ולמרבה ההלצה את גם סבורה שצריך הרבה כוח בשביל לחפש את זה...). את בוודאי גם מתלוצצת כשאת טוענת שאני כביכול מנסה להכתיב לך מה לכתוב - כשלמעשה יעצתי לך בדיוק את ההיפך: מה כדאי לך ל א לכתוב - ולמה. את בוודאי גם מתלוצצת כשאת מאמינה לרגע שהאובססיה הבוערת שלי נועדה להרשים דווקא אותך - מוזר: מעולם אפילו לא עלה בדעתי שאת בכלל קוראת את ההודעות שלי, ומכל מקום אזכיר שוב: כל הודעה שלי מיועדת בדיוק לאותו מי שאני משיב לו - לא לאף אחד אחר, וכל הנכנס אליה עושה זאת על אחריותו. לכן, את גם בוודאי מתלוצצת כשמצד אחד את טוענת שההשפרצות שלי משעממות אותך - אפשר לחשוב שאני עצמי חשבתי לרגע שהן עשויות בכלל לעניין אותך - בקיצור: את בוודאי מתלוצצת כשאת אומרת שאת משתעממת מהן - כאשר מצד שני - באותה נשימה - את גם נכנסת אליהן למרות השיעמום - שאם לא כן - מהיכן את לוקחת להגיד כל מה שאמרת עליהן?! אז בואי נחסוך את הויכוח המיותר: מראש אני מוכן לקבל דווקא את האובססיה הבוערת בך לשרבט את כל מה שעולה בדעתך - מה שהגדרתי כקלדנות מילים סתם לעומת כתיבה - חבל רק שנעלם מעינייך פרט אחד קטן: שאחרי הכל - ולמרות הוותק המרשים שלך - את נמצאת כאן בפורום ציבורי עם כותרת מוגדרת של נושא - ולכן, כל מה שקשור דווקא לאקטואליה-הקטנה-של-ההווה האופפת אותך - כמו למשל: כל ה"קמתי-התלבשתי-התרחצתי", "הלכתי-חזרתי", וכיוצ"ב ליהוגי סרק חסרי תוכן בלי שנובע מהם שום ערך מוסף הקשור לנושא הפורום - נו טוב, איך להגיד את זה בעדינות: מה שטוב לצ´ט צדדי חסר ערך - אינו בהכרח מתאים לפורום עצמו. עובדה שהתפוז הזה דאג לטכנולוגיה משופרת ביותר כדי שיהיה אפשר לנהל את כל הקישקושים הבטלים האלה בפינה אחרת של האתר. אפילו ה ם הבינו שאת מסד הצ´ט אין צורך להנציח. תארי לעצמך! ומראש אני מניח שאת מוותרת על הבאת שפע דוגמאות של הודעותייך כדי להבהיר כאן את הדברים: מהי קלדנות סתם לעומת כתיבה עניינית, שאכן, כה משעממת אותך. אז על איזו מלחמה ועל איזה ריב את מדברת? ואגב: אם כבר הזכרת את המילה "ידען" - אנא, ספרי לנו אם את זוכרת משהו על אותו "ידען מעריב" מפורסם. חתיכת נוסטלגיה אמיתית. שלך, אלומיניום
לאחר עיון, מדוקדק, בגוגל-מוגל. סריקה, מדוקדקת בדברי ימי הכנסת. מילון סווהילי-תורכי. הביטוי המדוייק הוא " לך תזדיין"! וברבים: "לך תזדיין, "לך תזדיין" , "לך תזדיין" ובהטייה, " לך תאונן " והמהדרין, הנוסטלגין, מוסיפין: לך תזדיין ותביא קבלה. על החתום: חשש עיוור (לא רוצה ללמוד קלדנות כהלכתה, מה תעשי לי?)
מישראל, כאילו הקליד עולם ומלואו. אתה בחברה טובה של מסורבי קלדנות עקשני מידע טריוואלי חתומי ידע לקוי עוסקי שטויות פטפטני זכרונות ואוהבי הבריות. אז,אני גם יכולה להיות יקירתך לרגע? (מבטיחה להביא סלט).
על ההשמדה..באירופה..הכריזו הרבנים על אבל וצום של שלשה ימים.. הוקמה ועדת הצלה מכל מגזרי הישוב והמפלגות..אבל כידוע זה לא עזר. אז לא היה צבא עברי, לא היה חיל אויר, ולא היה למעשה מה לעשות אלא לסמוך על הגויים. עכשיו, המצב השתפר-קצת..וגם עברו בדיוק 60 שנה מ-1942 למי שרוצה לעשות חשבון. אבל דבר אחד נשאר- וזה שממשיכים להרוג יהודים. מי שרוצה להשתכנע שהאנלוגיה לא רחוקה- שיקרא קצת על התקופה ההיא- למשל אצל דינה פורת בספרה ´הנהגה במלכוד´..! ספר קשה שבכל עמוד בו מספרת ההיסטוריונית על סוג אחר של חוסר אונים.! על סירובן של המעצמות להפציץ את אושויץ. על סירוב לקלוט יהודים. על חוסר בכספים לשחד את אייכמן ואיסור לשאת ולתת עם גרמניה בכלל. והגרוע מכל שהחל מראשית 43 כבר היה ידוע- כמעט הכל.!!! מה שרלבנטי הוא...שגם כעת ידוע הכל.., אם כי ההשוואה[בינתיים] היא לימי מלחמת השחרור, והמצור בירושלים..!
(לאחר פירסום ב-Y-NET ) כי ההרוג בפיגוע היום בירושלים הוא פנחס טוקטלי, תושב העיר, אביו של הבמאי הראשי של ערוץ 10 האמור לעלות מחר לאוויר. פשוט לא יאומן,,,,, בעוד כל המפיקים רצים ומחפשים חומרים דחופים לשידורים שאמורים להתחיל מחר, (כמו מפות מפורטות למקרים של פיגועים), הגורל פוגע ישירות באביו של הבמאי הראשי,,, טוב שיש עוזרי במאי. עצוב.
נדמים בעיניי לאיזה סרט אוונגארדי-בידיוני, הזוי..... עתידני, שאוב ממוחו של איזה מטורף שלא חי על הפלנטה הזו. האדם שכתב את התסריט הזה.......יכול מצידי להכנס לאבארבנאל לתקופת ריפוי רדיקלי והחלמה...... פעם אפשר היה לתכנן שבוע קודם........יש שניסו אפילו לתכנן שנה מראש. היום??????? אפילו לא דקה........אחת קדימה........ היייייייי עיצרו את העולם, אני רוצה לרדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
....ואני לא "התחברתי" לכלום...לשום מהדורת חדשות, לשום "מוסף מיוחד"....פשוט קמתי והלכתי לי למועדון הבריאות בו אני חבר....שם יש מוסיקה טובה, חדר כושר ומתקנים שונים, בריכת שחיה וכל הצ´ופרים שיש... לא שאני פוחד או בורח ממשהו...צריך גם איזון למוח...כל היום ממלאים אותו בכל מה שקורה ומכל הכוונים...צריך גם לפתוח את שסתום החירום ולשחרר.... כל בוילר יודע זאת
......... וכעת, האדרנלין עדיין זורם.... שיהיה רק טוב...