ערוץ 10

נועוש 17

New member
ערוץ 10

בקשר לערוץ 10 אני חושבת שזה ערוץ בסדר אבל הכי בעיה שיש הרבה פירסומות

Yaniv-DC

New member
על מה את מדברת?

36 דקות פרסומות לאורך כל יום השידורים (שתיים בצהריים עד לפני אחת בלילה). רק לשם השוואה, בערוץ 2 שודרו למעלה משעה וחצי של פרסומות באותן השעות, לא כולל פרומואים, כמובן. לגבי הבסדר - רחוק מאוד מלהיות בסדר. ערוץ שתיים בימיו הראשונים היה יותר בסדר.

dht16

New member
אני מאוד אוהב תערוץ

חבל שהוא לא מצליח חדשואו ועם ישראל לייב ותיק סגור וגור´דן ממש אחלה וג]ר´די אך הוא לא מצליח

Yaniv-DC

New member
עי"ל רעעעעעעע

ולמה להגיד לייב כשזה מוקלט? וגם קיפודים רעעעע וגם החדשות משעממות (חוץ מהראיון עם פואד הצוהל). והחוליה החלשה רעעע רעעע רעעעעעעעעע (משווים את דבורין לרובינסון?!) כאילו, הלוווו?? "אתה החוליה החלשה, שלום"! אללי! ולג´רי, אכן היו מרגול ושיר השרירים (ויותר מזל משכל, בל נשכח), אבל היה גם גידי גוב, עובדה (ימים יפים יותר), ורכש לא רע. מה קיבלנו בערוץ 10? גיל ריבה ונטלי עטייה כגולת הכותרת. עשר.

dylan

New member
ואל תשכח את

הפרומואים המדהימים שמלמדים אותנו לספור עד עשר בחצי דקה, ושיש אנשים שכשהם רואים בחורה שכ"כ רוצה לשיר בקריוקי או שני תלמידי חטיבה שלומדים ביחד ישר חושבים ש"בשביל זה יש טלוויזיה".. מישהו הבין את הקשר לעזאזל????

עוד על ערוץ 10

לא יודעת מה אתכם, אבל אני דווקא מחבבת את ערוץ 10. קודם כל, זה הערוץ שהביא את העונה השישית של זינה לארץ, ולו רק בגלל זה מגיע להם פרגון ממני. חוץ מזה איזה הבדל בחווית הצפיה בין ערוץ 2 לערוץ 10. ראיתי עכשיו את הפרק הראשון של העונה השישית של זינה והיציאה לפרסומות היתה כל כך הרבה פחות מורגשת ויותר טבעית, שלא לדבר על זה שהם יוצאים פחות לפרסומות, וכל הפסקת פרסומות שלהם יותר קצרה. מקווה שזה לא ישתנה אם הם יצברו מומנטום. ובקשר לשאר התוכניות, יש לפחות כמה שמוצאות חן בעיני, ולעומת זאת לא ראיתי שום פרסומת מעצבנת ומקוממת אצלהם עדיין. ודבר אחרון, זה שכולם יורדים על ערוץ 10, למרות שבחלק מהמקרים אני ממש לא רואה למה, זה רק גורם לי לחבב אותם יותר.

ראיתי Quantum leap

ואני נוטה להסכים. מעט פרסומות, יציאה אלגנטית יחסית. לא ראיתי זינה, אבל סביר להניח שזה בערך אותו דבר. רק שבמקרה של זינה, או לפחות הפרק הזה בזינה, הפרסומות יותר מעניינות מהפרק. סוזן

היית חייבת, הא?

אני דווקא צפיתי בפרק בפעם השלישית, ואני אוהבת אותו עכשיו יותר מאשר בפעמיים הראשונות. והיה נהדר לראות את הפרק הראשון של Quantum Leap. מסתבר שמעולם לא ראיתי אותו. אני יכולה להניח שהקלטת?

אני מתה על הבטחון שבו את קוטלת

דברים שאת לא אוהבת ומתנהגת כאילו זו עובדה שהם גרועים. אני חושבת שבמיוחד ביצירה, אין לזה מקום. זה כל-כך עניין של טעם. ודרך אגב, הנה כתבה במסך המפוצל על "זינוק לאתמול".

מבלי לדוש בווכח התפל הזה שכבר דשנו

בו אלפי פעמים לצערי, הנה על כמה דברים לדעתי: Quantum Leap - שיהיה לי בריא, סקוטי... אין כמוהו! סדרה מעולה, במיוחד הפרקים עם אליאה, והפרק האחרון המהמם ביופיו. HIGHT (והמבין יבין). Enterprise - כפי שכבר דשנו בזה בפורום מד"ב, סדרה קסומה ואנושית הרבה יותר מקודמותיה, שוב, סקוטי שלנו עושה את העבודה בצורה נפלאה (למרות שלדעתי הוא מיצה את עצמו יותר טוב ב- Leap מבחינה תיאטרלית). ערוץ 10 עדיין רופף. בהתחלה המעברים לפרסומות היו נוראיים, פשוט *בום* פרסומת! בהמשך השבוע הם נרגעו קצת ושמו פיידים, ובחלק מהתכניות ראיתי אפילו שהמעבר לפרסומות מתאים לפיידים המקוריים של התכנית. מאחל להם שיתאימו את הפרסומות לפיידים המקוריים ויחסכו לנו המון כאב ראש
וגם אני מאוהבי 10! אני בעד שנקים מועדון מעריצים לערוץ ונבהיר להם שאנחנו איתם, וישכחו מעיתנואים פלצנים!

~*~gaL

New member
שתי סדרות ששמתי עליהן עין

"קרוסינג ג´ורדן" ו"אד". הפרק הראשון של קרוסינג ג´ורדן היה בסדר גמור, ונראה לי שיש עכשיו עוד סדרה שאני מתחילה לצפות בה בקביעות. "אד" מתחילה מחר אם אני לא טועה, ושמעתי עליה דברים טובים אז נראה לי שהיא תהיה גם שווה צפייה. כששמעתי שמישהי ששחקה באי. אר. מופיעה שם כבר התלהבתי, אבל התברר לי שזאתי רוקסן המעצבנת, אז ההתלהבות שלי ירדה (זאת אולי הדמות הכי, הכי, הכי, הכייייייייי מעצבנת שהייתה באי. אר., הכי!). ובינתיים ערוץ 10 נראה לי חביב בכלליות, ואם זה מה שיעזור לטלוויזיה בארץ להתפתח, אז יופי. :)

ספרי לי על Crossing Jordan

הפרומו בערוץ 10 לא היה כל כך מלהיב, וכשגיליתי את השם של זה באנגלית נזכרתי שרציתי לראות את הסדרה כששמעתי שהיא קיימת בארה"ב. אז מה קרה בפרק הראשון?

~*~gaL

New member
נראה אם אני זוכרת..

היא חקרה מקרה של.. אהמ.. זונה בת-עשרה שהיה לה איזה קשר לאיזה פוליטיקאי.. בפרק הראשון היא בעצם חזרה לבית של אבא שלה ולמקום העבודה הקודם שלה. היא מתעניינת כל כך במקרים של הגופות בגלל שגם אמא שלה נרצחה, אבל המקרה נשאר בלתי פתור. אני אנסה למצוא מדריך עם כל התקציר של הפרק במלואו.. חיפשתי את הסדרה ב"מייטי ביג טיוי" אבל היא לא מופיעה שם. בכל מקרה, לא כדאי לכם לשאול אותי על דברים שקרו בעבר בגלל שהזכרון שלי הוא לא משהו.. כבר אמרתי את זה פעם, לא? :)

egozi

New member
בערוץ 10 יש יותר מה לראות מערוץ 2

יופי של ערוץ

למעלה