ערוץ 10

אם את רוצה מידע עליה - ../images/Emo58.gif

אלכס היא דמות בעונה ה-2, בהתחלה היא נכנסת בתור ידידה של סת', הם נהיים חברים למשך 3-4 פרקים בערך, משהו קצר מאוד. הם נפרדים, מגלים שהאקס של אלכס הוא בעצם אקסית. אח"כ לאלכס יש קטע לסבי עם מריסה שנמשך לא מעט זמן במהלך העונה ה-2, בסופו של דבר היא עוזבת אם אני זוכר נכון. בכל מקרה, לעונה ה-3 היא לא מצטרפת.

shiroshy

New member
איכסה ../images/Emo58.gif

מריסה???עם בת???? אוי ו... (לא שלסבי זה רע) תודה
ומה הקטע של אוליבר יש לך מושג??

shiroshy

New member
אה

ציפתי שהוא יהיה איזה מישהו שיש לו בעיות נפשיות חבל!

EvaNofit

New member
חח אבל באמת יש לו בעיות נפשיות.....

את רואה ולא מבינה...

shiroshy

New member
אני מבינה

אבל חשבתי שזה כיאילו יותר גרוע משהו ממש וכיאילו שיש לו עבר בזה שהוא היה בבית משוגעים משהו כזה

EvaNofit

New member
היה לו עבר כזה......

עם החברה הקודמת שלו היה בדיוק אותו סיפור והיא הוציאה נגדו צו הרחקה וזאת גם הסיבה שהוא עבר פתאום בית ספר.....

shiroshy

New member
אההה

אני חשבתי שנטלי הזאת היא דימיונית חיחיחיחיחיחיחיחי זה היה נראה ככה

yardenga

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo58.gif

והם גם לא עושות את זה בקטע המגעיל... זה לא שהן שוכבות או משהו - ואם כן אז לא מצראים את זה P: ודווקא מתאים למריסה להיות לסבית.. P:

תמריקי

New member
חחח רגע ..../images/Emo58.gif

זוכרים שסת' בא ומריסה כולה יצאה מהחדר ועושה לאלכס "את באה ?" מה הן עשו שם?

ספרפור

New member
אהבתי את הקטע../images/Emo58.gif

שהוא אומר לריאן שהאקסיות שלהם יוצאות

necky

New member
גם אני התבאסתי מאוד

רק שאני לא מבין משהו אסור לשדר פרק של האוסי בגלל המצב של שרון אבל מותר לשדר סרט במקומו מה ההבדל?

האמת ש...

שעת השידור של O.C [18:40] קצת בעייתית מכיוון שב18:00 מנכ"ל בית החולים הדסה, הפרופ' שלמה מור-יוסף, יצא בהודעה על מצבו של שרון, הודעה שחיכו לה מאתמול בערב. בגלל שאי אפשר סתם לשדר את ההודעה ולחזור למסלול שידורים רגיל, אלא לשדר אותה שוב ושוב, להריץ כתוביות, להביא פרשנים וכו' הOC נדחה למועד אחר. סביר להניח שאם שעת השידור הייתה 21:00 או 22:00, היה שידור.

necky

New member
אבל שפתחתי...

את הטלוויזיה בשעה 6 וחצי וציפיתי שיהיה בנות גילמור אבל היה אז סרט ולא הייתה שום הודעה

למעלה